View Full Version : جستجو از چند جدول
arman2000
سه شنبه 27 بهمن 1388, 13:31 عصر
با سلام
در بانك جدولي دارم كه براي استفاده از آن، كوئري و فرم و گزارش براش در نظر گرفتم (جدول 88) ايندكس هم شماره گذاري خودكار هست
براي هر سال من دقيقا جدولي مثل جدول 88 لازم دارم كه فقط در فيلد تاريخ ثبت فرق دارند
اين جدول هم بصورت خودكار شماره گذاري مي كنه (ايندكس) و هر سال بايد از ركورد عدد يك شروع بشه (پس نمي تونم ادامه جدول قبلي وارد كنم)
چطور مي تونم همون كوئري و فرم و ... براي اين جدول جديد (جدول 89) هم استفاه كنم يعني جستجو از طريق فرم يا گزارش، شامل دو جدول بشه با وجود اينكه نام دو جدول فرق داره ولي همگي فيلدهاشون يكياند
dadsara
سه شنبه 27 بهمن 1388, 14:27 عصر
سلام
فیلدی که در آن شماره (از عدد یک شروع می شود) موجود است را به گونه ای طراحی کنید که رکوردهای هر سال در یک جدول ذخیره شود
پیشنهاد :
1- اعداد را از ترکیب سال / عدد ایجاد کنید در اینصورت اعداد تکراری نمی شوند
2- یک فیلد برای سال درنظر بگیرید و ترکیب این دو را کلید کنید
arman2000
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 11:48 صبح
سلام
بزرگوار اين فيلد حتما بايد اتونامبر باشه و امكان اينكه از تركيب عدد/سال استفاده كنم نيست چون از اين فيلد در گزارش چاپي استفاده مي كنم و كار به هم مي ريزه ضمن اينكه فكر مي كنم تنظيم اين كار براي هر سال هم مشكلاتي رو ايجاد كنه و همچنين راحت نباشه
dadsara
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 14:44 عصر
سلام
ضمن احترام به نظر جنابعالی، بنده مخالف نظر شما هستم
1- برای چاپ گرفتن لزومی به فیلد از نوع اتونامبر نیست
2- اگر یکبار زحمت درست کردن این مشکل را به خود بدهید در عوض جاهای دیگر از آن می توانید بهره برداری کنید
3- ایجاد شماره ردیف برای هر سال چندان هم که تصور می کنید مشکل نیست
arman2000
یک شنبه 02 اسفند 1388, 09:50 صبح
سلام
ممنون از راهنمايي كامل شما
امكان اين كه اتونامبر رو بشه از عددي غير از 1 شروع كنيم هست؟
اتونامبر، عدد با فرمت خاصي باشه چي؟
dadsara
یک شنبه 02 اسفند 1388, 12:20 عصر
سلام
1- بله ، می شود اتونامبر را از عدد دلخواه شروع کرد (جستجو کنید حتما یافت می شود)
2- عدد با فرمت خاص باشد منظور چیست ؟
arman2000
یک شنبه 02 اسفند 1388, 13:56 عصر
مثلا
122/88
88-100
ب-200
arman2000
سه شنبه 04 اسفند 1388, 12:46 عصر
سلام
ممنون مي شم راهنمايي بفرمائيد
amirzazadeh
سه شنبه 04 اسفند 1388, 13:25 عصر
سلام
ممنون مي شم راهنمايي بفرمائيد
يك نمونه ساده براتون اپلود كردم اميدوارم به دردتون بخوره.
arman2000
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 09:23 صبح
ممنونم لطف كرديد تشكر
بزرگوار با توجه به اينكه من مي خوام اول هر سال فيلد شماره، از عدد يك شروع بشه (در همون جدول) چطور مي تونم اين فيلد رو اتونامبر كنم؟
amirzazadeh
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 12:28 عصر
ممنونم لطف كرديد تشكر
بزرگوار با توجه به اينكه من مي خوام اول هر سال فيلد شماره، از عدد يك شروع بشه (در همون جدول) چطور مي تونم اين فيلد رو اتونامبر كنم؟
سلام
فكر نميكنم با استفاده از Auto Number اينكار عملي باشه.بهتره فيلد مورد نظر رو از نوع عددي ( Number ) انتخاب كنيد.
..................
