View Full Version : يك كتاب منسب j2me معرفي كنيد
dr-solomons
شنبه 24 بهمن 1388, 10:53 صبح
با سلام
بنده می خواهم طی چند هفته j2me رو تا جاهایی یاد بگیرم
البته قبلا j2se یه مقدار کار کردم
به نظر شما چه کتابی برای من مناسبه که به زبان ساده تا سطح متوسط رو بگه که البته فارسی باشه و در انقلاب بشه پیدا کرد؟
جعفر نژاد درباره j2me نداره؟
با تشکر فراوان
ermia2008
شنبه 24 بهمن 1388, 13:27 عصر
با سلام
بنده می خواهم طی چند هفته j2me رو تا جاهایی یاد بگیرم
البته قبلا j2se یه مقدار کار کردم
به نظر شما چه کتابی برای من مناسبه که به زبان ساده تا سطح متوسط رو بگه که البته فارسی باشه و در انقلاب بشه پیدا کرد؟
جعفر نژاد درباره j2me نداره؟
با تشکر فراوان
سلام
اگه میخوای فارسی باشه و تو انقلاب هم پیدا بشه و به زبان ساده هم گفته باشه کتاب:
"اصول برنامه نویسی برای موبایل " انتشارات ناقوس کتاب بدی نیست. هم برنامه نویسی برای سیمبین رو داره و هم برای J2me. البته خیلی کتاب کاملی نیست ولی برای شروع بد نیست.
موفق باشید
marsrover
جمعه 07 اسفند 1388, 16:36 عصر
سلام دوستان
جدیدا کتابی با نام تکنولوژی جاوا برای موبایل و PDA ها توسط کتاب نیاز منتشر شده است . این کتاب علاوه بر پوشش دادن کامل j2me دارای یک سی دی حاوی نرم افزار ها netbeans و JDK است. این کتاب توسط اساتید دانشگاه نیز تایید شده است مترجم سعید زارعپور میثم مقدم
goldax
شنبه 08 اسفند 1388, 14:28 عصر
سلام دوستان
جدیدا کتابی با نام تکنولوژی جاوا برای موبایل و PDA ها توسط کتاب نیاز منتشر شده است . این کتاب علاوه بر پوشش دادن کامل j2me دارای یک سی دی حاوی نرم افزار ها netbeans و JDK است. این کتاب توسط اساتید دانشگاه نیز تایید شده است مترجم سعید زارعپور میثم مقدم
این کتاب رو من امروز خریداری کردم.پیشنهاد می کنم نخرید ، به نظر میرسه ناشر نسخه خارجی رو توی google translate گذاشته و ترجمه کرده.
ترجمش بسیار بد و به درد نخوره.نسخه خارجی رو بخونید دیگه حداقل 7500 تومان پول از جیبتون نرفته.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.