View Full Version : سوال : در مورد بانک اطلاعاتی SQL
vbcenter
یک شنبه 25 بهمن 1388, 14:30 عصر
سلام دوستان . من دچار یک ابهام شدم و اون هم این هست که وقتی می خواهیم با بانک اطلاعاتی sql کار کنیم ، حتما باید sql روی سیستممان نصب شده باشد یا اینکه باید از طریق دستورات ویژوال بیسیک آنها را فراخوانی کنیم ؟ :متفکر:
از یه عزیزی پرسیدم گفت باید sql همراه vb6 نصب شده باشد اما برای من نصب نشده است . لطفا به سوال من پاسخ دهید .
با تشکر
rd.net
سه شنبه 27 بهمن 1388, 13:04 عصر
سلام دوستان . من دچار یک ابهام شدم و اون هم این هست که وقتی می خواهیم با بانک اطلاعاتی sql کار کنیم ، حتما باید sql روی سیستممان نصب شده باشد یا اینکه باید از طریق دستورات ویژوال بیسیک آنها را فراخوانی کنیم ؟ :متفکر:
از یه عزیزی پرسیدم گفت باید sql همراه vb6 نصب شده باشد اما برای من نصب نشده است . لطفا به سوال من پاسخ دهید .
با تشکر
درست گفته.باید نصب باشه.
اگه نصب نباشه VB به چه بانکی وصل شه.؟؟؟
namaz17
یک شنبه 02 اسفند 1388, 09:06 صبح
sql رو نمی دونم ولی خودم رو یه پروژه کار میکردم که دیتا بیسش اکسس بود و وسط کار مجبور که نصب دوباره ویندوز شدم. بعد از نصب ویندوز و قبل از نصب اکسس برنامه رو ران کردم و دیدم جواب می ده
HjSoft
یک شنبه 02 اسفند 1388, 18:13 عصر
بيبينيد هر بانكي يك درايور داره . معمولا درايور اكسس روي ويندوز هاي خام هست اما خيلي ضعيفه به طوري كه اكثر موقاع مجبور به نصب MDAC هستيد البته فراموش نشه چون MDB ها كاربرد زيادي دارند و راحت ترند به طور خودكار توسط برنامه هاي نصبي نصب مي شوند و شما اينطور فكر مي كنيد كه آنها نيازي به درايور ندارند . اما sql اين طور نيست . sql يك سرويس است كه در شبكه و ويندوز به عنوان سرويس فعال ميشود . لذا درايور خاصي لازم دارد و به دليل سختي كار با آن ( نه سختي ، يه جورايي سخت ) در برنامه ها به كار نمي روند و به همين دليل شما بايد بعد از هر دفعه نصب سيستم عامل اونو نصب كنيد . فراموش نشه شما مي توني از Microsoft Sql Desktop Engine كه همون MSDE خودمونه استفاده كني . كه به طور خودكار نصب ميشه . اما مثل درايور اكسس فقط ميتوني بخوني . نمي توني اونو باز كني و در حالت Design ببيني تا زماني كه خوده Enterprise manager رو نصب كني
موفق باشي
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.