موفق باشيد
arman2000
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 12:26 عصر
امكان اينكه بتونم يه كاري مثل اكسل كه به سل فرمول مي داديم كه به عدد سل قبلي يك عدد اضافه بشه چي؟
يعني ورودي "فيلد شماره" ركورد قبلي، +1 براي ركورد جديد بشه. بعد هر موقع كه لازم شد از عدد يك شروع كنيم، يك ركورد رو برابر صفر قرار بديم (ركورد تغيير سال) ركورد بعدي مي شه يك.
amirzazadeh
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 12:36 عصر
امكان اينكه بتونم يه كاري مثل اكسل كه به سل فرمول مي داديم كه به عدد سل قبلي يك عدد اضافه بشه چي؟
يعني ورودي "فيلد شماره" ركورد قبلي، +1 براي ركورد جديد بشه. بعد هر موقع كه لازم شد از عدد يك شروع كنيم، يك ركورد رو برابر صفر قرار بديم (ركورد تغيير سال) ركورد بعدي مي شه يك.
سلام
اينكار ممكنه هست شما ميتونين با استفاده از تابع Dmax اينكارو انجام بديد فكر ميكنم قبلا دوستان نمونه اي در اين مورد اپلود كرده بودند.
DMax ( نام جدول ; نام فيلد)
.......................
موفق باشيد.
dadsara
شنبه 08 اسفند 1388, 11:16 صبح
سلام
در نمونه ضمیمه به ازاء تاریخ ثبت آخرین شماره از آن سال استخراج +1 و ذخیره می گردد
اگر در سال مورد نظر قبلا هیچ رکوردی درج نشده باشد آنرا =1 قرار می دهد
همچنین اگر شماره مورد نظر قبلا وجود داشته باشد آنرا اصلاح می کند
arman2000
شنبه 15 اسفند 1388, 12:31 عصر
دوست عزيز ممنونم از نمونه اي كه پيشنهاد داديد عالي بود
بزگوار امكان داره كه فيلد ID بصورت تك عددي باشه (مثلا 12 باشه، نه 12/88)
dadsara
یک شنبه 16 اسفند 1388, 13:05 عصر
سلام
باتوجه به اینکه تمام سالها در یک جدول وجود دارد و قراره هر سال از یک شروع بشه خوب طبیعی است که باید یک وجه تمایز بین سال 88 و مثلاً 87 وجود داشته باشد
پس در این حالت ناچار من از ترکیب سال + /+ شماره استفاده کردم
arman2000
سه شنبه 31 فروردین 1389, 09:57 صبح
سلام
دوست عزيز امكان داره باكس تاريخ رو جوري تنظيم كنم كه تا زماني كه مقدار جديد وارد نكنم، تغيير نكنه و پيش فرض، تاريخ وارد شده قبلي بمونه مگه لازم بشه كه عوضش كنم؟
اگه بخوام اين خاصيت ماندگاري، براي چند تا باكس حفظ بشه چي؟ مثلا فيلد نام هم، براي ركورد جديد، مقدار قبلي رو بصورت پيش فرض داشته باشه؟
يه نمونه (db2 (http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=44514&d=1266851857)) توي صفحه (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=205542&highlight=%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9+Dlast) ديدم ولي نتونستم با اين نمونه (AddRecord+SAL (http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=44741&d=1267258585)) تركيبش كنم. ممنون مي شم راهنمايي بفرمائيد.
amirzazadeh
سه شنبه 31 فروردین 1389, 10:53 صبح
سلام
دوست عزيز امكان داره باكس تاريخ رو جوري تنظيم كنم كه تا زماني كه مقدار جديد وارد نكنم، تغيير نكنه و پيش فرض، تاريخ وارد شده قبلي بمونه مگه لازم بشه كه عوضش كنم؟
اگه بخوام اين خاصيت ماندگاري، براي چند تا باكس حفظ بشه چي؟ مثلا فيلد نام هم، براي ركورد جديد، مقدار قبلي رو بصورت پيش فرض داشته باشه؟
يه نمونه (db2 (http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=44514&d=1266851857)) توي صفحه (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=205542&highlight=%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%B9+Dlast) ديدم ولي نتونستم با اين نمونه (AddRecord+SAL (http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=44741&d=1267258585)) تركيبش كنم. ممنون مي شم راهنمايي بفرمائيد.
