View Full Version : خبر: دانلود نرمافزار فيلترينگ خانگي
havash.link
شنبه 24 بهمن 1388, 23:38 عصر
دانلود نرمافزار فيلترينگ خانگي
خبرگزاري فارس: نرمافزار فيلترينگ خانگي به منظور فرهنگسازي درباره استفاده صحيح از اينترنت در خانوادهها به صورت نسخه نرمافزاري رايگان در سايت شوراي عالي اطلاعرساني ارائه شد.
http://media.farsnews.com/Media/8712/Images/jpg/A0625/A0625513.jpg
به گزارش خبرنگار "سرويس فضاي مجازي " خبرگزاري فارس، هر فناوري، با فراهم آوردن يكسري فرصتها، چالشهايي را نيز پيش روي بشر قرار داده است كه با توسعه فعاليتهاي فرهنگي و پيشگيري از وقوع ناهنجاريهاي فرهنگي و اجتماعي ميتوان مضرات آن را به حداقل رساند.
در دوراني كه اينترنت به صورت همه جانبه وارد زندگيمان شده است و محتوا و اطلاعاتي كه در آن در ردوبدل ميشود، بصورت تصاعدي رو به افزايش است، والديني از دسترسي فرزندانشان به اينترنت آسوده خاطر خواهند بود كه بتوانند نحوه استفاده فرزندان خود از اين وسيله ارتباطي قدرتمند را كنترل كنند.
بديهي است آنچه در اينترنت عرضه ميشود، براي تمامي ردههاي سني مناسب نبوده و اينترنت بدون فيلتر و پالايش، امكان دسترسي به كليه سرويسها و متون را كه ممكن است براي كودكان و نوجوانان مضر باشد، ايجاد ميكند. بر اين اساس اكنون در بسياري از كشورها، يكسري از نرمافزارهاي فيلترينگ جهت استفاده خانوادهها تهيه شده و در اختيار آنها قرار ميگيرد.
دبيرخانه شوراي عالي اطلاعرساني نيز با هدف رهنمود خانوادهها و در اختيار گذاشتن رايگان اين نرمافزار براي خانوادهها، اين نرمافزار با همكاري بخش خصوصي تهيه كرده و در اختيار عموم گذاشته است.
اجزاي اين برنامه ار ديد والدين، تعريف فرزندان، امكان انتخاب محدوده سني براي فرزندان، كنترل تصاوير با استفاده از روشهاي مبتني بر هوش مصنوعي، امكان تعيين زمان استفاده، امكان تغيير پيغامها توسط والدين، ارائه گزارشات، امكان اعمال تنظيمات دلخواه و تغيير رمز عبور اصلي است.
از سويي ديگر اين نرم افزار امكان هدايت كاربر به سمت سايتهاي مفيد مانند بخش اخبار، بخش علمي و بخش سرگرمي را داراست.
دانلود نرم افزار فيلترينگ خانگي
(http://www.scict.ir/Portal/File/ShowFile.aspx?ID=c810c069-c721-40e4-9c07-f9157533a758)
منبع: www.farsnews.com
lordarma
یک شنبه 25 بهمن 1388, 00:40 صبح
من که اگه در زمان نوجوانی ام والدینم با من همچین کاری می کردند،
عمرا به کامپیوتر دست می زدم!!!!!
مرتضی پیروزی
یک شنبه 25 بهمن 1388, 00:48 صبح
سلام
من نمیدونم چرا باید همیشه جلوی راه نوجوان ها رو بگیریم؟؟به جای هزار جور محدود کردن بهتر نیست
بیان فرهنگ درست استفاده کردن رو یادشون بدن؟بهتر نیست به جای اینکه دست و پاشونو ببندیم بیام
درست راه رفتن رو یادشون بدیم؟؟تو ایران فقط بلدن بچه هارو بندازن تو قفس
butterfly8528
یک شنبه 25 بهمن 1388, 01:05 صبح
کاش بجای اینکه بگوییم لعنت بر تاریکی ، چراغی روشن کنیم !
