View Full Version : استفاده از سرور دوم در صورت از کار افتادن سرور اول
whitehat
دوشنبه 12 اردیبهشت 1384, 22:29 عصر
سلام
یکی از همکاران ما دارای دو Host می باشد (که در ایران نمی باشند) که یکی از آنها برای BackUp است که هر 1 ساعت Sync می شوند .در بعضی از موارد سرور اصلی Down می شود آنها می خواهند کاری کنند که در صورت این اتفاق سرور دوم وارد عمل شود و کاربران بدون اینکه بفهمند از آن استفاده کنند .(بر روی هر دو Host اطلاعات یکسان قرار دارند)
چگونه این کار باید انجام شود ؟ ضمن اینکه دسترسی فیزیکی به سرور وجود ندارد.
با تشکر
Gladiator
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1384, 14:10 عصر
سیستم عاملشون چیه ؟
whitehat
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1384, 00:24 صبح
سلام
هر دو ویندوز 2003 هست .
:)
Gladiator
یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 08:46 صبح
نگفتی دسترسی فیزیکی به سرور وجود نداره یعنی چی ؟
احتمالا اون جوری که این دوستت میخواد نمیتونه این کار رو انجام بده ٬ من که تا به حال امتحان نکردم .
تنها کاری که میتونه بکنه استفاده از یک Raid مناسبه . :flower:
whitehat
یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 11:09 صبح
ممنون گلادیاتور جان :flower:
منظور از عدم دسترسی فیزیکی ، عدم امکان استفاده از Raid بود :)
سرور سایت اصلی در ایران نیست ولی سرور پشتیبان در ایران است بنابراین امکان دسترسی به سرور اصلی وجود ندارد .
ولی باز هم ممنون
موفق باشی :wink:
Gladiator
یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 12:33 عصر
میتونه به اون شرکتی که ازش سرور رو اجاره کرده درخواست بده تا به دلخواه خودش یک Raid مناسب براش نصب کنند . ( + پرداخت وجه اضافی )
تا اونجایی که من متوجه شدم میخوای سروری که در ایران دارند در صورت از کار افتادن سرور خارج از کشور جای اون رو بدون وقفه بگیره ٬ اگر درست متوجه شده باشم باید خدمتت عرض کنم ٬ متاسفانه نمیشه !
فقط Raid :flower:
whitehat
یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 22:10 عصر
مرسی گــــــــــلادیـاتور جان :wink: :flower:
تا اونجایی که من متوجه شدم میخوای سروری که در ایران دارند در صورت از کار افتادن سرور خارج از کشور جای اون رو بدون وقفه بگیره ٬ اگر درست متوجه شده باشم باید خدمتت عرض کنم ٬ متاسفانه نمیشه !
بله دقیقا درست متوجه شدی و ممنون (خودم هم به این نتیجه رسیده بودم ) :oops:
:wise1:
Inprise
یک شنبه 18 اردیبهشت 1384, 22:21 عصر
RAID صرفا" چیزی برای حفاظت از منابع ذخیره سازی است ، نه بیشتر . Failover بودن سرویس ، مطابق سوال ، ارتباطی با RAID نداره . قاعدتا" وقتی یک سرور Down است ، دسترسی به اطلاعات اون ممکن نیست ، حالا چه منابع ذخیره سازی اش RAID باشند چه نباشند ؛
سرویس دهنده هائی که سرویسهای حساس یا گرانقیمت عرضه میکنند برای نیل به این مقصود از Load Balancer های به خصوصی استفاده میکنن که به همین منظور طراحی شده اند ؛ این راه حلهای نرم افزاری/سخت افزاری ترافیک "Server-Farm" رو به نحو "احسن" بین اعضاء تقسیم میکنه ؛ فلذا موقع در دسترس نبودن یک سرور ، درخواستها به سایر سرورها هدایت میشن . شاید توضیح نحوهء عملکرد این سیستم چنان به تاپیک مربوط نباشه ؛ چیزی که حالا به درد میخوره اینه که قیمت استفاده از چنین خدماتی فوق العاده بالا ست ؛ چند نرم افزار ارزان قیمت و دو سه برنامه سورس آزاد هم وجود دارند که در کنار پیکره بندی سخت افزاری به خصوصی میتونن چنین Load Balancer ای ایجاد کنند ؛
Gladiator
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 08:40 صبح
RAID صرفا" چیزی برای حفاظت از منابع ذخیره سازی است ، نه بیشتر . Failover بودن سرویس ، مطابق سوال ، ارتباطی با RAID نداره . قاعدتا" وقتی یک سرور Down است ، دسترسی به اطلاعات اون ممکن نیست ، حالا چه منابع ذخیره سازی اش RAID باشند چه نباشند ؛
همونطور که خودت هم اشاره کردی Raid نمیتونه نیاز این دوستمون رو براورده کنه ولی در خیلی از موارد استفاده از Raid میتونه جلوی خیلی از خسارتها رو بگیره . مورد دیگه اینکه همیشه نمیشه گفت فقط یک مشکل برای یک سرور پیش میاد ( در حقیقت نمیشه پیش بینی کرد ) شما فرض کن به هر دلیل یکی از هارد دیسکها از کار بیفته در این لحظه Raid میتونه مفید باشه ٬ هم اطلاعات روی سرور از دست نمیره ٬ هم سرویس دهی قطع نمیشه .
nematia
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 09:03 صبح
من نمیدونم شما منظورت از این سرور وب سرور هست یا نه. ولی چند وقت پیش یکی از دوستان میگفت با دادن DNS سوم (مثلا در GoDaddy) میشه در صورت جواب ندادن سرور اول به سرور بعدی وصل بشیم.
whitehat
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 13:33 عصر
ممنون از همه دوستان :flower:
بله حق با آقای Inprise است :wise1: در صورتی که سرور Down شود Raid کمکی نمی کند .
کمی باید دنبال Load Balancer ها بگردم نتیجه را خبر می دهم :wise2:
من نمیدونم شما منظورت از این سرور وب سرور هست
بله
ولی فکر نکنم از طریق Dns (چون به آن دسترسی نداریم) این کار امکان پذیر باشد.
با تشکر
houtanal
دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 14:48 عصر
دو سه برنامه سورس آزاد هم وجود دارند که در کنار پیکره بندی سخت افزاری به خصوصی میتونن چنین Load Balancer ای ایجاد کنند ؛
توضیح می فرمایید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.