سلام
شما ميتونين براي اين منظور در رويداد after update فيلد مربوطه مقدار پيش فرض رو برابر مقدار جاري قرار بدين (بافرض نام text1 براي فيلد مورد نظر)
Private Sub Text1_AfterUpdate()
Me.Text1.DefaultValue = Me.Text1
End Sub
........................
موفق باشيد
arman2000
سه شنبه 31 فروردین 1389, 12:09 عصر
ممنون از راهنمايي شما ولي با كليك دكمه "جديد" در نمونه (AddRecord+SAL (http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=44741&d=1267258585))، فيلد، خالي مي شه.
amirzazadeh
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 08:00 صبح
ممنون از راهنمايي شما ولي با كليك دكمه "جديد" در نمونه (AddRecord+SAL (http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=44741&d=1267258585))، فيلد، خالي مي شه.
سلام
با توجه به اينكه شما از فرم unbound استفاده ميكنيد كافيه از كدهاي دكمه "جديد" اين كد رو حذف كنيد:
Me.Text2 = Nullبه اين ترنيب ديگه تا شما نخواهين تاريخ رو عوض كنيد نيازي به ورود تاريخ نيست.
.......................
موفق باشيد
arman2000
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 09:47 صبح
دوست من عالي بود ممنونم
1- چرا در تكست باكس نام (Text4) فقط كاراكتر عددي قبول مي كنه؟ حروف رو خطا مي ده.
2- براي پيدا كردن يك ركورد چطور مي شه از اين نمونه استفاده كرد؟ يعني شماره ركورد روبديم و مشخصات اون ديده بشه. به طور معمول در باكس پايين (زير دكمه "ذخيره") كه شماره ركوردها رو نمايش مي ده و مي شه به جلو يا عقب بريم، ولي در اين نمونه ديگه اين دكمه ها كار نمي كنند و فقط عدد يك ديده مي شه.
3- چطور مي شه بعد از اينكه دكمه "ذخيره" رو كه كليك كرديم و پيغام اون رو OK كرديم، دكمه "جديد" در حال انتخاب باشه؟ در اين نمونه دكمه "ذخيره" Stop مي شه. (از طريق Tab Index موفق نشدم اين كار رو انجام بدم).
amirzazadeh
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 10:06 صبح
چرا در تكست باكس نام (Text4) فقط كاراكتر عددي قبول مي كنه؟ حروف رو خطا مي ده.
فرمت text 4 رو در نماي طراحي فرم كنترل كنيد.(اگر ازنوع عددي يا تاريخ بود پاكش كنيد به عبارت ديگه فرمت بايد خالي باشه)
.....................
موفق باشيد
arman2000
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 07:41 صبح
سلام
1- براي پيدا كردن يك ركورد چطور مي شه از اين نمونه استفاده كرد؟ يعني شماره ركورد روبديم و مشخصات اون ديده بشه. به طور معمول در باكس پايين (زير دكمه "ذخيره") كه شماره ركوردها رو نمايش مي ده و مي شه به جلو يا عقب بريم، ولي در اين نمونه ديگه اين دكمه ها كار نمي كنند و فقط عدد يك ديده مي شه.
2- چطور مي شه بعد از اينكه دكمه "ذخيره" رو كه كليك كرديم و پيغام اون رو OK كرديم، دكمه "جديد" در حال انتخاب باشه؟ در اين نمونه دكمه "ذخيره" Stop مي شه. (از طريق Tab Index موفق نشدم اين كار رو انجام بدم).
arman2000
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 11:41 صبح
ممنون مي شم در مورد دو سوال قبلي، راهنمايي بفرمائيد.
جعفر88
شنبه 04 اردیبهشت 1389, 12:04 عصر
سلام
دوست عزيز اين لينك هم نگاه بكنين.
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=4388
amirzazadeh
دوشنبه 06 اردیبهشت 1389, 13:19 عصر
سلام
1- براي پيدا كردن يك ركورد چطور مي شه از اين نمونه استفاده كرد؟ يعني شماره ركورد روبديم و مشخصات اون ديده بشه. به طور معمول در باكس پايين (زير دكمه "ذخيره") كه شماره ركوردها رو نمايش مي ده و مي شه به جلو يا عقب بريم، ولي در اين نمونه ديگه اين دكمه ها كار نمي كنند و فقط عدد يك ديده مي شه.
