View Full Version : مبتدی: تعریف یک User به عنوان مدیر
tajabad
سه شنبه 20 بهمن 1388, 22:29 عصر
با سلام به دوستان
در login خود ASP می خوام یک مدیر تعریف کنم.
باید چه کنم؟
Saber_Fatholahi
سه شنبه 20 بهمن 1388, 23:15 عصر
دوست عزیز اول یه Role تعریف کن واسه مدیر بعد یوزرت و به عنوان عضو این Role ثبت کن
Roles....
از این کلاس استفاده کن
توی سایت مطالب کاملی هست بگرد چیزای خوبی پیدا می کنی
موفق باشی
yardel
شنبه 24 بهمن 1388, 11:35 صبح
دوست عزیز لطفا بیشتر راهنمایی کنید .من هم این مشکلو دارم.
اگر ممکنه یک مثال بزنید.
Mostafa_Dindar
شنبه 24 بهمن 1388, 11:55 صبح
اگر ممکنه یک مثال بزنید.
توسط یک فایل وب کانفیک تنها به کاربران خاصی که در اون Role مورد نظر هستند اجازه دسترسی به صفحه مختص مدیریت داده میشه .
اگر یک خورده جستجو کنید مطالب خیلی زیادی پیدا میکنید .
موفق باشی
Peyman.Gh
شنبه 24 بهمن 1388, 12:18 عصر
Roles.AddUserToRole("Your_UserName", "Admin");
Mostafa_Dindar
شنبه 24 بهمن 1388, 12:33 عصر
اینطور که شما نوشتی دوباره از شما پرسیده میشه که چطور یک یوزر درست کرد . چطور یک Role تعریف کرد . بعد دوباره چطور به اون انتصاب بدید و بعد ......
با این شیوه شما در نهایت مجبور میشوید که کل کد مورد نظر رو برای ایشون Copy and Past کنید .
کاربران را بد عادت نکنید ( چرا که به نفع خودشون و تالار نیست) این باعث میشه که دیگر کاربران تازه کار رو هم تشویق به پرسیدن سوالات به جای جستجو کنید . وقتی یکی به جای اینکه بگرده زودتر از طریق سوال پرسیدن کد (نه جواب ) مورد نظرش رو پیدا میکنه تصورش رو بکنید اینجا چطور میشه .
من همین الان میتونم یک مثال کامل بزارم (قبلا گذاشتم و اگر در پستهای قبلی من بگردند پیدا میکنند ) که همه مشکلاتشون سریع رفع بشه ولی باید خودشون کمی بگردند . اگر من دوباره بگردم کد قبلی خودم رو پیدا کنم و دوباره براشون بزارم که دیگه چی شد ؟
خودتون کمی فکر کنید ببینید که مسیر این تالار داره به کدوم سمت میره !!!؟ پس اگر قصد خیر دارید( که مطمئنا همینطور هست )كمي سنجیده تر پاسخ دهید .
Peyman.Gh
شنبه 24 بهمن 1388, 12:40 عصر
اولاً من هم نخواستم جواب کامل بدم !
فقط یک اشاره کردم
دوماً چه اشکالی داره که به طور مستقیم به دوستان جواب بدیم؟! در بعضی از اوقات میبینیم که با جستجو به موضوع مورد نظر دوستانمون نمیرسن پس بنده با نظر شما مخالف هستم زیرا جواب دادن مستقیم خیلی بازدهی بیشتری نسبت به جستجو دارد !
Mostafa_Dindar
شنبه 24 بهمن 1388, 13:19 عصر
اولاً من هم نخواستم جواب کامل بدم !
فقط یک اشاره کردم
دوست من شما فکر میکنی اشاره شما کمکی به سوال این دوستان میکنه ؟ سوال این دوستان رو نگاه کنید :
با سلام به دوستان
در login خود ASP می خوام یک مدیر تعریف کنم.
باید چه کنم؟
یا
اگر ممکنه یک مثال بزنید.
کمی دقت کنید متوجه میشوید که این دوستان در این مورد اطلاعات کافی ندارند . پس پست شما یعنی :
به هیچ وجه کمکی به این دوستان نمیکنه که هیچ, تنها راه را برای اونها باز میزاره که دوباره از شما در مورد این کد سوال کنند . در صورتی که در پست آقای فتح اللهی یا من راه را برای سوال مجدد بستیم و اونها رو بیشتر ترغیب به جستجو کردیم .
