ورود

View Full Version : تفاوت دایرکت و انجین؟

amin1softco
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 20:11 عصر
من از ریشه مورد داره کارم من آخرش نفهمیدم که بلاخره این گیم انجین به چه دردی می خوره اگه قراره صدا پخش بشه که خوده دایرکس می تونه پخش کنه اگه برخورد ایجاد بشه خود دایرکت می تونه تشخیص بده و اگر هم بخواهیم طراحی شخصیت کنیم که با مکس طراحی می کنیم و تبدیلش می کنیم به دایرکت پس کلا این انجین چه فایده ایی داره ؟؟؟
البته فکر کنم این فایده ها رو داره

برای پلتفرم های مختلف می تونی بازی را ریلز کنی
کار برنامه نویسی را راحت می کنه
دیگه احتیاجی به مکس نداری

آیا اینها که گفتم درسته یا اصلا کاربردش چیز دیگه ایی هست؟
(جون من نصیحت نکنید که یه سرچ کنی پیدا می کنی من انگلیسیم صفره:ناراحت:)

Armin060
جمعه 23 بهمن 1388, 11:06 صبح
موتور های گرافیکی با API های گرافیکی نوشته میشند.
مثلا همین موتور یکی از بچه های سایت رو بگیم که اسمش KGE هست از OpenGL و DirectX استفاده میکنه.
با OpenGL, DirectX و نظیر اینها موتور مینویسند و با موتور بازی. البته میشه بازی رو با خود همین DirectX و ... نوشت ولی با موتور کار خیلی راحتر میشه. مثلا تو UDK با 20 30 تا کلیک موس میشه یه چیزی درست کرد ولی با DirectX باید صد ها یا هزاران خط کد بنویسی تا یه چیزی مشابه اون درست کنی.

1485159
جمعه 23 بهمن 1388, 11:49 صبح
مثلا همین موتور یکی از بچه های سایت رو بگیم که اسمش KGE هست از OpenGL و DirectX استفاده میکنه.چطوری از هر 2 تاش استفاده میکنه؟

amin1softco
جمعه 23 بهمن 1388, 19:29 عصر
راستش من خودم یکی از این موتور های اپن سورس را که با سی نوشته بودن باز کردم آخرش برای رسم یک پیکسل از توابع اپن جی ال استفاده می کرد پس من نتیجه می گیرم که :
برنامه نویسی با خود دایرکس مثل نوشتن کد به زبان اسمبلی است و نوشتن با انجین مثل کار با سی پلاس پلاس
و یک نکته دیگه این udk یا همون unreal محیطش مثل مکس می بینه با این میشه با چند کلیک یک بازی ساخت؟؟؟ و بهترین ورژنش چنده

Armin060
جمعه 23 بهمن 1388, 20:54 عصر
چطوری از هر 2 تاش استفاده میکنه؟

راستش من خودم هنوز تازه کار هستم و فعلا دارم DirectX رو یاد میگیرم و زیاد با OpenGL کار نکردم. واسه همین نمی دونم ولی وقتی یاد گرفتید خودتون متوجه میشید. البته واسه رندر کردن به نظرم به کار میره. مثلا کاربر میتونه مشخص کنه که تصویر با Direct3D رندر بشه یا با OpenGL.

و یک نکته دیگه این udk یا همون unreal محیطش مثل مکس می بینه با این میشه با چند کلیک یک بازی ساخت؟؟؟ و بهترین ورژنش چنده
ببینید. قرار نیست که شما همیشه با editor بازی بسازید. اون بیشتر برای ساخت Map و امتحان بازی و ... هست. در واقع همون Unreal هم نیاز به کد نویسی داره تا بتونید بازی بسازید. اما یکسری امکانات داره که میشه باهاش یه مقدار از کد نویسی فاصله گرفت. من خودم زیاد باهاش کار نکردم و دقیق نمی دونم چطور هست.
و اما الان جدید ترین نسخش 3 هست که برای کار های غیر تجاری به صورت رایگان ارضه شده و قابلیت گسترش بازی به PC, XBOX360,PS3 و PSP رو داره. ( البته در مورد PSP شک دارم ).