2- چطور مي شه بعد از اينكه دكمه "ذخيره" رو كه كليك كرديم و پيغام اون رو OK كرديم، دكمه "جديد" در حال انتخاب باشه؟ در اين نمونه دكمه "ذخيره" Stop مي شه. (از طريق Tab Index موفق نشدم اين كار رو انجام بدم).
براي قسمت دوم سئوالتون كافيه اين كد رو به آخر كدهاي دكمه ذخيره اضافه كنيد:
Me.Command7.SetFocusبراي قسمت اول سئوالتون ميتونين از يك فرم متصل به يك كوئري بهره بگيريديا از ركوردست بهره برداري كنيد.نمونه خودتون رو اصلاح كردم از كومبو انتخاب و دكمه جستجو رو فشار دهيد.
............................
موفق باشيد
arman2000
چهارشنبه 08 اردیبهشت 1389, 13:21 عصر
سلام دوست من
جناب آقاي ميرزازاده بسيار سپاسگذارم از راهنمايي هاي سريع و عالي شما
بزرگوار پيشنهاد تون عالي بود در مورد جستجو (در مورد سوال اول) منتها من نياز دارم كه بعد از وارد كردن ركوردها (مثلا 50 ركورد)، دوباره برگردم و ركوردهاي وارد شده رو چك كنم پس بايد بتونم ركوردها رو پيوسته ببينم. در صورتي كه باكس جستجو فقط يك ركورد رو به من نشون مي ده.
در كل چطور مي شه مثلا يك ركورد رو با سرچ پيدا كنم و ركوردهاي بعديش رو هم بتونم با كليك ببينم نه اينكه هر بار توي باكس شماره اون رو تايپ كنم (ناويگيتور پايين منظورم هست)
باز هم تشكر مي كنم از توضيحات كامل و راه حل هاي جالب شما :تشویق:
amirzazadeh
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 09:41 صبح
سلام دوست من
جناب آقاي ميرزازاده بسيار سپاسگذارم از راهنمايي هاي سريع و عالي شما
بزرگوار پيشنهاد تون عالي بود در مورد جستجو (در مورد سوال اول) منتها من نياز دارم كه بعد از وارد كردن ركوردها (مثلا 50 ركورد)، دوباره برگردم و ركوردهاي وارد شده رو چك كنم پس بايد بتونم ركوردها رو پيوسته ببينم. در صورتي كه باكس جستجو فقط يك ركورد رو به من نشون مي ده.
در كل چطور مي شه مثلا يك ركورد رو با سرچ پيدا كنم و ركوردهاي بعديش رو هم بتونم با كليك ببينم نه اينكه هر بار توي باكس شماره اون رو تايپ كنم (ناويگيتور پايين منظورم هست)
باز هم تشكر مي كنم از توضيحات كامل و راه حل هاي جالب شما :تشویق:
سلام
يك دكمه با عنوان پيمايش و يك فرم باند شده به نمونه شما اضافه كردم بعد از انتخاب id از كومبو دكمه پيمايش رو فشار دهيد :
كدهاي مورد استفاده:
Set db = CurrentDb
Set rst = db.OpenRecordset("select * from table1 ")
With rst
Do Until rst.EOF
x = x + 1
If rst.Fields(0) = Me.Combo9 Then
Text0 = rst.Fields(0)
Text2 = rst.Fields(1)
Text4 = rst.Fields(2)
DoCmd.OpenForm "table1"
DoCmd.GoToRecord acDataForm, "table1", acGoTo, x
Exit Sub
End If
rst.MoveNext
Loop
End With..........................
موفق باشيد
arman2000
پنج شنبه 09 اردیبهشت 1389, 12:09 عصر
جناب آقاي ميرزازاده سلام مجدد
راه حلتون مثل هميشه عالي بود ممنونم :تشویق:
امكان داره فيلد تاريخ، بعد از باز شدن فرم، مقدار وارد شده آخرين ركورد رو نشون بده؟ بخاطر اينكه الان اگه اين فرم رو ببندم، با باز شدن مجدد، فيلد تاريخ خالي مي شه.
amirzazadeh
شنبه 11 اردیبهشت 1389, 07:43 صبح
جناب آقاي ميرزازاده سلام مجدد
راه حلتون مثل هميشه عالي بود ممنونم :تشویق:
امكان داره فيلد تاريخ، بعد از باز شدن فرم، مقدار وارد شده آخرين ركورد رو نشون بده؟ بخاطر اينكه الان اگه اين فرم رو ببندم، با باز شدن مجدد، فيلد تاريخ خالي مي شه.
