ورود

View Full Version : آموزش: فارسی نویسی در j2me

rashid1368
سه شنبه 27 بهمن 1388, 17:56 عصر
سلام به همه دوستان عزیز
من در زیر دو تا برنامه قرار دادم که فارسی نویسی در اونا میشه انجام داد
این برنامه ها غیر از برنامه قارسی نویسی اقای جوانشیر هست که فونت هایی با پسوند f در اون ها هست
این فونت ها bitmap هستند. که یکی شون برنامه آقای ابوالفضل حسینی هست که در سایتشون www.svtln.blogfa.com قرار دادن. و برنامه دیگه ، کدیه که از برنامه کتاب ساز زرنگار گرفتم. نویسنده این نرم افزار از دوستان من هست که اجازه استفاده از اون رو ازش گرفتم. کد برنامه اش رو با نرم افزار cavaj decompiler گرفتم.
برنامه آقای حسینی هنوز کمی مشکل داره. برنامه ایشون جوری بود که باید متنمون رو داخل برنامه ای که با سی شارپ نوشته بودند وارد می کردیم و از اون طریق در برنامه موبایل استفاده میکردیم که من همه چی رو داخل خود برنامه موبایل قرار دادم. به همین دلیل هنوز یه کم مشکل داره.
برنامه بعدی که از برنامه کتاب ساز زرنگار گرفتم تقریبا هیچ مشکلی نداره. برنامه کتاب ساز زرنگار رو می تونین از سایت zarbook.tk بگیرین
امیدوارم به دردتون بخوره
در ضمن از آفای حسینی هم کمی سوال دارم اگه اینجا اومدین خبر بدین درمورد کد برنامه تونه
برنامه اول برنامه آقای امینیه و برنامه دوم برنامه آقای حسینی

rashid1368
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 09:07 صبح
سلام به همه دوستان
برای برنامه آقای امینی که برنامه اول هست غیر از فونت tahoma فونت های دیگه ای هم هست اگه کسی خواست بگه تا بگذارم
ضمنا یه مشکلی که برنامه آقای جوانشیر که فونت های با پسوند f داشت این بود که متون انگلیسی درش نشون داده نمی شد یا اگه نشون می داد بر عکس بود
شما می تونین برنامه کتاب ساز زرنگار رو از سایت www.zarbook.tk بگیرین . متنتون رو اونجا وارد کنین تا کتاب رو براتون بسازه. متنی که شما نوشتین به نام فایل 2.txt در فایل jar قرار میگیره که شما می تونین اون متنو در برنامه تون استفاده کنین تا مشکل انگلیسی هم حل بشه

دوستان اگه مشکلی داشت سایت www.zarbook.tk یه سرچ که توی گوگل بزنین میتونین پیداش کنین
کتاب ساز زرنگار

mahdi68
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 15:49 عصر
برای برنامه آقای امینی که برنامه اول هست غیر از فونت tahoma فونت های دیگه ای هم هست اگه کسی خواست بگه تا بگذارم
از لطفتون بسیار سپاسگذار میشم

rashid1368
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 10:57 صبح
از لطفتون بسیار سپاسگذار میشم

این هم برنامه آقای امینی که با 3 فونت نازنین ، تایمز و تاهوما هست

mic_r_c
شنبه 01 اسفند 1388, 12:35 عصر
سلام،
:قهقهه: من افشين حسيني هستم، نه ابوالفضل حسيني :قهقهه:

برين تاپيك NTL_font رو بخونيد. اگر ميخواهيد تبديل به برنامه J2ME كنيد اول اين سيستم جديدي كه متن بازش كردم رو مطالعه كنيد بعدش كد هاي مبدل رو تبديل كنيد به J2ME. :چشمک:
باز هم خيلي ممنونم!

MH2538
سه شنبه 17 فروردین 1389, 13:49 عصر
سلام
در مورد برنامه آقای امینی و نحوه کار اون کجا می تونم اطلاعات بیشتری پیدا کنم؟

rashid1368
چهارشنبه 25 فروردین 1389, 14:03 عصر
سلام
در مورد برنامه آقای امینی و نحوه کار اون کجا می تونم اطلاعات بیشتری پیدا کنم؟

سلام
معذرت ميخوام از اينكه دير جواب دادم
داخل دانشگاه هستم و نمي تونم خيلي بيام داخل سايت

برنامه آقاي اميني همونجور كه گفتم، هنوز كمي مشكل داره اما من در خيلي از برنامه هاي خودم كه استفاده كردم به مشكل خاصي بر نخوردم.
براي اينكار، شما اگه خودتون يه نگاهي به برنامه اي كه در بالا گذاشتم بندازيد(همون برنامه 3 تا فونت) به راحتي ميتونيد نحوه كار باهاش رو ياد بگيريد.
همونجور كه گفتم به غير از اين فونت دو تا فونت سورس باز ديگه هست كه مي تونيد در ادرس زير هم دانلودشون كنيد و هم مقايسه اي كه بين اين فونت ها هست رو ببينيد.........
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=206223&page=3

در كل اگه مشكلي هست ، خوشحال مي شم بتونم كمكتون كنم........