Mamdos
یک شنبه 25 بهمن 1388, 01:59 صبح
تو ایران فقط بلدن بچه هارو بندازن تو قفس
پیشنهاد میکنم online child protection یا online child safety یا parental controls را در وب جستجو کنید. دهها نرمافزار فیلترینگ خانگی در وب پیدا میشود. حتی ویستا (http://www.microsoft.com/windows/windows-vista/features/parental-controls.aspx)، ویندوز 7 (http://www.microsoft.com/windows/windows-7/features/parental-controls.aspx) و مک او اس اکس (http://docs.info.apple.com/article.html?path=Mac/10.5/en/8150.html) امکانات کنترلی برای محدود کردن نحوهی استفاده از رایانه دارند.
احتمالاً ایران جزو آخرین کشورهاییه که به فکر نرمافزار فیلترینگ خانگی افتاده!
البته مشخصه که استفاده از چنین ابزارهایی باید در ترکیب با روشهای آموزشی و تربیتی باشه، وگرنه دور زدن این محدودیتها برای خیلی از نوجوانان این دوره و زمانه کاری نداره.
Alireza_Salehi
یک شنبه 25 بهمن 1388, 10:36 صبح
هر چند خیلی دیر به این فکر افتادند در حالی که کشورهای غیر مسلمان بیش از ما فکر بچه هاشون هستند، ولی به نظرم اول باید فکر سواد اولیه کامپیوتر برای پدر و مادرها باشند!
Wikipedia: Parental controls (http://en.wikipedia.org/wiki/Parental_controls)
یک پدر به پسرس: بابا جون بیا این نرم افزار فیلترینگ رو نصب کن تا یه موقع منحرف نشی!
Nima NT
یک شنبه 25 بهمن 1388, 18:08 عصر
متاسفانه یا خوشبختانه جوان ها به هزاران دلیل از نسلهای گذشته جلوتر هستن ؛ کسانی که این جور نرم افزارها رو درست میکنن متوجه این امر نیستن که وقتی پدری همچین نرم افزاری رو برای فرزند خودش استفاده میکنه یا وقت کنترل نداره یا حوصله این کار رو و واسه همین هست که به استفاده از روشهای اتوماتیک روی آورده پس میشه یه جورایی نتیجه گرفت که زمان پیش رفتن با فناوری رو هم نداره ؛ حالا فکر میکنید میتونه موفق باشه ؟
یعنی این نوجونی که هم وقت کافی داره و هم حوصله ؛ بالاخره روش عبور رو پیدا نمیکنه ؟ اینطوری همه به کار خودشون میپردازن و همه هم فکر میکنن که همه چیز مرتبه در صورتی که اینطوری نیست ولی اگه والدین این مسائل رو با استفاده از این روشهای اشتباه تبدیل به غول نکنن مطمئنا" جذبه راههای اشتباه هم کمتر میشه. بماند که قبلا" ها میگفتیم این 10 تا سایت فیلتر هستن و مابقی بازه ولی الان با کاری که مخابرات کرده باید بگیم این 3 تا سایت بازه مابقی فیلتره !
Mahmood_M
یک شنبه 25 بهمن 1388, 18:28 عصر
پیشنهاد میکنم online child protection یا online child safety یا parental controls را در وب جستجو کنید. دهها نرمافزار فیلترینگ خانگی در وب پیدا میشود. حتی ویستا، ویندوز 7 و مک او اس اکس امکانات کنترلی برای محدود کردن نحوهی استفاده از رایانه دارند.
احتمالاً ایران جزو آخرین کشورهاییه که به فکر نرمافزار فیلترینگ خانگی افتاده!
