View Full Version : سوال: چگونگی ساخت فایل JAR برای Desktop Application در NetBeans
mostafarastin239
سه شنبه 20 بهمن 1388, 00:06 صبح
با عرض سلام و خسته نباشید
لطفا چگونگی ساخت فایل JAR برای Desktop Application در NetBeans را به طور کامل توضیح دهید.
qanewaisi
سه شنبه 20 بهمن 1388, 00:12 صبح
سلام
دوست عزیز برای اینکار کافیه که پروژتو build کنی و بعد که اینکار رو انجام دادی در محل ذخیره پروژه یک فولدر به نام dist ایجاد خواهد شد که حاوی فایلی با پسوند jar همنام با اسم پروژه .
اگه مشکلی بود بگین
موفق باشین
mostafarastin239
سه شنبه 20 بهمن 1388, 15:10 عصر
از دقت نظر شما کمال تشکر را دارم
بی زحمت یک پروژه ساده خود شما تعریف کنید و وقتی مطمئن شدید با build کردن فایل jar تولید می شود اصل برنامه را بدون فایل jar برای من ارسال کنید تا ببینیم مشکل ازکجاست!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
ztx1111
چهارشنبه 21 بهمن 1388, 22:03 عصر
سلام
دوست عزیز این کار نیاز نیست.
اگر برنامه ی شما هیچ مشکلی نداشته باشه(خطای گرامری)مطمئنا فایل Jar ساخته می شه.
اگر یه برنامه ی بی اشکال می خواهید من یه کلاس آماده براتون پیوست کردم.دریافت کنید و امتحان کنید.
mostafarastin239
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 11:37 صبح
سلام مهندس
امتحان کردم ولی جواب نگرفتم. داخل پوشه DateExample همه ی پوشه ها به غیر از پوشه ای که شما بیان می کنید وجود دارد. چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:عصبانی++::عصبانی++::عصبانی++ :
ztx1111
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 18:06 عصر
متوجه نمی شم که چرا فایل jar ساخته نمی شه.
احتمالا یکی از کار هایی که باید انجام بدید رو انجام نمی دید.(منظورم موقع نوشتن برنامه است)
لطفا دقیقا مرحله به مرحله برام شرح بدید که چی کار می کنید.(از باز کردن نت بینز به بعد)
البته ببخشیدا:لبخندساده:
mostafarastin239
جمعه 23 بهمن 1388, 21:26 عصر
سلام مهندس
امکان دارد که به نسخه ی netbeans 6.5 مربوط باشد!!!!!؟؟؟؟؟
mostafarastin239
یک شنبه 25 بهمن 1388, 11:13 صبح
سلام
برای ساخت فایل jar در netbeans 6.5 کافی است بعد از کامپایل کردن(F6) یکی از دکمه هایی که در عکس زیر وجود دارد را کلیک کنید تا در صورت نبود خطا پوشه ی dist و فایل jar پروژه ساخته شود.
موفق باشید
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=44068&stc=1&d=1266135154
morteza norouzi
یک شنبه 06 آذر 1390, 23:58 عصر
سلام
من هم یک پروژه دارم به همین صورته یعنی هیچ اشکال گرامری یا غیره نداره ولی فایل jar ساخته نمیشه
بی زحمت کمکم کنید!!!
ashkanksh
دوشنبه 07 آذر 1390, 06:20 صبح
دوستمون درست گفت، شما برای ساختن فایل جار در صورت داشتن متد main، که اگر نداشته باشید، اصلا برنامه اجرا نمیشه:دی، باید build رو بزنید که ساخته بشه! که البته نبودن پوشه dist میتونه به چند دلیل باشه! یکی از دلایل سادش میتونه این باشه که شما چند تا فریم مربوط به هم در ی پروزه ساختی ولی هنوز اجرا نکردی که به نت بینز که فوق العادست تو این ی مورد بگی کدوم کلاس اصلیتون هست و با کدوم برنامه شروع کنه.
امتحان نکردم ولی فکر نمیکنم اگر این مشکل وجود داشته باشه، build کردن کامل انجام بشه. احتمالا یه جا مینویسه که چرا درست build نشده! دکمه ی F6 هم که فرمودید همون کار اجرا رو میکنه!
باز هم اگر مشکلی باشه میتونید سورس برنامه رو بفرستید مشکل رو با هم بررسی کنیم
yousefi65
شنبه 19 فروردین 1391, 10:51 صبح
سلام دوستان منم میخام یه فایل جر بسازم که توش کانکش ایجاد کنم و ازش یه ابجکت بسازم ولی نمیدونم چه کار کنم؟؟؟؟:عصبانی++:
spiderman200700
یک شنبه 20 فروردین 1391, 01:08 صبح
منظورت اصلا واضح نیست.
ما از کلاس آبجکت میسازیم. نه از فایل jar
شما کلاس رو بنویس، بعدش هر جا دوست داشتی ازش نمونه ی واقعی یا همون آبجکت بساز.
کار خاصی قرار نیست انجام بدی.
mostafabahrami
جمعه 05 خرداد 1391, 21:06 عصر
سلام دوستان.:لبخندساده:
این جر و بحثا رو کنار بذارین. دوستمون ashkanksh درست میگه اما وقتی تنظیماتش انجام نشه این کارو نمیکنه.
واسه فعال کردنش باید به propertise مربوط به پروژه (منوی File-> گزینه project propertise) بریم. یه قسمت داره به نام build. وارد زیرشاخه Packaging بشین و گزینه Compress JAR File رو تیک بزنین. دقت کنین که گزینه سوم یعنی Copy Dependent Libraries حتما تیک داشته باشه.
ضمنا به قسمت run برین و مطمئن بشین که Main Class همون کلاس اصلیتون باشه.
بعدش که باید Build کنی و به پوشه dist مربوط پروژه بری و حالشو ببری.
agusta.ada
یک شنبه 07 خرداد 1391, 09:59 صبح
با سلام
در نت بینز باید اول main project خود را مشخص کنید.
بعد که build main project را زدید طبق گفته دوستان فایل مربوطه در پوشه ذکر شده ظاهر میشود.
در صورت انجام مراحل قوق و نگرفتن جواب که گرفتن error می باشد شما اون پیغام خطا رو ذکر کن تا ببینیم چی میگه.
p_ooya
چهارشنبه 10 خرداد 1391, 02:27 صبح
برای اینکه netbeans برای شما jar تولید کنه اولین شرطش اینه که شما یک کلاس main در یک فایل با عنوان main.java داشته باشید. اگر main در یک فایل دیگه جاوا باشه نت بینز jar تولید نمیکنه.
شاید یک clean کمک کنه. روی پروژه کلیک راست کنید و به جای build روی clean and build کلیک کنید.
با سلام
در نت بینز باید اول main project خود را مشخص کنید.
بعد که build main project را زدید طبق گفته دوستان فایل مربوطه در پوشه ذکر شده ظاهر میشود.
در صورت انجام مراحل قوق و نگرفتن جواب که گرفتن error می باشد شما اون پیغام خطا رو ذکر کن تا ببینیم چی میگه.
این صحبت خیلی درست نیست. شما می تونید پروژهای که پروژه اصلی هم نیست رو build کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.