ورود

View Full Version : خبر: اعتراض به حذف تاپیک با عنوان نامناسب

skflower
سه شنبه 20 بهمن 1388, 17:23 عصر
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما دوستان عزیز و گرامی.
آقای Behrouz_Rad زحمت کشیدن و موضوع « مبتدی: Membership- التماس کمک» رو به دلیل عنوان نامناسب حذف کردن در حالیکه میشد عنوانش رو تغییر بدن. نه اینکه تمام امید من رو که از این انجمن جواب بگیرم تبدیل به نا امیدی کنن.
شما خودتون رو بذارید به جای من. کارتون یجا گیر کرده. اول تمام اینترنت رو سرچ میکنید. به جواب که نمیرسید میاد سراغ برنامه نویس با این اطمینان که موضوعتون تکراری نیست.
بعد وقتیکه خوب دارید جواب میگیرید و منتظر و امیدوارید که مشکلتون حل بشه و پروژتون که خیلی مهم و حیاتیه راه بیفته، یکنفر لطف میکنن و ...
برای خودشون هم پیام فرستادم. گفتم که نذارید این سایت هم مثل Centralclubs که یه زمانی جز با اعتبارترینها بود، بی اعتبار بشه و کسی نتونه به انجمنی به این فعالی و قدرت اعتماد کنه.
حالا من چطوری بفهمم بحث به کجا رسیده؟ یعنی واقعاً انقدر عنوان نا مناسب بوده؟ پس مناسب یعنی چی؟
من دوست دارم که دوست خوبم Behrouz_Rad بیان اینجا و جواب بدن تا این موضوع جای دیگه و توسط کس دیگه تکرار نشه تا سبب ناراحتی بشه.
با تشکر
سعید کثیری

Behrouz_Rad
سه شنبه 20 بهمن 1388, 20:19 عصر
با سلام.
همون متنی رو که واست به صورت خصوصی فرستادم، همینجا هم عمومی میگذارم.

سلام دوست من.
شما موقع ثبت نام، تیک "من قوانین سایت را قبول دارم" رو علامت زدید. پس شما از قانون تخطی کردی و باید جریمه هم میشدی اما من به حذف تاپیک شما اکتفا کردم.
شما نیاز به دریافت پاسخت داری، بنده هم نیاز دارم تا تاپیک های بخشم عنوان مناسب داشته باشند. بهتره به نیازهای هم احترام بگذاریم تا بتونیم در کنار هم لحظات خوبی رو داشته باشیم.

موفق باشی.

ذکر چند نکته رو ضروری می دونم:

1) در قانون شماره ی 7 ذکر شده:

قانون شماره 7
کاربران می بایست به هنگام ارسال سوالات، مشکلات و پیغامهای خود از یک عنوان مناسب استفاده نمایند. این عنوان می بایست در رابطه با سوال، مشکل و یا پیغام ایشان بوده و نشان دهنده محتوای آن باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار این عمل توسط کاربران - چه جدید و چه قدیمی - با وی برخورد خواهد شد.

البته بنده از قانون سایت تخطی کردم و به شما اخطار ندادم! البته در این مورد نیاز به تشکر از بنده نیست.

2) بر طبق قانون 25 سایت، مدیران وظیفه ای برای پاسخگویی در قبال دلیل ویرایش و تغییر در گفتگوها رو ندارند. البته مدیران معمولاً به صورت خلاصه ، دلیل حذف تاپیک رو در هنگام حذف برای کاربر می نویسند.

3) بنده در 21 آذر، تاپیکی در بخش ASP.NET به صورت اعلان ایجاد کردم و در اون تذکر دادم که با تاپیک های با عنوان نامناسب به شدت برخورد میشه. فکر می کنم شما اون تاپیک رو نخوندی! به لینک ذیل مراجعه بفرمایید:
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=194657

4) این موارد رو باید به صورت خصوصی پیگیری بفرمایید.

موفق باشید.