هر چند خیلی دیر به این فکر افتادند در حالی که کشورهای غیر مسلمان بیش از ما فکر بچه هاشون هستند، ولی به نظرم اول باید فکر سواد اولیه کامپیوتر برای پدر و مادرها باشند!
تا زمانی که در اینجا سرگرمی خوب و مناسب از نظر مسئولین اردوهای بسیج و کلاسهای احکام و امثالهم برای نوجوانها هست ، این موارد فقط باعث دل آزردگی نوجوان و کشیده شدن اون به راه های خلاف میشه ...
نوجوان به طور طبیعی انرژی ای داره که باید راهی برای تخلیه اون پیدا کنه ، اگر سرگرمی های نوجوان محدود بشه به مواردی که صرفا یک عده اون رو مناسب تشخیص میدن ، مشکلات فراوانی رو برای نوجوان در پی داره ...
این تخلیه انرژی در موارد خیلی ساده هم می تونه انجام بشه ، مثلا در نوع پوشش ، اما متاسفانه هر پوششی برای یک نوجوان در اینجا مجاز نیست ... !
این نرم افزار یک نرم افزار خوب و کاربردی به شمار میاد ، حتی در کشور های غیر مسلمان هم تا سن خاصی به نوجوانها برای برخی فعالیتها اجازه داده نمیشه ، اما این محدودیت ها بیشتر از طرف خانواده ها اعمال میشه و اینگونه نرم افزارها هم به پیشبرد این موضوع کمک می کنه ...
اما در اینجا محدودیت تعریف دیگه ای داره ، محدودیت در اینجا علاوه بر موارد اخلاقی شامل عدم دسترسی به مطالب یا فیلمهایی هست که با صدا و سیمای ایران منافات داشته باشه ...
به نوعی داره سعی میشه که نوجوانها محیط اطرافشون رو در محدوده قوانین کشور که اکثرا برای بقای ح کو مت تعیین شده بشناسن و فراتر نرن ...
شاید به عنوان یک پدر در آینده برای فرزندانم از اینگونه نرم افزارها استفاده کنم ولی تمام تلاشم رو خواهم کرد که فرزندم بعد از رسیدن به سن مناسب بتونه تمام راههای مقابله با این محدودیتها رو یاد بگیره ...
به جای کنترل بیشتر میشه تربیت مناسب تری انجام داد ...
موفق باشید ...
mehdi.mousavi
یک شنبه 25 بهمن 1388, 18:45 عصر
سلام.
به نظر من هر چیزی که محدود بشه، آدم برای دسترسی به اون چیز حریصتر میشه. حتی اگر نیازی به اون چیز هم نداشته باشه. این نرم افزار هم، مثل خیلی از تلاشهای دیگه، احمقانه هستش و از نظر من، اختراع مجدد چرخ هستش...
آره. منم تو نگاه اول دوست ندارم فرزندم بره فلان سایت رو بخونه، اما وقتی جلوشو با اینجور کارها بگیرم، در وهله اول سعی میکنه نرم افزار رو دور بزنه. اگر فرض کنیم که موفق نشدش، اونوقت جای دیگه، و جور دیگه ای باید این تحقیری که امروز بهش تحمیل شده رو پوشش بده...
من ترجیح میدم باهاش حرف بزنم و همه چیز رو صادقانه بهش بگم، تا خودش "فکر" کنه و "برای خودش" تصمیم بگیره. اینطوری، باید پای انتخابی هم که کرده واسته و پاسخگوی کارهایی که انجام میده باشه.
FastCode
یک شنبه 25 بهمن 1388, 19:35 عصر
همه ی این حرف ها درست.
حالا از کجا بفهمیم که این چیزی که قرار به ما بگه "مشترک گرامی ..." Hostile Proxy نیست و همه URL ها رو بزای وزارت محترم اطلاعات نمی فرسته؟
لطفا" اگر میخواهید مدرک بیارید نگید فلان نرم افزار اسرائیلی اطلاعات رو به آمریکا می فرستاده.
