ورود

View Full Version : Source Forge تا حدودی کوتاه آمد!



Behrouz_Rad
سه شنبه 20 بهمن 1388, 21:00 عصر
حتماً به یاد دارید که سایت Source Forge، اجازه ی دانلود به کشورهایی که به موجب قوانین آمریکا در لیست تحریم قرار دارند و ایران نیز از جمله آنهاست را متوقف کرد.
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=201196

اعتراض و خشم گسترده ی افراد از سرتاسر جهان موجب شد تا این سایت راه حلی برای دادن دسترسی به کاربران این کشورها و در عین حال، پایبندی به قوانین آمریکا پیدا کند.
خوشبختانه مسئولین این سایت در وبلاگ خودشون خبر خوبی رو بدین منظور اعلام کردند.

در متن خبر آمده است که:
"اقدام ما موجب خشم و اعتراض جامعه ی بزرگی شد اما حتی قبل از اینکه ما فریادهای خشمگین شما رو بشنویم، به دنبال یک جایگزین معقول بودیم و معتقدیم که راه حلی را پیدا کردیم."

اکنون هر مدیر پروژه در سایت Source Forge، در حساب کاربری خودش دو گزینه را در اختیار دارد که به موجب آنها می تواند اجازه ی دانلود پروژه ی خود را به کاربران کشورهای تحریم شده بدهد یا ندهد.
این گزینه ها در مسیر ذیل قرار دارند:


Develop -> Project Admin -> Project Settings

متاسفانه به طور پیش فرض، این محدودیت فعال است.

به هر حال به نظر من، سایت Source Forge، دیگر سایت قابل اطمینانی نیست.

موفق باشید.

منبع:
http://sourceforge.net/blog/some-good-news-sourceforge-removes-blanket-blocking/

vcldeveloper
چهارشنبه 21 بهمن 1388, 13:57 عصر
اکنون هر مدیر پروژه در سایت Source Forge، در حساب کاربری خودش دو گزینه را در اختیار دارد که به موجب آنها می تواند اجازه ی دانلود پروژه ی خود را به کاربران کشورهای تحریم شده بدهد یا ندهد.
باید کاربران ایرانی با ارسال Comment و ایمیل و سایر پیام ها حداقل مدیران پروژه های مطرح و مهم را خبردار کنند که این گزینه را فعال کنند.
البته باید دقت کرد که SourceForge با این کار خودش عملا توپ را به زمین توسعه دهندگان انداخته؛ یعنی از خودش رفع مسئولیت کرده، و مسئولیت حقوقی فعال کردن آن گزینه و عواقب آن بر عهده توسعه دهنده هست.

SourceForge اگر خیلی به فکر پایبندی به شعارهای Open-source یا کاربران خودش بود، می تونست کاری کنه که کاربران کشورهای تحریم شده به طور خودکار به Mirrorهای خارج از آمریکا هدایت بشند.


به هر حال به نظر من، سایت Source Forge، دیگر سایت قابل اطمینانی نیست.
برای قرار دادن پروژه مطمئن نیست، ولی حجم پروژه های ایرانی در این سایت چندان بالا نبود؛ بیشتر مشکلات مربوط به دانلود نرم افزارها توسط کاربران بوده که همچنان با این مشکل رو به رو هستند.

Mamdos
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 01:18 صبح
فشار به تحریم‌کنندگان نتیجه می‌دهد. باید فشار را بیشتر کنیم.


...Our action provoked a strong, angry reaction from those it affected and from the community at large
...
The changes that we deployed today are intended to empower our projects and reward your continued trust.
اعتماد مشتریان و آبرو برای شرکت‌های تجاری اهمیت زیادی دارد. آن‌ها تمام تلاش خود را می‌کنند تا اعتماد مشتریانشان را حفظ کنند، چرا که این موضوع در فروش آن‌ها تأثیر مهمی دارد. فشار بیشتر به آن‌هایی که تحریم می‌کنند می‌تواند باعث شود تا آن‌ها با لابی‌گری (http://en.wikipedia.org/wiki/Lobbying) به دولت فشار بیاورند تا تحریم‌ها را حداقل در حوزه‌ی بارگیری نرم‌افزار بردارد. شرکت‌های آمریکایی ید طولایی در لابی‌گری دارند (http://en.wikipedia.org/wiki/Lobbying_in_the_United_States) (تمام شرکت‌های بزرگ آمریکایی فعالیت‌های جدی لابی‌گری دارند و به این منظور در واشنگتن دفتر تأسیس کرده‌اند. مثلاً گوگل سالانه بیش از ۴ میلیون دلار خرج لابی‌گری می‌کند (http://news.cnet.com/8301-10805_3-10441374-75.html))؛ اگر ما باعث شویم که هزینه‌ی تحریم‌ها برای این شرکت‌ها زیاد شود (یعنی تحریم به وجهه‌ی آن‌ها آسیب بزند، مثل موردی که برای سورس‌فورج اتفاق افتاد) بدون شک آن‌ها برداشتن تحریم‌های نرم‌افزاری علیه ایران را در فعالیت‌های لابی‌گری‌شان خواهند گنجاند. به خصوص که می‌دانیم تحریم بارگیری نرم‌افزار هیچ تأثیر مهمی در دسترسی دولت ایران به این فناوری‌ها ندارد، بنابراین نمایندگان و دولت آمریکا نمی‌توانند در این مورد استدلال کنند.
فشار جواب می‌دهد.