سلام
كافيه در رويداد لود فرمتون از تابع DLast كمك بگيريد(اين تابع آخرين مقدار فيلد تاريخ رو پيدا كرده و در فرمتون قرار ميده):
Private Sub Form_Load()
Me.Text0 = ""
Me.Text2 = DLast("Date", "table1")
Me.Text4 = ""
End Sub.........................
موفق باشيد
arman2000
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389, 12:21 عصر
دوست عزيز سلام
با توجه به نمونه AddRecord2.mdb، دارم نمونه خودم رو كامل مي كنم ولي با كليك دكمه "ذخيره" خطا ميده. اون رو پيوست كردم. اگه راهنمايي بفرمائيد ممنون ميشم.
http://rapidshare.com/files/385964611/water.rar.html
amirzazadeh
چهارشنبه 22 اردیبهشت 1389, 07:56 صبح
دوست عزيز سلام
با توجه به نمونه AddRecord2.mdb، دارم نمونه خودم رو كامل مي كنم ولي با كليك دكمه "ذخيره" خطا ميده. اون رو پيوست كردم. اگه راهنمايي بفرمائيد ممنون ميشم.
http://rapidshare.com/files/385964611/water.rar.html
سلام
خطايي كه شما دريافت ميكنيد ناشي از تغيير نام فيلدها هست.مثلا شما ديگه فيلدي با نام id ندارين در صورتيكه در كدها از اون استفاده ميكنيد.ظاهرا نام اين فيلد به number تغيير داده شده.بنابراين كدهاتون رو بايد اصلاح كنيدو يا نام فيلدها رو به حالت قبلي برگردونيد.در ساير قسمتها هم اين تداخل نام ها به چشم ميخوره مثل text0 در فرم مربوطه و ....
............................
موفق باشيد
arman2000
دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 17:33 عصر
سلام
1. در مورد دستورهای زیر، بجای اعداد صفر و یک و دو، چی باید بنویسم (منظورم (Fields(0 هست نه Text0)
Text0 = rst.Fields(0)
Text2 = rst.Fields(1)
Text4 = rst.Fields(2)
2. در مورد دستور زیر، اگر دو فرم داشته باشم که دیتا رو در یک جدول ذخیره می کنند و هر کدام یک تعداد از فیلدها رو شامل می شند، اول هم دیتا در فرمی وارد می شه که دستور زیر در اون نیست در واقع اطلاعات در فرم اول وارد می شه و بعد اطلاعات تکمیلی در فرم دوم که نیاز هست دیتاهای تکراری وارد کنیم، این دستور جواب نمی ده. یعنی رکوردها در فرم یک اضافه می شن ولی وقتی به فرم دو می رم اون دستور عمل نکرده. (به خاطر این نیست که در همون فرم، رکورد اضافه نشده؟)
End Sub
amirzazadeh
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 11:32 صبح
سلام
1. در مورد دستورهای زیر، بجای اعداد صفر و یک و دو، چی باید بنویسم (منظورم (Fields(0 هست نه Text0)
Text0 = rst.Fields(0)
Text2 = rst.Fields(1)
Text4 = rst.Fields(2)
2. در مورد دستور زیر، اگر دو فرم داشته باشم که دیتا رو در یک جدول ذخیره می کنند و هر کدام یک تعداد از فیلدها رو شامل می شند، اول هم دیتا در فرمی وارد می شه که دستور زیر در اون نیست در واقع اطلاعات در فرم اول وارد می شه و بعد اطلاعات تکمیلی در فرم دوم که نیاز هست دیتاهای تکراری وارد کنیم، این دستور جواب نمی ده. یعنی رکوردها در فرم یک اضافه می شن ولی وقتی به فرم دو می رم اون دستور عمل نکرده. (به خاطر این نیست که در همون فرم، رکورد اضافه نشده؟)
End Sub
سلام arman2000
در مورد سئوال اول شماره ها در واقع شماره فيلد هاي شما در جدولتون هست كه از صفر شروع ميشه كه ميتونين به جاش از نام فيلد مورد نظر هم استفاده كنيد.