ما الان داریم راجع به ایران حرف میزنیم.
Nima NT
یک شنبه 25 بهمن 1388, 20:05 عصر
والدینی که خودشون اونقدر وارد هستن که بخوان فرزند خودشون رو کنترل کنن فکر نمیکنم برن سراغ نرم افزارهای اینطوری و خصوصا" ایرانی ؛ واسه همین فکر نمیکنم کاربرد اطلاعاتی داشته باشه , یعنی با عقل جور درنمیاد اگر قرار بود همچین کاری انجام بشه باید یه نرم افزاری تولید میشد که همه گیر تر باشه و فقط قشر خاصی دنبالش نرن.
Ali_Hashemi
یک شنبه 25 بهمن 1388, 20:23 عصر
محدود نمودن در هیچ زمینه ای نمیتونه موثر باشه و از نظر من یه کار بیهوده و اشتباه است که بعضا باعث تشدید مشکل میشه. این چیزیه که بر خلاف ذات انسانی هست و از گذشته های دور در تاریخ تا به امروز سناریوهای غیر موفق بسیار زیادی از اعمال محدودیت وجود داشته و خواهد داشت. اهرم محدودیت فقط در کوتاه مدت و در مقاصد خاص ممکنه کارساز باشه.
گذشته از این , هدف ساخت این نرم افزار این چیزی که به نظر میاد و دوستان در موردش بحث میکنند نیست! نه کسی به فکر کاربران اینترنت هست و نه کسی به فکر انحراف نوجوانان در اینترنت.
اصل قضیه کلا مربوط به یه مبحث دیگه هست, که گاها میتونه یک نمود اجتماعی خوشبینانه هم داشته باشه. حتی اگر 10 نسخه از این نرم افزار هم دانلود نشه (یا بشه!) , اصلا برای کسی مهم نیست و تاثیری در هیچ چیزی نخواهد داشت.
در مورد Hostile Proxy بودنش هم خیالتون راحت باشه , احتمال این مسئله در این نرم افزار کمتر از 1% هست.
با این حال توصیه نمیکنم کسی از این نرم افزار استفاده کنه.
گذشته از این , مگر اینترنتی مونده که قابل استفاده باشه تا این نرم افزار بخواد جلوی اون رو بگیره ؟:متفکر:
UltraZoom
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 13:42 عصر
والدینی که خودشون اونقدر وارد هستن که بخوان فرزند خودشون رو کنترل کنن فکر نمیکنم برن سراغ نرم افزارهای اینطوری
توی دنیا کم نیستند نرم افزار هایی که برای کنترل کودکان و نوجوانان در فضای اینترنت برای والدین ساخته شده است . این اولین نمونه نیست و آخری هم نخواهد بود .
اینکه استفاده از این نرم افزار ها در برخی از موارد لازم هست در اون شکی نیست . برخی از سیستم عامل های جدید ، سعی کردند ،پاره ای از این امکانات را به صورت پیش فرض در اختیار خانواده ها بگذارند .
بدبینی و اظهار نظر های سطحی و کودکانه برخی از کاربران مرا متعجب می کند .
مهران رسا
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 14:04 عصر
والدینی که خودشون اونقدر وارد هستن که بخوان فرزند خودشون رو کنترل کنن فکر نمیکنم برن سراغ نرم افزارهای اینطوری و خصوصا" ایرانی ؛ واسه همین فکر نمیکنم کاربرد اطلاعاتی داشته باشه , یعنی با عقل جور درنمیاد اگر قرار بود همچین کاری انجام بشه باید یه نرم افزاری تولید میشد که همه گیر تر باشه و فقط قشر خاصی دنبالش نرن.