فکر میکنید چرا آقای فتح اللهی یا من اینطور پاسخ دادیم و جواب رو به عهده کابران منوط به جستجو گذاشتیم . یعنی ایشون یا من و یا دیگری نمیتونستند پاسخ کامل بدهند!!؟ صد البته که خیلی ها میتونند پاسخ بدند .
دوماً چه اشکالی داره که به طور مستقیم به دوستان جواب بدیم؟! در بعضی از اوقات میبینیم که با جستجو به موضوع مورد نظر دوستانمون نمیرسن پس بنده با نظر شما مخالف هستم زیرا جواب دادن مستقیم خیلی بازدهی بیشتری نسبت به جستجو دارد (البته برای من تازه کار) !
شما به پست بنده اصلا توجه نکردی و خیلی سریع موضع مخالف گرفتی .
شما اگر به پست ها و تاپیک های کاربران 1-2 یا 3 سال گذشته نگاهی بندازید و اون رو با الان مقایسه کنید متوجه میشید که چقدر این فروم بار فنی کمتری داره .
تمام فعالیت امروزه فروم شده سوالات کم محتوا و البته پاسخ هم شده یکسری کد ( به طوری که اگر دقت کنید دوستان به جای اینکه دنبال راه حل بگردند دنبال کد میگردند. این رو به وضوح میتونید در پستهای بچه ها دید ) . و اگر کسی تاپیک خوبی ایجاد کنه یا سوال فنی خوبی بپرسه اونقدر سوالات کم محتوای دیگه پرسیده میشه که خیلی سریع اون سوال به صفحات بعد میره و مجالی برای پاسخگویی افراد باتجربه که کمتر از گذشته فعال هستند پیدا میشه . این باعث میشه که تنها افراد کم تجربه در این فروم فعالیت کنند . و به مرور دیگه افراد اندک با تجربه ای هم که الان هستند در آینده نبینیم )
مقایسه کنید تعداد افراد با تجربه فعال در این تالار در گذشته و اکنون . اینقدر سوالات تکراری زیاد شده که فعالیت مدیران این بخش هم در جهت حذف پاسخگو نیست .
مدیران در طور روز چند بار تاپیکهای تکراری یا بخش نامربوط رو پاک میکنند . با اینکه بعضی از دوستان میدونند این فروم مربوط به html یا ارزیابی نرم افزار یا sql نیست ولی سوالاتشون رو باز هم اینجا تکرار میکنند .
فکر میکنید اونها اطلاع ندارند که تاپیکشون رو حذف یا منتقل میکنند ؟ البته که میدونند ولی به این امیدوار هستند که قبل از اینکه مدیر از تخلف اونها آگاه بشه اونها جواب سوالشون رو بگیرند .
خوب پس کسانی که در واقع به اون افراد پاسخ میدهند نا آگاهانه این فرهنگ رو به اشتباه ترویج میکنند که همه سوالاتتون رو اینجا بپرسید . یعنی نظم بی نظم . قانون بی قانون .
شما با پاسخ دادن به اون سوال که تکراری هست تنها مشوق این میشوید که دوباره اگر کسی سوال داشت به جای اینکه به خودش زحمت جستجو بده دوباره سوال کنه و دوباره و دوباره .
من به شخصه چنیدین بار به سوال شبیه به این پاسخ دادم و حالا فکر میکنم که نباید به این کارم ادامه بدم . چون اگر ادامه بدم دوباره دارم همون فرهنگ اشتباه رو ترویج میکنم .
اگر سوال جدیدی باشه که کسی نپرسیده باشه خیلی خوب هست که پاسخ کامل داده بشه ولی نه این سوال کاملا تکراری . يا اگر در يك بخش خاص به مشكل برخوردند پاسخ ضروري هست نه يك سوال خيلي كلي .
مطمئنا این پست من به مذاق دوستانی که ترجیح میدهند به جای جستجوی سوالاتشون رو بپرسند خوش نخواهد داد و امتیاز منفی نثار میکنند . ولی بدانید که اگر به همین منوال پیش بره از بار عملی این فروم به شدت کاسته خواهد شد .
موفق باشید
Peyman.Gh
شنبه 24 بهمن 1388, 13:26 عصر
یعنی ایشون یا من و یا دیگری نمیتونستند پاسخ کامل بدهند!!؟ صد البته که خیلی ها میتونند پاسخ بدند .
من نگفتم که نمیتونید پاسخ بدهید چون از لحاظ علمی خیلی خیلی از من بالا تر هستید.
