ورود

View Full Version : web.config

علیرضاخلیلی
سه شنبه 27 بهمن 1388, 08:27 صبح
با سلام خدمت دوستان.
من در برنامم connection دیتابیسم را در web.config قرار دادم . حالا با توجه به اینکه برنامه در زمان اجرا با توجه به انتخاب کاربر بایستی به یک دیتابیس سال مالی وصل بشود و هر سال یک دیتابیس جدید اضافه میشود ، میخواستم بدونم که چطوری میتونم از توی برنامه با کد نویسی بخش connectionstring را در web.config تغییر بدم تا بتونم هر سری به دیتابیس مورد نظر خودم وصل بشم.

با تشکر

مبین رنجبر
سه شنبه 27 بهمن 1388, 08:36 صبح
Web.Config در زمان اجرا ReadOnly هست و شما نمیتونین اون رو ویرایش کنید . شما میتونید اسم دیتابیس رو در ConnectionString ذکر نکنید و وقتی توی برنامه میخواین ازش استفاده کنید ، اسم دیتابیس هم به اون اضافه کنید .

علیرضاخلیلی
سه شنبه 27 بهمن 1388, 09:02 صبح
دوست عزیز اگر ممکنه بیشتر برام توضیح بدید.
چونکه هر TableAdapter در DAtaset به connectionstring وصله و من نمیدونم چطوری میتونم با راه حل شما این connection را عوض کنم.

مبین رنجبر
سه شنبه 27 بهمن 1388, 09:39 صبح
شما قبل از اینکار باید DataSet و کانکشن دستی داشته باشید . نه بوسیله شیء .. فزض کنید ConnectionString ای به صورت زیر داریم :

<connectionStrings>
<add name="Con1" connectionString="server=.;Integrated Security=true;"/>
</connectionStrings>

بعداز اون برای گرفتم مقدار ، مقدار web.config رو به ConnectionString اضافه کنید . بصورت زیر :

string conStr;
conStr =ConfigurationManager.ConnectionStrings["Con1"].ToString() + "database=sample1";

البته تمامی این موارد در زمانی میشه ازشون اسفاده کرد که کانکت شدن و دیتاست توسط کدنویسی نوشته شده باشه .

alawiala
سه شنبه 27 بهمن 1388, 09:59 صبح
یه نگاهی به لینک زیر بنداز بد نیست

http://www.codeproject.com/KB/database/ConnString.aspx