موافقم . فکر می کنم برداشتن کابل اتصال برق PC یا باتری لپ تاپ به مراتب بی دردسر تر و کم هزینه تر باشه :بامزه: .
vcldeveloper
شنبه 01 اسفند 1388, 23:33 عصر
من ترجیح میدم باهاش حرف بزنم و همه چیز رو صادقانه بهش بگم، تا خودش "فکر" کنه و "برای خودش" تصمیم بگیره. اینطوری، باید پای انتخابی هم که کرده واسته و پاسخگوی کارهایی که انجام میده باشه. مسئله اینه که کودکان و نوجوانان در سنین مختلف رفتارها و واکنش های بسیار مختلفی دارند. شما نمی تونید برای همه آنها از روش صحبت کردن استفاده کنید، و نتیجه مثبت بگیرید. به عنوان مثال، یک نوجوان 13-14 ساله داره وارد دوره بلوغ میشه و هیجانات جنسی و کنجکاوی در این زمینه در این سنین عادی هست؛ از طرف دیگه، این بچه دائما در معرض هم سالان و اجتماع هم قرار داره که همانطور که حرف های شما میتونه وی را از برخی خطرات دور کنه، رفتار و گفتار آن افراد هم میتونه این بچه را به آن خطرات نزدیک کنه، بخصوص که در این سنین تاثیرپذیری از هم سالان بیش از تاثیر پذیری از والدین هست. شما مجبورید در همچین شرایطی علاوه بر اینکه با فرزندنتان مرتبا گفتگوی سازنده می کنید، بر روی رفتارهای وی کنترل های محسوس و یا نامحسوس هم داشته باشید؛ تا بعدا غافلگیر نشید.
خیلی از این نرم افزارها این امکان را برای والدین فراهم می کنند که به صورت نامحسوس رفتارهای فرزندشان در اینترنت را مانیتور کنند، مثلا با ثبت آدرس صفحات بازدید شده، یا ذخیره پیام های چت رد و بدل شده، یا ذخیره Screenshot از صفحه نمایش کاربر در فواصل زمانی معین. حالا اینکه والدین با بازبینی این داده ها چه سیاست تربیتی را در پیش می گیرند، فارغ از درست یا غلط بودن این سیاست های تربیتی، به خودشان ربط داره. یکی ممکن هست متوجه بشه که فرزندش به برخی سایت های غیر اخلاقی دسترسی داشته، و سعی کنه با آگاه کردن فرزندش از برخی خطرات، بدون اشاره مستقیم به موضوع، فرزندش را از خطر دور کنه، یکی به تنبیه روی بیاره، و غیره.
حالا از کجا بفهمیم که این چیزی که قرار به ما بگه "مشترک گرامی ..." Hostile Proxy نیست و همه URL ها رو بزای وزارت محترم اطلاعات نمی فرسته؟همین الانش هم شما از مجاری فراهم شده توسط مخابرات به اینترنت دسترسی دارید، پس اگر وزارت اطلاعات بخواد لیست URLهای مورد استفاده شما را استخراج کنه، کافیه با یک نرم افزار مناسب به مخابرات مراجعه کنه و کل ترافیک منتقل شده از طریق فیبرهای نوری مخابرات را مانیتور کنه. برای همچین اموری نیازی به این نداره که شما را مجاب به نصب یک نرم افزار ساده کنه!
Ahmad Chehreghani
یک شنبه 02 اسفند 1388, 00:23 صبح
حالا از کجا بفهمیم که این چیزی که قرار به ما بگه "مشترک گرامی ..." Hostile Proxy نیست و همه URL ها رو بزای وزارت محترم اطلاعات نمی فرسته؟
ممکن هم هست که برنامه يک نوع Spy باشه و توي هارد به دنبال اطلاعات خاصي بگرده و اونو بفرسته.
در هر صورت ميشه برنامه رو چک کرد که آيا اين کار ها رو انجام ميده يا نه.
