ورود

View Full Version : آموزش: انقضا در نصب

samirgerkantom
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 15:46 عصر
سلام اي سوال با "سوال اجرا فقط از روي cd"فرق دارد سوال من اين است كه برنامه اي مي خواهم برنامه روي هر سيستمي كه براي اولين بار نصب شد ديگر روي هيچ سيستمي ديگر نصب نشود

mpmsoft
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 16:28 عصر
تنها راه استفاده از قفل سخت افزاری هست و یا یک فلاپی دیسک که زمانی نرم افزار رو نصب می کنید یکجا یک تگی بذارید که دیگه نصب نشه

این سوال بارها هم پرسیده شده یکم می گشتی به جواب می رسیدی

M.T.P
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 16:34 عصر
تمام متخصصین و برنامه نویسهای دنیا به دنبالشن ولی هنوز نتونستن:متفکر:
تنها راه گرفتن یک شماره سریال از قطعات سیستم و ارسال آن به شما و دادن کد فعال ساز طبق یک فرمول ریاضی و یا ارتباط نرم افزار شما با یک سخت افزار ضمیمه(بعنوان قفل) به منظور ثبت دفعات اجرا:چشمک:

javadt
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 18:37 عصر
تنها راه استفاده از قفل سخت افزاری هست و یا یک فلاپی دیسک که زمانی نرم افزار رو نصب می کنید یکجا یک تگی بذارید که دیگه نصب نشه

این سوال بارها هم پرسیده شده یکم می گشتی به جواب می رسیدی

بهترین قفل سخت افزاری برای برنامه ها چی؟
با تشکر

SilverLearn
جمعه 14 اسفند 1388, 14:17 عصر
سلام دوست عزیز همانطور که بچه ها گفتند شما می توانید یک شماره سریال(id)به طور مثال از cpu بگیرید و سپس با فیلد های دیگر محاسباتی را انجام داده و سپس Result آن را به عنوان شماره سریال در اختیار خریدار نرم افزار خود قرار دهید
به همین راحتی برنامه فقط روی هر سیستم یک سریال مجزا می پذیرد زیرا شماره سریال cpu هر سیستم متمایز با سایر سیستم ها می باشد

HjSoft
جمعه 14 اسفند 1388, 14:59 عصر
راه ديگه اينه كه از كد سريال يكي از درايو هاي هارد استفاده كنيد . خودم از اين روش استفاده ميكنم و جوابگوست . و خوبيش اينه كه تا فرد هارد سيستمش رو داره ميتونه استفاده كنه حالا چه سيستم رو عوض كنه و چه نه ! و تا زماني كه نرم افزار روي هارد باشه مشكلي براي قفلش پيش نمياد مگر اينكه هارد بسوزه . تنها مشكل اين روش اينه كه روي ويستا جواب نميده !

shahmahi
شنبه 15 اسفند 1388, 11:08 صبح
راه ديگه اينه كه از كد سريال يكي از درايو هاي هارد استفاده كنيد .

ميشه بگين از چه كامپوننتي يا ماژولي واسه گرفتن شماره سريال استفاده ميكنيد.

parselearn
شنبه 15 اسفند 1388, 11:34 صبح
ميشه بگين از چه كامپوننتي يا ماژولي واسه گرفتن شماره سريال استفاده ميكنيد.
تا جايي كه من مي دونم سريال درايوها با فرمت يا تعويض ويندوز تغيير مي كنه

HjSoft
شنبه 15 اسفند 1388, 13:18 عصر
سريال هارد : اين كد از طريق api به دست مياد و به هيج وجه تغيير نميكنه . البته به جز پارتيشن بندي مجدد ! چون در اين حالت كه تست نكردم شايد تغيير كنه !

SilverLearn
چهارشنبه 26 اسفند 1388, 00:25 صبح
خوب من با همه دوستان موافقم ولی شماره سریال cpu رو به شما پیش نهاد می کنم چون به ندرت قابل تغییر هست بنابراین می تونه گزینه خوبی برای ما در این زمینه باشه

sina26
یک شنبه 08 فروردین 1389, 10:58 صبح
سلام
با استفاده از سریال فلش مموری هم میتونیم قفل مطمئن داشته باشیم من از این روش استفاده میکنم

HjSoft
یک شنبه 08 فروردین 1389, 11:57 صبح
خوب این روش هم میتونه امن باشه ، اما خریدن یک فلش هم به لحاظ قیمت و هم کارایی صرفه چندانی نداره . قفل های دانگل شرکت منشور سیمین که به صورت USB هم هستند بهترین گزینه اند چون Protector قوی دارند و خیلی مشکل Emulate می شند . اما امکان Emulate شدن فلش هست . در ضمن امکان خرابی ، ویروسی شدن فلش هم وجود داره در صورتی که دانگل ها اصلا به صورت Removable Disk شناخته نمی شند و فقط یک قطعه سخت افزاری هستند .
قیمت هاش رو هم دقیق نمی دونم اما خیلی به صرفه است .

sina26
یک شنبه 08 فروردین 1389, 14:16 عصر
خوب این روش هم میتونه امن باشه ، اما خریدن یک فلش هم به لحاظ قیمت و هم کارایی صرفه چندانی نداره . قفل های دانگل شرکت منشور سیمین که به صورت USB هم هستند بهترین گزینه اند چون Protector قوی دارند و خیلی مشکل Emulate می شند . اما امکان Emulate شدن فلش هست . در ضمن امکان خرابی ، ویروسی شدن فلش هم وجود داره در صورتی که دانگل ها اصلا به صورت Removable Disk شناخته نمی شند و فقط یک قطعه سخت افزاری هستند .
قیمت هاش رو هم دقیق نمی دونم اما خیلی به صرفه است .
سلام دوست گرامی
ممنون از راهنمائی تون ولی اینم بگم هیچ چی نمیتونه 100% باشه همه چیز میتونه Emulate بشه با روش های خودش
فکر کنم Emulate سریال فلش بنظرم باید خیلی سخت باشه

kooroush
یک شنبه 08 فروردین 1389, 17:49 عصر
دوست عزیز چه جوری می شه سریال یک فلش (کول دیسک) رو به دست آورد آیا با فرمت فلش تغییر نمی کنه !
اگه برنامه ای در این زمینه دارید ضمیمه کنید !
متشکرم !

ali682344
یک شنبه 08 فروردین 1389, 17:58 عصر
مطمئن باشيد
سريال فلش قابل تغييره

ali190
جمعه 02 مهر 1389, 18:10 عصر
سلام
من الحیث المجموع اساتید چه روشی رو پیشنهاد میکنن
سخت افزار یا نرم افزاری
چه روشی؟
ممنون
یاعلی

ali682344
یک شنبه 04 مهر 1389, 22:12 عصر
سلام
من الحیث المجموع اساتید چه روشی رو پیشنهاد میکنن
سخت افزار یا نرم افزاری
چه روشی؟
ممنون
یاعلی

با سلام
خوب اگر قفل سخت افزاري باشه بهتره ولي نوعش هم مهمه؟الان تو بازار انواع قفل سخت افزاري موجوده به راحتي با يه جستجو در گوگل مي توني به ويژگيهاي اي نوع قفل ها دسترسي پيدا كني.

موفق باشي.