در مورد سئوال دوم وقتي شما اطلاعات اوليه رو در فرم يك ثبت ميكنيد (با استفاده از ركوردست) بايد در ابتداي فرمان از addnew و در انتهاي فرمان از update استفاده كنيد.
در قسمت دوم به منظور تكميل اطلاعات از طريق فرم دوم شما بايد در هنگام باز كردن ركوردست اونرو بر اساس فيلد كليدي مشترك بين دو جدول فيلتر كرده و بعد با استفاده از فرمان edit در ابتدا و فرمان update در انتها داده مورد نظر رو تكميل كنيد.
..........................
موفق باشيد
arman2000
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 12:35 عصر
سلام
1- يعني براي فيلد number:
number = rst.Fields(number)
2- فرمان زير درست هست؟
addnew
update
End Sub
در ضمن منظورتون رو از "بر اساس فيلد كليدي مشترك بين دو جدول فيلتر كرده و بعد با استفاده از فرمان edit در ابتدا و فرمان update در انتها داده مورد نظر رو تكميل كنيد." متوجه نشدم (از فيلتر كردن). ضمنا يك جدول هست.
پس دستور به چه شكل مي شه در نهايت؟
ممنونم
amirzazadeh
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 19:32 عصر
سلام
1- يعني براي فيلد number:
number = rst.Fields(number)
2- فرمان زير درست هست؟
addnew
update
End Sub
در ضمن منظورتون رو از "بر اساس فيلد كليدي مشترك بين دو جدول فيلتر كرده و بعد با استفاده از فرمان edit در ابتدا و فرمان update در انتها داده مورد نظر رو تكميل كنيد." متوجه نشدم (از فيلتر كردن). ضمنا يك جدول هست.
پس دستور به چه شكل مي شه در نهايت؟
ممنونم
1-
number = rst.Fields("number")
2-مطلبي كه من خدمتتون عرض كردم در هنگام استفاده از ركوردست صدق ميكنه.بنابراين كد
Me.Text1.DefaultValue = Me.Text1 در اين مورد به تنهايي كفايت ميكنه.
3-با عرض پوزش فيلد كليدي مشترك بين دوفرم مد نظر بود كه به اشتباه جدول ذكر شد.منظور من اين بود وقتي شما يك ركورد از طريق فرم اول ايجاد ميكنيد براي تكميل اطلاعات اون ركورد بايد همون داده رو از طريق ركوردست استخراج كنيد وبراي اين منظور بايد وجه مشتركي بين دو فرم باشه .
.............................
موفق باشيد
...............................
mahnaz_ozv
دوشنبه 03 خرداد 1389, 11:49 صبح
سلام. من دو جدول به این صورت دارم .میخوام یک دیکشنری طراحی کنم ولی طریقه جستجو رو نمی دونم .ممنون میشم از دوستان که راهنمایی کن.
لغت فارسی کد * لغت انگلیسی کد
.
arman2000
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 15:21 عصر
دوست من منظور از yes(Duplicates OK) در Indexed فیلدی که AutoNumber در نظر گرفته شده است چگونه می تواند داده های تکراری وارد کند؟
یعنی می توان شماره گذاری خودکار داشت ولی شماره های تکراری چطور امکان دارد؟ ما هر وقت که نیاز داشتیم تکرار یک شماره را تعیین می کنیم؟
arman2000
چهارشنبه 10 شهریور 1389, 21:05 عصر
سلام
دستور Me.Text1.DefaultValue = Me.Text1 فقط برای عدد، جواب داد ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده. مشکل کجاست؟
arman2000
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 11:25 صبح
سلام
ممنون مي شم اگه به سوال قبلي جواب بديد.
arman2000
پنج شنبه 11 شهریور 1389, 23:54 عصر
سلام مجدد
بزرگوار ما نیاز به راهنمایی های شما داریم
ممنون می شم اگه سوال منو جواب بدید:
دستور Me.Text1.DefaultValue = Me.Text1 فقط برای عدد، جواب داد ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده. مشکل کجاست؟
arman2000
دوشنبه 15 شهریور 1389, 18:30 عصر
منتظر جواب سوال قبلی هستم. تشکر
amirzazadeh
دوشنبه 15 شهریور 1389, 19:09 عصر
سلام
سلام
دوست من اگر نوع فيلد شما تكست باشه مشكلي پيش نمياد مگر اينكه در فيلد عددي بخواهين اين كار رو انجام بيدين كه طبيعتا امكانپذير نيست.