پس میشه گفت 80% مطالب قبلاً مطرح شده پس بگو دیگه انجمن رو ببندند همه جستجو کنند بهتره !!!
میلاد قاضی پور
شنبه 24 بهمن 1388, 13:36 عصر
من تا حالاش که رعایت کردم و برای احترام به تالار بازم اینکارو میکنم . ولی یادمون باشه کاربر همیشه دلش میخواد ساده ترین راه رو بره . اگر روزی این سایت به خاطر پاسخهای مکرر به کاربرا به چنان غنایی دست یافت که بشه با جستجو به سرعت به نتیجه ی مورد نظرش برسه دیگه خود کاربر رو اگه بخوایم وادار هم بکنیم به زدن تاپیک قبول نمیکنه .بذارید سایت غنی بشه
میلاد قاضی پور
شنبه 24 بهمن 1388, 13:39 عصر
برای اینکه افراد باتجربه و به قول معروف اساتید هم بتونن از سایت کمال استفاده رو ببرن پیشنهاد من به مدیرا اینه که بخش مخصوص سوألات این افراد گذاشته بشه و افراد خاص بتونن اجازه طرح سوأل رو در اونجا داشته باشن . یا اینکه بخش چت مثه سابق فعال بشه تا سوألات سطحی در اونجا پرسیده بشه .
Peyman.Gh
شنبه 24 بهمن 1388, 13:43 عصر
بحث من این بود که گاهی اوقات سوالات را میشه با جواب دادن حل کرد که نیاز به جستجو نباشد چون به قول دوستمون سوال سطحی یا پیچیده نیستند
Mostafa_Dindar
شنبه 24 بهمن 1388, 14:15 عصر
من تا حالاش که رعایت کردم و برای احترام به تالار بازم اینکارو میکنم . ولی یادمون باشه کاربر همیشه دلش میخواد ساده ترین راه رو بره . اگر روزی این سایت به خاطر پاسخهای مکرر به کاربرا به چنان غنایی دست یافت که بشه با جستجو به سرعت به نتیجه ی مورد نظرش برسه دیگه خود کاربر رو اگه بخوایم وادار هم بکنیم به زدن تاپیک قبول نمیکنه .بذارید سایت غنی بشه
آیا فکر میکنید بدون تاپیکهای با بار عملی و پیشرفته غنی معنایی داشته باشه . در صورتی فروم غنی خواهد بود که بار فنی داشته باشه نه اینکه مطالب معمولی سهول الوصول باشند .
جدای از اون به عقیده من حتی بدون جستجو تنها تاپیک :
فهرست مقالات، پروژه ها و تاپیک های مفید تالار ASP.NET (در حال تکمیل) (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=141777)
به تنهایی پاسخ بخش زیادی از سوالاتی هست که در حال حاضر پرسیده میشه . در حال حاضر کاربران اصلا به خودشون زحمت نمیدند که حتی این تاپیک رو قبل از ارسال تاپیک جدید حتی یک نگاه هم بندازند . چرا !؟ چون همیشه افرادی هستند که به اونها پاسخ دهند . پس چرا باید زحمت جستجو به خوشون بدن . اونها دنبال کدی هستند که کافی باشه در میان دیگر کدهایشان Past کنند و جواب بگیرند
خود شما Peyman.Gh چند بار کاربران رو به لینک ویدئوی آموزشی که گذاشتید راهنمایی کردید ؟
برای اینکه افراد باتجربه و به قول معروف اساتید هم بتونن از سایت کمال استفاده رو ببرن پیشنهاد من به مدیرا اینه که بخش مخصوص سوألات این افراد گذاشته بشه و افراد خاص بتونن اجازه طرح سوأل رو در اونجا داشته باشن . یا اینکه بخش چت مثه سابق فعال بشه تا سوألات سطحی در اونجا پرسیده بشه .
به نظر من این میتونه ایده ای باشه كه جای بحث داره .
