View Full Version : آيا ميشه سورس يک فايل اجرايي رو بست ؟
Reza_Zeby
سه شنبه 27 بهمن 1388, 19:19 عصر
سلام
من يک فايل EXE دارم که بوسيله نرم افزارهاي Resource Editor قابل مشاهده و ويرايش هست . آيا ميشه کاري کرد که ديگه بوسيله نرم افزارهاي Resource Editor قابل مشاهده نباشه .
با تشکر
44213
Nima NT
سه شنبه 27 بهمن 1388, 19:36 عصر
در مورد برنامه های Win32 خیر ولی در مورد برنامه های دات نت جواب مثبت هست.
Reza_Zeby
سه شنبه 27 بهمن 1388, 19:51 عصر
سلام
با تشکر از راهنمايي شما ، اين نرم افزار با دلفي نوشته شده ، يعني براي اين نرم افزار نميشه کاري کرد . چون من يک ورژن پايينترشو دارم که از يک سايت روسي دانلود کردم ، اون ورژن کرک شده هست ، ولي با Resource Editor باز نميشه ولي نسخه اصليش باز ميشه ، حتي Olly dbg هم بازش نميکنه ، پس چطوري اونا فايلو بستند .
با تشکر
Nima NT
سه شنبه 27 بهمن 1388, 21:27 عصر
به احتمال زیاد اونها نرم افزار خودشون رو پروتکت کردن ( با استفاده از نرم افزارهای پروتکتور مثل Themida ) برای همین هست که Resource نمیشه البته بحث Resource با سورس فرق داره ولی در هر حالت اگر فایل پروتکت بشه هیچ کدومش رو نمیشه به دست آورد ، بماندکه در دلفی بدست آوردن سورس هم منتفی هست.
mehdifa
سه شنبه 27 بهمن 1388, 22:38 عصر
دوست عزیز برنامه هایی تحت عنوان packer وجود دارند که resourceهای فایل exe رو مخفی میکنن.
این برنامه ها اصلا هیچ وابستگی به زبان برنامه نویسی فایل ندارن و فقط فایل exe رو میگیرن و یک فایل exe پک شده تحویل میدن که resourceهاش قابل دسترسی نیست.
البته برنامه های depacker هم وجود دارن.
mehdifa
سه شنبه 27 بهمن 1388, 22:41 عصر
فکر کنم شما کلا صورت مساله رو اشتباه متوجه شدی. قضیه به دست اوردن سورس نیست
Nima NT
سه شنبه 27 بهمن 1388, 22:56 عصر
فکر کنم شما کلا صورت مساله رو اشتباه متوجه شدی. قضیه به دست اوردن سورس نیست
تو عنوان یه چیزی پرسیدن تو خود سوال یه چیز دیگه.
Reza_Zeby
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 08:59 صبح
دوست عزیز برنامه هایی تحت عنوان packer وجود دارند که resourceهای فایل exe رو مخفی میکنن.
این برنامه ها اصلا هیچ وابستگی به زبان برنامه نویسی فایل ندارن و فقط فایل exe رو میگیرن و یک فایل exe پک شده تحویل میدن که resourceهاش قابل دسترسی نیست.
البته برنامه های depacker هم وجود دارن.
سلام
بله دوست عزيز منظور بنده سورس اصلي برنامه نبود ، منظور بنده همان Bitmap ها ، Dialog ها ، String ها و .... هست که ميشه بوسيله نرم افزارهاي Resource Editor ويرايش کرد .
حالا اين packer هايي که نام برديد از کجا ميتونم دانلود کنم ؟ اگر داخل سايت هستش ممنون ميشم لينک بديد .
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.