ورود

View Full Version : گفتگو: قیمت پروژه

maxpayn2
چهارشنبه 21 بهمن 1388, 09:20 صبح
سلام
یه پروژه بهم پیشنهاد شده که مربوط به یه نمایندگی بیمه هستش ، تو این سایت مشتری باید بتونه انواع بیمه های مورد نظر خودش رو با شرایط دلخواه انتخاب کنه و ثبت سفارش بشه ، مدیر سایت باید بتونه سفارش های ثبت شده رو ببینه و اقدام کنه ، سایت یک هفته مونده به اتمام تاریخ بیمه به مشتری sms بزنه و یاد آوری کنه ، در ایام خاص هم مدیر سایت بتونه به مشتری ها sms بزنه ، قیمت مناسب برای انجام این پروژه چند ؟

maxpayn2
چهارشنبه 21 بهمن 1388, 19:42 عصر
کسی قیمت دستش نیست ؟

ealireza
چهارشنبه 21 بهمن 1388, 22:26 عصر
با امکانات بیشتر 150 تومن .

موفق باشید

vbehzadan
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 01:51 صبح

موفق باشید

اگه حق با شما باشه، ابراز تاسف عمیق می کنم از بازار ایران.

hadi000333
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 03:07 صبح

فقط برام جالب بود.
باید ببینی که طرف چقدر روش جساب کرده.
بخش زمانبدنی برای ارسال sms و پیادهع سازی ارسال sms از برنامه هزینه بالایی داره .

ironman
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 15:50 عصر
خوب بستگی داره به وقتی که روش میزاری... تعئاد نفر ساعتی که رو پروژه کار میشه!!! هزینه های راه اندازی امکانت جانبی (مثلا همین ارسال اس ام اس) و ....
ولی در کل هر جور حساب کردم 150 تومن رو رد کرد حالا!!!!!!!!:متعجب:

به نظر شخصی من با بین 1.5 تا 2 میلیون میتونه منصفانه باشه!!!:چشمک::متفکر:
(فقط یه صفر زیاد کردم:لبخند:)

Radmard_Rad
یک شنبه 25 بهمن 1388, 14:28 عصر
150 تومن را که شوخی کردن دوستمون . حتی اگر CRM اوپن سورس را هم بخوای پیاده کنی خیلی بیش از این ها باید بگیری .
ببین درست ترین راه اینه که اینطوری (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=205148) حساب کنی . اما اگر همینطوری می خوای به قیافه مشتری ات نگاه کنی . همون 1.5 -2 که دوستمون گفتن تقریبا درسته + هزینه پشتیبانی که سالانه 1 تومن باید باشه ( این پشتیبانی چیزیه که می تونه اشکت را در بیاره ) + هزینه پنل اس ام اس که اگه اشتباه نکنم 300 هزار تومن هستش .

maxpayn2
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 12:18 عصر

موفق باشید

همین قیمت هاس که کیفیت کار رو آورده پایین ، یه مش بچه دانشجو قیمت اینجوری میدن کارو میگیرن ... میزنن توش ، صاب کار یا مجبور میشه بره 15 میلیون پول بده چون دیگه نمیتونه ریسک کنه یا دیگه بی خیال سایت میشه و به هر کی هم میبینه پیشنهاد میشه بی خیال بشه

golbafan
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 12:11 عصر
حدودا 300 هزار خوبه

چون دست زياد شده ميگم

Radmard_Rad
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 16:39 عصر
تو را خدا این قیمت ها را نگید . آحه زمانی که یک آدم باید بگذاره کد بنویسه اگر حساب کنی و به ازای هر ساعتش دستمزد یک کارگر روزمزد را در نظر بگیری باز هم بیشتر از این می شه !!!!
بابا قیمت پنل اس ام اسش بیشتر از اینه !!!!!!

baradar
جمعه 30 بهمن 1388, 13:47 عصر
دوست عزیز شما باید ببینی که چقدر بودجه برای اینکار تدارک دیدند

maxpayn2
شنبه 01 اسفند 1388, 08:16 صبح
حدودا 300 هزار خوبه

چون دست زياد شده ميگم

اگه اونهایی که واقعا اینکارن (نه یه مش جوجه دانشجو) قیمت درست بدن و کار درست هم تحویل بدن دست کم میشه ، من حاضرم از گشنگی بمیرم ولی دستمزدی که واقعا حق کارم باشه بگیرم

دوست عزیز شما باید ببینی که چقدر بودجه برای اینکار تدارک دیدند

اگه همون کاری که بالا گفتم انجام بشه شما مجبور نیستی خودتو با بودجه مشتری وفق بدی ، مشتری مجبوره خودشو با دستمزد شما وفق بده

Glx.Mzf
شنبه 11 شهریور 1391, 09:35 صبح
هرچند تاریخ پست سر رفته ولی دلم نیومد حرف نزنم.
اون آقایی که میگه 150 تومن مثل عزیزای بازنشستس که میاد یه ماشین میخره میره مسافرکشی و ... میزنه به بازارشون.
چون حاضره به جای 10000 تومن کرایه 1000 تومن بگیره.

cjNet
جمعه 17 شهریور 1391, 18:43 عصر
150 تومن یعنی عملگی نه برنامه نویسی :متفکر:

mohammadriano
جمعه 17 شهریور 1391, 20:35 عصر
آخه با 150 تومن یک دست لباس هم نمی تونه بخره (تازه بدون کفش)
خواهشاً زیر قیمت 2 میلیون تومان راضی نشید
معاون اجرایی که تو مدارس کل کشور بلد نیست از روی Path اصلی برنامه روی صفحه دسکتاپ یک ShortCut بسازه داره ماهی 1 میلیون پول می گیره بعداً یه برنامه نویسی که 2 الی 3 ماه می خواد روی پروژه وقت بزاره 150 تومان

l4dl4d
یک شنبه 26 شهریور 1391, 11:32 صبح
پروژه رو ندیدم
سعی کنید توافقی بیشتر از یک میلیون تومان پول بدید
در ضمن چون این پروژه مستقل و تک است (منظورم اینه که فقط یک نسخست که میره تموم میشه براتون) بیش از 2000000 باید بدن
در ضمن سعی کنید در قسمتی از پروژه (فوتر)حتما سایتی چیزی از خودتون بزارین تا کارتون کساد نشه!:بوس:
امیدوارم سود خوبی ببرید
با تشکر
گلد نویس-محمد مرادی پور