میلاد قاضی پور
شنبه 24 بهمن 1388, 20:20 عصر
من معذرت میخوام که این تاپیکو باز فرستادمش بالا . منتها باید اینم همیشه در نظر داشته باشید که سرچ کردن خودش یک مهارت هست . طبق تحقیقات انجام شده بیش از نیمی از کاربران اینترنت این مهارت رو ندارن . شاید برای شما هم پیش اومده که دیده باشید بعضی از جستجو کننده ها با سرچ چه مطالبی وارد سایت ها و وبلاگ ها میشن . حتی اگر وبلاگ نویس نباشید مطمئن هستم دیدید وقتی توی گوگل مطلبی رو تایپ میکنید به صورت پیش فرض گوگل چه ها رو پیشنهاد میده . مثلا چند وقت پیش به محض نوشتن کلمه "چه" منوی گوگل بهم عبارت "چه خبر" رو پیشنهاد داد . این یعنی کاربرایی هستن که وقتی میخوان از اخبار روز مطلع بشن با گوگل مثل یک خبرنگار رفتار می کنن . علاوه بر این استفاده صحیح از کاراکترهای خاص مثه به اضافه ، کوتیشن و ... هنگام جستجو هم مهارتی هست که من مطمئنم 80 درصد افراد باهاش آشنا نیستن . خب همه ی افرادی که سوألات تکراری مطرح میکنن کسانی هستن که میشه گفت سطح علمی پایینی دارند. و نباید ازشون انتظار داشت با جستجوی غیر اصولی کلمات به جواب برسن . ضمنا وقتی سوألی مطرح میشه هربار به صور مختلف بهش پاسخ داده میشه . من خودم بارها برام پیش اومده که در مورد مطلبی جستجو کردم و البته تاپیکهای مختلفی هم در ارتباط باهاش پیدا کردم . اما همه ی تاپیک ها فقط به یه تاپیک لینک شده بودن که اون تاپیک رو قبلا خونده بودم . زیر همه ی تاپیک های ایجاد شده هم نوشتن دوست عزیز جستجو ! اینه که میگم تکرار یک سوأل باعث میشه چه از لحاظ کمی و چه کیفی سطح سایت بالا بره . خاصیت انجمن ها همینه . عزیزان بیاید سایت برنامه نویس رو با ویکی ها اشتباه نگیریم . در ویکی ها هر مقاله و موضوع یکبار درج میشه . اما خاصیت انجمن اینه که در مورد یک موضوع مطالب و پاسخهای متعددی ارائه داده بشه .
Mostafa_Dindar
شنبه 24 بهمن 1388, 20:40 عصر
حرفتون رو تا حدودی قبول دارم . یعنی اینکه جستجو یک مهارت هست . و من با شما هم عقیده هستم که اگر دوستان بعد از اینکه از جستجو نتیجه نگرفتند باید سوالشون رو مطرح کنند . در غیر اینصورت فایده این انجمن چیست ؟ من و شما و دیگری اینجا هستیم که به دیگری کمک کنیم و انتظار کمک از فرد دیگری داشته باشیم .
یک نگاه به این تاپیک بندازید : http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=205006
ببینید چطور این کاربر پست میدهد که تنها تاپیک ایشون بالا بیاد و در معرض دید عموم قرار بگیرد . به نظر شما چند تا از پستهای ایشون ضروری بود ؟ چند تاشون بار فنی یا علمی داره ؟ در حالی که تعداد پستهای ایشون یک عدد 2 رقمی شده .
تعدادی دیگر از کاربران که چند تای اونها هم خانوم هستند ( اینطور به نظر میرسه ) عادت کردند پروژه شون رو اینجا انجام بدند . به عبارتی با اولین خطایی که روبرو میشن اونو اینجا پست میکنند و بعضا که کلی وقت دوستان رو گرفتند متوجه میشند که مثلا یک اشتباه خیلی پیش و پا افتاده انجام دادند و هیچ .
یا بعضا خودشون تنها نیم ساعت بعد تاپیک رو حذف میکنند چون سوالشون اصلا سوال نبوده و یا با کمی تامل برطرف شده .
خودتون میدونید . اگر وضع به همین منوال پیش بره این انجمن از تعداد کاربران حرفه اش کاسته خواهد شد ( چه بسا که همین الان هم بسیار کم فعالیت میکنند )
میلاد قاضی پور
شنبه 24 بهمن 1388, 20:52 عصر
آره درسته البته همه ما فرق اون کسی رو که فله ای پست میذاره تا امارش بالا بره یا میخواد دیگران ریموت کنترل واسش برنامه نویسی کنند رو میدونیم . منظورم اینه که کاری کنیم که در مورد یک مبحث حداقل ده مطالب متعدد یافت بشه . نه اینکه وقتی مثلا در تخصصی ترین انجمن من دنبال مقاله ای در زمینه اینترفیس میگردم و میخوام کلاَ باهاش آشنا بشم و مفاهیم مربوط مثه دیسپوز و ... رو درک کنم به نتیجه ای نرسم .
hamid1988
شنبه 24 بهمن 1388, 21:08 عصر
دوستان من با هم با جناب اوج بلند (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=134949) موافقم، بارها شده که نتایج جستوی بنده در برنامه نویس (http://barnamenevis.org/) حاصلی نداشته باشه که از 2 حالت خارج نیست:1) مشکل تا به حال مطرح نشده 2) من نتونستم کلمات کلیدی مناسب جستجو رو پیدا کنم.
