ورود

View Full Version : حساب paypal

baradar
سه شنبه 27 بهمن 1388, 12:06 عصر
با سلام به نظر من شما با راه اندازی فروش این حساب با قیمت مناسب
به خیلی از برنامه نویسان برای خرید کامپوننت و ابزار دیگر از طریق اینترنت
کمک خوبی می کنید

با تشکر

Hossein Bazyan
سه شنبه 27 بهمن 1388, 15:53 عصر
کمک خوبی می کنید

با تشکر
سلام
منظورت رو واضح بگو

Apache66
سه شنبه 27 بهمن 1388, 16:17 عصر
paypal یک حساب آنلاین اینترنتی است که از ارائه اطلاعات محرمانه مانند شماره کارت، شماره حساب و غیره دوطرف فروشنده یا خریدار خودداری کرده و در عین حال امنیت خاطر هردو را نیز فراهم می نماید. شما با استفاده از یک حساب PayPal براحتی و بدون هیچگونه دردسر می توانید اقدام به خرید محصولات مختلف نموده و همچنین محصولات و خدمات خود را از طریق آن به دیگران ارائه کرده و دستمزد خود را آنلاین در حساب PayPal خود دریافت نمائید

Hossein Bazyan
سه شنبه 27 بهمن 1388, 16:21 عصر
paypal یک حساب آنلاین اینترنتی است که از ارائه اطلاعات محرمانه مانند شماره کارت، شماره حساب و غیره دوطرف فروشنده یا خریدار خودداری کرده و در عین حال امنیت خاطر هردو را نیز فراهم می نماید. شما با استفاده از یک حساب PayPal براحتی و بدون هیچگونه دردسر می توانید اقدام به خرید محصولات مختلف نموده و همچنین محصولات و خدمات خود را از طریق آن به دیگران ارائه کرده و دستمزد خود را آنلاین در حساب PayPal خود دریافت نمائید
سلام
دوست عزیز من میدانم Paypal چیه و حساب PayPal هم دارم اما منظور شما رو از این جمله نفهمیدم

کمک خوبی می کنید

منظورت از راه اندازی فروش حساب چیه ؟

saleh.hi.62
سه شنبه 27 بهمن 1388, 16:38 عصر
سلام
دوست عزیز من میدانم Paypal چیه و حساب PayPal هم دارم اما منظور شما رو از این جمله نفهمیدم

منظورت از راه اندازی فروش حساب چیه ؟
ساده ایشون به شما این اکانت رو میفروشه...

HAMRAHSOFT.IR
سه شنبه 27 بهمن 1388, 19:25 عصر
قیمت این حساب؟وجزئیات بیشتر