همین الانش هم شما از مجاری فراهم شده توسط مخابرات به اینترنت دسترسی دارید، پس اگر وزارت اطلاعات بخواد لیست URLهای مورد استفاده شما را استخراج کنه، کافیه با یک نرم افزار مناسب به مخابرات مراجعه کنه و کل ترافیک منتقل شده از طریق فیبرهای نوری مخابرات را مانیتور کنه. برای همچین اموری نیازی به این نداره که شما را مجاب به نصب یک نرم افزار ساده کنه!
نرم افزارها و سايت هاي شيلتر شکن و ... چه استفاده اي دارن؟
FastCode
یک شنبه 02 اسفند 1388, 01:03 صبح
همین الانش هم شما از مجاری فراهم شده توسط مخابرات به اینترنت دسترسی دارید، پس اگر وزارت اطلاعات بخواد لیست URLهای مورد استفاده شما را استخراج کنه، کافیه با یک نرم افزار مناسب به مخابرات مراجعه کنه و کل ترافیک منتقل شده از طریق فیبرهای نوری مخابرات را مانیتور کنه. برای همچین اموری نیازی به این نداره که شما را مجاب به نصب یک نرم افزار ساده کنه!
بابت طراحی افتضاح معذرت میخوام.با Paint درست کردم.
vcldeveloper
یک شنبه 02 اسفند 1388, 16:25 عصر
نرم افزارها و سايت هاي شيلتر شکن و ... چه استفاده اي دارن؟
بابت طراحی افتضاح معذرت میخوام.با Paint درست کردم.
نرم افزارهای فیلتر شکن در این بحث جایگاهی ندارند، چون بحث درباره نرم افزاری هست که خودش نوعی فیلتر محسوب میشه.
شمایی که از فیلتر شکن استفاده می کنی، نیازی نداری که در زمان استفاده خودت نرم افزاری رو برای فیلتر کردن محتوا فعال کنی، این دو عمل متضاد هم هستند.
البته امینت نرم افزارهای عبور از فیلتر هم بستگی به این داره که اولا آیا اصلا از رمزنگاری داده ها استفاده می کنند یا نه؛ و ثانیا آیا الگوریتم رمزنگاری استفاده شده امنیت کافی را داره یا نه.
Ahmad Chehreghani
یک شنبه 02 اسفند 1388, 19:31 عصر
علی کشاورز
نرم افزارهای فیلتر شکن در این بحث جایگاهی ندارند، چون بحث درباره نرم افزاری هست که خودش نوعی فیلتر محسوب میشه.
شمایی که از فیلتر شکن استفاده می کنی، نیازی نداری که در زمان استفاده خودت نرم افزاری رو برای فیلتر کردن محتوا فعال کنی، این دو عمل متضاد هم هستند.
حاجي الان يا من خوب نگفتم يا شما دو تاچيز رو با هم قاطي کردي. شما گفتي که "همین الانش هم اطلاعات ميتونه بفهمه کاربران کجا ميرن" ، منم گفتم که وقتي کاربران از شيلتر شکن استفاده ميکنن از کجا مي خواد بفهمه (البته فکر کنم تصويري که FastCode گذاشت موجب شد منظور من رو درک نکنيد)
درضمن، در زمان حال اگر بچه من بگه که من بايد از شيلتر شکن استفاده کنم ، من نميتونم بگم که استفاده نکن چون به عنوان مثال ميگه که من مي خوام اخبار Notepad++ رو بخونم(خود بنده هر روز از اين نرم افزار استفاده مي کنم). اينجا (http://notepad-plus.sourceforge.net/uk/site.htm)صفحه خانگيش هستش، شما وقتي روي کليد News کليک ميکنيد ، صفحه معروف و مشهور "دسترسي به اين سايت امکان پذير نميباشد" رو مشاهده ميکنيد. خوب من به بچم چي بگم؟ در اين صورت هستش که تصويري که FastCode گذاشته حقيقت پيدا ميکنه.