.................................
موفق باشيد
arman2000
سه شنبه 16 شهریور 1389, 01:40 صبح
سلام دوست من
اتفاقا تکست هم هست ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده، فقط برای عدد جواب داد.
amirzazadeh
سه شنبه 16 شهریور 1389, 10:07 صبح
سلام دوست من
اتفاقا تکست هم هست ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده، فقط برای عدد جواب داد.
اگر ممكنه نمونه كارتون رو اپلود كنين تا به كمك دوستان بررسي بشه.
arman2000
چهارشنبه 31 شهریور 1389, 22:11 عصر
ممنونم
http://rapidshare.com/files/420626059/water.rar
amirzazadeh
پنج شنبه 01 مهر 1389, 07:39 صبح
ممنونم
سلام دوست من
ظاهرا اولويت رفرنس ها اين تداخل رو بوجود آورده چون با انتقال رفرنس automation به اولويت پايين ترمشكل برطرف ميشه.
...........................
موفق باشيد
alirezabahrami
پنج شنبه 01 مهر 1389, 07:42 صبح
ممنونم
سلام
فايلي كه آپلود كرده ايد در حالت زيپ شده در حدود 2 مگا بايت ميباشد و دانلود كردن آن قدري طول مي كشد . آن را از حالت زيپ خارج كن و يكبار آن را ار طريق منوي tools\database utilities\compact فشرده سازي و مجدداً آن را در حالت زيپ و از قسمت فايل هاي ضميمه آپلود كن .
موفق باشيد
arman2000
پنج شنبه 01 مهر 1389, 13:54 عصر
سلام
همون طوری که فرمودید حجم رو کم کردم
arman2000
جمعه 02 مهر 1389, 11:22 صبح
سلام دوست من
بزرگوار ممنون می شم با مثال منظورتون رو متوجه ام کنید
ظاهرا اولويت رفرنس ها اين تداخل رو بوجود آورده چون با انتقال رفرنس automation به اولويت پايين ترمشكل برطرف ميشه.
amirzazadeh
شنبه 03 مهر 1389, 08:39 صبح
سلام دوست من
بزرگوار ممنون می شم با مثال منظورتون رو متوجه ام کنید
سلام
تصوير p1 الويت رفرنس هاي شما و تصوير p2 اولويت اصلاح شده.
فايل اصلاح شده هم ضميمه گرديد.
.............................
موفق باشيد
arman2000
شنبه 03 مهر 1389, 13:41 عصر
دوست من تست كردم ولي بازم فقط برای عدد، جواب داد ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده.
جعفر88
شنبه 03 مهر 1389, 14:32 عصر
سلام
يه نمونه (http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=1035554&postcount=360)autonumber سفارشي كه در اون مي تونيد به دلخواه هر نوع فالبي رو براي سري اعداد توليد كنين و هم ميتونيد اونو براي سالهاي بعد تغيير و استفاده كنين .
amirzazadeh
یک شنبه 04 مهر 1389, 12:58 عصر
دوست من تست كردم ولي بازم فقط برای عدد، جواب داد ولی برای کاراکترها و حروف جواب نمی ده.
سلام
با جايگزين كردن اين كد مشكل برطرف ميشه.
Me.tmp.DefaultValue = """" & (Me.tmp) & """"
در اين حالت در فيلد tmp هم عدد وهم كاراكتر جواب ميده.
فايل ضميمه رو ببينيد.
...................
موفق باشيد
arman2000
یک شنبه 04 مهر 1389, 21:39 عصر
دوست عزیزم مثل همیشه پیشنهادتون عالی بود، لذت بردم. واقعا ممنونم، کمک بزرگی به من کردید.
بزرگوار دستور جدید رو که برای فیلدهای دیگه همین فرم با دستور قبلی جابجا کردم پیغام زیر رو می ده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.