به نظر من بهتر بود مثل ویکی پدیا (http://wikipedia.org/) کلمات کلیدی بهم رفرنس می شدن تا مشکلات ناشی از عدم آگاهی از کلمات کلیدی مناسب رفع می شد!
Mostafa_Dindar
شنبه 24 بهمن 1388, 21:35 عصر
آره درسته البته همه ما فرق اون کسی رو که فله ای پست میذاره تا امارش بالا بره یا میخواد دیگران ریموت کنترل واسش برنامه نویسی کنند رو میدونیم . منظورم اینه که کاری کنیم که در مورد یک مبحث حداقل ده مطالب متعدد یافت بشه . نه اینکه وقتی مثلا در تخصصی ترین انجمن من دنبال مقاله ای در زمینه اینترفیس میگردم و میخوام کلاَ باهاش آشنا بشم و مفاهیم مربوط مثه دیسپوز و ... رو درک کنم به نتیجه ای نرسم .
با شما در این مورد موافقم . فکر میکنید چرا قبلا مقاله ای در مورد Interface بوده و الان نیست ؟ Interface یکی از موضوعات برنامه نویسی هست که جزو موارد نسبتا حرفه ای حساب میشه . علتش مشخصه . به خاطر اینکه تعداد کاربران حرفه ای نسبتا به قبل خیلی کمتر شده . اگر ما سعی کنیم محیط را علمی کنیم اونوقت میتونیم تعداد مقالاتی که مربوط به Interface رو بیشتر کنیم نه اینکه تعداد مقالات مربوط به مباحث معمولی رو زیادتر کنیم .
دوستان من با هم با جناب اوج بلند (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=134949) موافقم، بارها شده که نتایج جستوی بنده در برنامه نویس (http://barnamenevis.org/forum/../) حاصلی نداشته باشه که از 2 حالت خارج نیست:1) مشکل تا به حال مطرح نشده 2) من نتونستم کلمات کلیدی مناسب جستجو رو پیدا کنم.
به نظر من بهتر بود مثل ویکی پدیا (http://wikipedia.org/) کلمات کلیدی بهم رفرنس می شدن تا مشکلات ناشی از عدم آگاهی از کلمات کلیدی مناسب رفع می شد!
دوست من مشکل از خودمون هست . فقط نگاه کنید چند تا از تاپیکهایی که الان ایجاد شده از تگ یا کلمات کلیدی استفاده کردند . ما فقط جلو دماغشون رو نگاه میکنیم . برامون اهمیت نداره که تاپیک ما کلمات کلیدی داشته باشه که بعدا دیگری بتونه اون رو جستجو کنه . فقط میخوایم مشکل حال حاضر خودمون برطرف بشه و نه چیز دیگری . حتی عده ای تنها میخوان به کد مورد نظر برسند .
اگر ما تگ یا کلمات کلیدی رو رعایت کنیم این صفحه پائین خیلی کمک میکنه . مطمئنم خیلی ها هنوز از این استفاده نکردند :
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=44051&stc=1&d=1266085908
یا اگر مهارت جستجو نداریم میتونیم از جستجوی اختصاصی این تالار استفاده کنیم که مطمئنا خیلی کارا خواهد بود :
http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=44052&stc=1&d=1266086042
هر چند که من هنوز هم عقیده دارم جواب خیلی از سوالاتشون رو در تاپیک :
فهرست مقالات، پروژه ها و تاپیک های مفید تالار ASP.NET (در حال تکمیل) (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=141777) میتونند پیدا کنند .
reza4359
دوشنبه 17 اسفند 1388, 15:13 عصر
سلام دوست عزیز شما ابتدا باید یک کنترل لاگین از toolbox روی صفحه بذاری و بعد از قسمت بالای صفحه گزینه web .configuration را انتخاب کنید و در قسمت security یک role تعریف کنید و در آخر در قسمت web.config سایت کد <"*"=deny user> را قرار بدی اگه تونستم یه مثال کاربردی واست میزارم تو انجمن, ببخشید اگه خوب توضیح ندادم.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.