مسئله اینه که کودکان و نوجوانان در سنین مختلف رفتارها و واکنش های بسیار مختلفی دارند. شما نمی تونید برای همه آنها از روش صحبت کردن استفاده کنید، و نتیجه مثبت بگیرید. به عنوان مثال، یک نوجوان 13-14 ساله داره وارد دوره بلوغ میشه و هیجانات جنسی و کنجکاوی در این زمینه در این سنین عادی هست؛ از طرف دیگه، این بچه دائما در معرض هم سالان و اجتماع هم قرار داره که همانطور که حرف های شما میتونه وی را از برخی خطرات دور کنه، رفتار و گفتار آن افراد هم میتونه این بچه را به آن خطرات نزدیک کنه، بخصوص که در این سنین تاثیرپذیری از هم سالان بیش از تاثیر پذیری از والدین هست. شما مجبورید در همچین شرایطی علاوه بر اینکه با فرزندنتان مرتبا گفتگوی سازنده می کنید، بر روی رفتارهای وی کنترل های محسوس و یا نامحسوس هم داشته باشید؛ تا بعدا غافلگیر نشید.
خیلی از این نرم افزارها این امکان را برای والدین فراهم می کنند که به صورت نامحسوس رفتارهای فرزندشان در اینترنت را مانیتور کنند، مثلا با ثبت آدرس صفحات بازدید شده، یا ذخیره پیام های چت رد و بدل شده، یا ذخیره Screenshot از صفحه نمایش کاربر در فواصل زمانی معین. حالا اینکه والدین با بازبینی این داده ها چه سیاست تربیتی را در پیش می گیرند، فارغ از درست یا غلط بودن این سیاست های تربیتی، به خودشان ربط داره. یکی ممکن هست متوجه بشه که فرزندش به برخی سایت های غیر اخلاقی دسترسی داشته، و سعی کنه با آگاه کردن فرزندش از برخی خطرات، بدون اشاره مستقیم به موضوع، فرزندش را از خطر دور کنه، یکی به تنبیه روی بیاره، و غیره.
اگر بچه من به باباش بکشه که ديگه اين نرم افزار ها به دردش نميخوره چون من وقتي که پشت هر سيستمي ميشينم اول Task Manager رو باز ميکنم و چک ميکنم که چه نرم افزارهايي در حال کار هستند.
درثاني وقتي بچه بفهمه که والدينش هميشه مراقبش هستند، پيش خودش چه فکري ميکنه؟
آيا باعث نميشه دزدکي بره اينترنت؟ آيا با اين کارمون بهش ياد نميديم که چطور شيلترينگ و مانيتورينگ رو دور بزنه؟ و آيا هاي ديگر ...
به نظر بنده پدربايد اونقدر روي بچش اثرگذار باشه که وقتي بچه يک صفحه ... (خيلي بد :دي) جلوش باز ميشه ، سريع صفحه رو منهدم کنه، ببخشيد ببنده.
ین بچه دائما در معرض هم سالان و اجتماع هم قرار داره
زمان ما اين قرتي بازيها که بري اينترنت و ... نبود که :)) . هم سالان، آدم رو با واقعيت هاي دنياي واقعي آگاه ميکردند، بگذريم که الانش هم همينطوري هستش ، حالا چطور ميشه روي زندگي واقعي بچه فيلتر گذاشت؟
در کل من فرهنگ سازي رو بيشتر ترجيح مي دم و با اين نظر موافقم که اگر قرار شيلترينگي باشه به صورت زير باشه
موافقم . فکر می کنم برداشتن کابل اتصال برق PC یا باتری لپ تاپ به مراتب بی دردسر تر و کم هزینه تر باشه .
