View Full Version : سوال: از بین رفتن اطلاعات sqldatasource
Rain_Song
دوشنبه 26 بهمن 1388, 20:04 عصر
سلام
من از sqldatasource استفاده کردم و خواص اون رو با استفاده از queryها تنظیم کردم واسه insert ، updateو delete منتها الان که بهش سر زدم دیدم که اون چیزایی که توی queryها نوشته بودم از بین رفته ! به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه ؟؟ من به هیچی دست نزدم !!!!!
imanasp
دوشنبه 26 بهمن 1388, 20:48 عصر
سلام
من از sqldatasource استفاده کردم و خواص اون رو با استفاده از queryها تنظیم کردم واسه insert ، updateو delete منتها الان که بهش سر زدم دیدم که اون چیزایی که توی queryها نوشته بودم از بین رفته ! به نظر شما مشکل از چی می تونه باشه ؟؟ من به هیچی دست نزدم !!!!!
دوست عزیز من هم یک زمانی این مشکل رو داشتم بهت توصیه می کنم که اطلا از ویزاردهای asp.net برای انجام کارهایی که گفتی استفاده نکنی درسته که ویزارد خیلی راحته اما اصلا ارزش نداره بهتره با کدنویسی کارهایی رو که میخای انجام بدی رو پیاده سازی کنی این طوری مدیریت بهتری روی برنامه نویسی سایتت داری و بهتر میتونی از خطاهای احتمالی پیشگیری کنی مثلا اگه موقع delete از جدولت به مشکل بر بخوری چطوری میخای با sqldatasource اعلام خطا کنی یا مثلا عمل rollBack رو انجام بدی و .....
موفق باشی
Rain_Song
دوشنبه 26 بهمن 1388, 21:11 عصر
ممنون از لطف شما
اما با wizard خیییلی راحته . سعی می کنم که با کد نویسی انجام بدم ...
سی پلاس پلاس
سه شنبه 27 بهمن 1388, 00:31 صبح
مخالفم
اصلا اگه قرار بود کدنویسی کنیم عمرا من یکی PHP را ول نمی کردم بیام FI ASP بچسبم
اصلا ASP به خاطر همین چیزاشه که متمایزه اون وقت چه جوری این همه محیط ویژوالش را قید بزنیم بریم کد نویسی دستی ؟
اما بحث اون دوستمون :
یه سوالی :
1) مطمئنی قبل از SAVE کردن آخرین بار اشتباها کاری چیزی نکردی؟
2) یه بار دیگه serverexplorer را چک کن هم جدول هات را ببین توش داره و هم .....
در ضمن خیلی عجیبه که پریده یه جورایی احساسم می گه شما سهوا یه اشتباهی کردی وگرنه نباید این طور می شد آخه واسه من تاحالا این اتفاق نیفتاده بود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.