ورود

View Full Version : ساختن برنامه Client Server با استفاده از AdoConnection و SqlServer

peygir
سه شنبه 27 بهمن 1388, 12:33 عصر
با سلام
این سوالو قبلا تو قسمت بانک اطلاعاتی در Delphi مطرح کردم ولی جوابمو نگرفتم.

من یه برنامه Client Server نوشتم که بانکش SqlServer و با AdoConnection به بانک وصل میشه.
حالا دو تا کامپیوترو با هم شبکه کردم و میخوام Sql Server رو یکی از کامپیوترا نصب باشه و برنامه ای که خودم نوشتم رو کامپیوتر دیگه.
وقتی از تو برنامه روی AdoConnection دبل کلیلک میکنم، تو فرمی که باید نام server و نام Database انتخاب بشه توی لیستش (لیست انتخاب سرور) نام کامپیوتری که SqlServer روش نصبه میاره ولی تو لیستی که باید اسم Database انتخاب بشه وقتی روی لیست کلیک میکنم error زیرو میده:

Login failed for user Home-5E2095273f\Guest

در ضمن تو همون فرم گزینه Use windows NT integrated security هم انتخاب کردم.

ممنون میشم اگه کمکم کنید .:ناراحت:

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 27 بهمن 1388, 13:06 عصر
سلام. دوست عزیز شما مراحل زیر رو انجام بده.
در کامپیوتری که Sql server نصبه و میخوای بهش متصل بشی کارهای زیر رو بکن.
1- ایجاد یک user با هرنامی و دسترسی administrator
2- از طریق controlpanel-administrative tools-computer management در زیر گروه local users and groups - usersروی guest راست کلیک کن properties رو بزن بعد گزینه Account is disabled رو انتخاب کن و ok کن.
3- از طریق منوی Control panel-administrative tools-local security policy - local policies- security option گزینه Network access : sharing and security model for local accounts رو به classic- local user authenticates as themselves تغییر بدین. بعد ok روز بزنید و تمامی پنجره ها رو ببندید.
حالا روی کامپیوتر دوم در منوی run آدرس سرور رو بزنید مثلا به صورت زیر server\\ یا 192.168.0.1\\
بعد از ok یک پنجره user name , password باز میشه که همون user که ایجاد کردین رو با پسوردش بزنید و گزینه Recommended رو هم تیک بزنید. حالا باید بتونید لیست دیتابیس ها رو باز کنید.
موفق باشید.

peygir
سه شنبه 27 بهمن 1388, 14:48 عصر
ممنون از راهنماییتون.
مراحلی که گفتید انجام دادم اما موقع انتخاب نام Database یه error جدید میده:
DBNETLIB][Connectionopen( connect() )] SQLServer do not exist or access denied]

peygir
سه شنبه 27 بهمن 1388, 16:25 عصر
لطفا هر کس در این مورد اطلاعاتی داره یه راهنمایی بکنه.
مورد خیلی فوریه .:افسرده:

حمیدرضاصادقیان
شنبه 01 اسفند 1388, 22:01 عصر
سلام. شما نام دیتابیس رو تایپ کن. نام دیتابیست یا میشه Home-5E2095273f یا IP ادرس کامپیوتر سرورت میشه.
شما در سرور در منوی start تایپ کن sqlmangr بعد ببین نام سرورت چیه .دقیقا همونو توی کلاینت تایپ کن.