----------------------------------------------
1
من از کلمه شيلتر استفاده مي کنم تا اين سايت شيلتر نشه
2
توي دوره کارداني يکي از دوستان خاطره جالبي رو تعريف کرد. گفت که وقتي رفته بوديم عروسي يکي از آشنايان، پدرم دستم رو گرفت و برد به آشپزخونه. اونجا پر از مشروبات الکلي بود. بعد يکي يکي بطريها رو به دستم داد و گفت که اونها رو بو کنم. گفت که ببين اينها عرق و ... هستن ، آوردمت اينجا که فردا نگي: ندونستم و خوردم!
vcldeveloper
یک شنبه 02 اسفند 1388, 22:22 عصر
حاجي الان يا من خوب نگفتم يا شما دو تاچيز رو با هم قاطي کردي. شما گفتي که "همین الانش هم اطلاعات ميتونه بفهمه کاربران کجا ميرن" ، منم گفتم که وقتي کاربران از شيلتر شکن استفاده ميکنن از کجا مي خواد بفهمه (البته فکر کنم تصويري که FastCode گذاشت موجب شد منظور من رو درک نکنيد) نه، اگر دقت کنید، اون جمله در جواب پست قبلی FastCode ارسال شده بود. ایشون مطرح کردند که شاید این برنامه معرفی شده آمار URLهای مشاهده شده را به وزارت اطلاعات ارسال کنه؛ در جواب ایشون هم اون مطلب نوشته شد. ایشون در پست بعدی به موضوع استفاده از نرم افزار عبور از فیلتر اشاره کردند، که پست شماره 19 در جواب آن بود.
اگر بچه من به باباش بکشه که ديگه اين نرم افزار ها به دردش نميخوره چون من وقتي که پشت هر سيستمي ميشينم اول Task Manager رو باز ميکنم و چک ميکنم که چه نرم افزارهايي در حال کار هستند.
درثاني وقتي بچه بفهمه که والدينش هميشه مراقبش هستند، پيش خودش چه فکري ميکنه؟
آيا باعث نميشه دزدکي بره اينترنت؟ آيا با اين کارمون بهش ياد نميديم که چطور شيلترينگ و مانيتورينگ رو دور بزنه؟ و آيا هاي ديگر ...
به نظر بنده پدربايد اونقدر روي بچش اثرگذار باشه که وقتي بچه يک صفحه ... (خيلي بد :دي) جلوش باز ميشه ، سريع صفحه رو منهدم کنه، ببخشيد ببنده.من در پست شماره 16 توضیح دادم که برخوردها با کودکان در سنین مختلف متفاوت هست، و نباید همه کودکان و نوجوانان در همه سنین را به یک چشم دید. یک راهکار عمومی برای تربیت فرزندان در همه سنین وجود نداره. اگر داشت که تربیت فرزند اینقدر کار سخت و پیچیده ایی نمی شد! شما وقتی از بچه و کنترل رفتارهایش صحبت می کنید، باید اول گروه سنی اش را مشخص کنید. در یک سنینی بچه از اینکه والدینش ناظر بر رفتارهایش باشند لذت میبره و احساس امنیت میکنه، در سنینی مثل سنین نوجوانی بچه از اینکه بطور محسوس رفتارهایش کنترل بشه، احساس ناامنی میکنه. شما نمی تونید برای همه گروه های سنی یک نسخه بپیچید.
درباره فرهنگ سازی هم باید دقت کنید که بچه اگر رشد عقلی یک انسان بالغ را داشت، بهش بچه، کودک، نوجوان و غیره نمی گفتند، و نیازی هم نبود والدین برای تربیتش اینقدر به زحمت بیافتند. فرهنگ سازی یا صحبت دوستانه با فرزندان به تنهایی موقعی موثر هست که بچه حداقل قادر به تشخیص صحیح خوب از بد باشه. در غیر اینصورت، شما مجبورید علاوه بر اون فرهنگ سازی مدنظرتان رفتارهای کنترلی و تنبیه (نه لزوما تنبیه بدنی) را هم ضمیمه رفتارهای تربیتی خودتان بکنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.