ورود

View Full Version : اجرای برنامه های ای اس پی کلاسیک در ویندوز ویستا و 7

shima2006
یک شنبه 25 بهمن 1388, 11:25 صبح
سلام دوستان
من یه پروژه دارم که تویه ویندوز XP یا 2003 هیچ مشکلی نداره ولی موقع اجرا در ویندوز ویستا یا 7 دچار مشکل میشه!!!
همونطور که میدونید کدهای ای اس پی کلاسیک در دو صفحه نوشته میشه ، یک صفحه که اغلب اچ تی ام ال هست و اینترفیس رو تشکلیل میده و صفحه دیگه با کد ای اس پی نوشته میشه و هیچ وقت موقع اجرا صفحه مربوط به کدهای ای اس پی دیده نمیشه بلکه کاربرفقط اینترفیس رو می بینه ...
حالا فرض کنید من یه فرم دارم به اسم login که همون اینترفیسه و یه فرم به اسم datalogin که کدهای ای اس پی از قبیل ارتبابط با دیتا بیس رو تشکیل میده ، وقتی برنامه رو اجرا میکنم
اول نام کاربری و پسورد رو وارد می کنم ولی وقتی دکمه ورود به برنامه رو میزنم ، برنامه به صفحه datalogin.asp میره و همون جا گیر میکنه.......
جالب اینه که پروژه هیچ مشکلی نداره چون تو ویندوزهای دیگه به درستی اجرا میشه....

تو این صفحه
http://localhost/pcs/datainstruction.asp?instructionnumber=&projectnumber=123&area=1&projecttypeid=1&instructiontypeid=1&devolvetypeid=1&contractorid=0&startdate=01%2F01%2F1388&price=123&address=123&comment=

این پیغام رو میده
The website cannot display the page

آیا IIS در ویندوز 7 تنظیمات خاصی داره؟؟؟
یا در موقع نصب حتما باید گزینه های خاصی تیک بخورن؟
من تمام موارد رو تیک زدم از iis6 گرفته تا آخر...

kashaneh
یک شنبه 25 بهمن 1388, 14:13 عصر
دوست عزیز کدهای مربوط به صفحه پردازش رو چک کنید و اگر امکان داره یه نسخه از اون رو اینجا بزارین تا دوستان بتونن بیشتر کمک کنن...

shima2006
جمعه 30 بهمن 1388, 07:57 صبح
با سلام
لطفا برای ثبت اطلاعات ادرس و شماره طرح و... را وارد کنید و به پیش فرض ها دست نزنید

shima2006
جمعه 30 بهمن 1388, 23:32 عصر
:متفکر:
کسی نمی دونه این مشکل از کجاست؟

shima2006
یک شنبه 02 اسفند 1388, 11:26 صبح
اگه احیانا یه وقت یه نفر تصمیم گرفت یه نگاهی به این برنامه ما بندازه ، فایل instruction.asp رو اجرا کنه بی زحمت.......
لطفا یه نفر اینو تو ویندوز 7 اجرا کنه ببینه مشکلش چیه ، تویه ویندوز XP هیچ مشکلی نداره
:عصبانی++::عصبانی++::عصبانی++:: صبانی++::عصبانی++::عصبانی++::ع بانی++:

aryaei2000
یک شنبه 02 اسفند 1388, 18:29 عصر
احتمالا تنظیمات iis تو ویندوز 7 شما مشکل داره.
ضمنا متن کامل ارور و شماره اش رو بزارید تا بتونیم بیشتر دربارش بحث کنیم.

shima2006
دوشنبه 03 اسفند 1388, 12:46 عصر
دوسته من هیچ پیغام خطایی وجود نداره :عصبانی:
لطفا یک بار دیگه پست اول من رو با دقت بخونید
این پروژه روی ویندوز های xp , 200 , 2003 درست جواب میده
ولی در ویندوزهای ویستا و 7 این مشکل رو داره
اگه تنظیمات ای ای اس مشکل داره به من بگید تنظیمات درست چیه ؟؟؟
متشکرم

kiani_behzad
سه شنبه 11 اسفند 1388, 17:11 عصر
اشکال از تنظیمات IIS هست. در ویندوز 7 وقتی IIS رو نصب میکنی ASP به صورت پیش فرض فعال نیست و باید تیک مربوط به اون رو بذاری.