ورود

View Full Version : آپدیت برنامه ؟؟؟

mahdi68
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 13:27 عصر
سلام
دوستان من تالار مناسبی برای مطرح کردن این سوال پیدا نکردم اما چون ن با جاوا برنامه نویسی میکنم این سوال اینجا میپرسم اگه مشکلی داشت تالار مربوطه رو معرفی منین تا به اونجا منتقلش کنم
سوالم اینه که وقتی یه برنامه آپدیت میشه چه اتفاقی میفته ؟؟؟آیا کد برنامه عوض میشه و چیزی بهش اضافه میشه ؟؟؟ این عمل چهطوری رو یه فایل اجرایی و کامپایل شده اتفاق می افته ؟؟؟
متشکرم

ermia2008
جمعه 23 بهمن 1388, 02:32 صبح
سلام
دوستان من تالار مناسبی برای مطرح کردن این سوال پیدا نکردم اما چون ن با جاوا برنامه نویسی میکنم این سوال اینجا میپرسم اگه مشکلی داشت تالار مربوطه رو معرفی منین تا به اونجا منتقلش کنم
سوالم اینه که وقتی یه برنامه آپدیت میشه چه اتفاقی میفته ؟؟؟آیا کد برنامه عوض میشه و چیزی بهش اضافه میشه ؟؟؟ این عمل چهطوری رو یه فایل اجرایی و کامپایل شده اتفاق می افته ؟؟؟
متشکرم

سلام
در بعضی موارد برای بروز کردن برنامه ها exe جدید و اصلاح شده رو جایگزین exe قبلی میکنن. در برنامه هایی هم که از dll ها و کتابخانه های ضمیمه استفاده میشه کتابخانه های جدید جایگزین قبلی ها خواهند شد.

mahdi68
جمعه 23 بهمن 1388, 11:29 صبح
تو برنامه های جاوا این به چه شکل هست ؟؟؟ یعنی فایل JAR جدید جایگزین قبلی میشه ؟؟؟ در این صورت اطلاعات برنامه قبلی چطور به برنامه جدید منتقل میشه ؟؟؟ (مثلا تو مسنجرها نام کاربری و رمز و ... )
متشکرم

ermia2008
جمعه 23 بهمن 1388, 13:22 عصر
تو برنامه های جاوا این به چه شکل هست ؟؟؟ یعنی فایل JAR جدید جایگزین قبلی میشه ؟؟؟ در این صورت اطلاعات برنامه قبلی چطور به برنامه جدید منتقل میشه ؟؟؟ (مثلا تو مسنجرها نام کاربری و رمز و ... )
متشکرم

خیلی از برنامه ها برای ذخیره اطلاعاتشون از Registry ویندوز استفاده می کنن. بنابراین وقتی که آپدیت میشن از همون مسیر قبلی اطلاعات مورد نیازشون رو میگیرن! البته این تنها مکانیزم برای این کار نیست و حتما راههای دیگری برای این کار نیز وجود داره. این روش از لحاظ امنیتی شاید روش خیلی مناسبی برای ذخیره بعضی اطلاعات حساس و امنیتی نباشه!

jeus
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 00:23 صبح
شاید بشه گفت برنامه چندین قسمت برای داره که میتونه Update شود
1:مشخصات برنامه یا همان فایلهای properties که میتوانند به صورت XML ذخیره شوند و آپدیت آنها یک replace ساده است
2:کتابخانه ها و یا همان liberary ها که بحث مهم برای Update کردنشون بحث compatibility کتابخانه است
3:خود برنامه است که شاید بشه گفت اونم از کلی کلاس تشکیل شده و میشه خودشو به عنوان یک کتابخانه دانست
4:اطلاعات برنامه که این اطلاعات می تواند در دیتا بیس و یا فایل XML و یا هر حالت دیگه باشد .
در تمام موارد بالا compatibility قسمت های مختلف برنامه حرف اول را میزند .
اگه برنامه تحت وب داشته باشی دیگه هیچکدام از مشکلاتی را که در برنامه های client side داری را نداری :بامزه:
مووووووفق باشی