ورود

View Full Version : یه فلش دارم که 6 عکس رو نمایش می ده. می خوام با کلیک روی هر عکس وارد یه صفحه وب بشم(fscommand)

bahar_engineer
سه شنبه 27 بهمن 1388, 21:48 عصر
سلام
من یه فایل فلش دارم که 6 تا عکس رو نمایش می ده.. با کلیک روی هر عکس اون عکس بزرگ می شه . حالا می خوام وقتی روی عکس بزرگ شده کلیک کرد بره توی فلان صفحه وب. (حالا اگه روی همون عکس کوچک هم بشه این کار رو کرد مشکلی نیست اما روی عکس بزرگ بهتره)

چطور می شه این کار رو کرد؟ این فلش اینقدر پیچیده و پیشرفته است و اینقدر فریم داره و عکس داره و ... که اصلا نمی شه از داخل خودش این کار رو انجام بدم.. کدهاش خیلی پیچیده است و تا تغییری درش می دم دیگه فلش اجرا نمی شه

فکر می کنم باید از fscommand استفاده کنم اما نمی فهمم چطوری. یه نفر برام توضیح داد تو نت اما متوجه نشدم عملا چکار باید بکنم
لطفا اگه کسی می دونه راهنمایی کنه
خیلی ضروریه ...

راستی من فایل فلشم رو با دستور embed توی صفحه وب نمایش می دم... اگه راه دیگه ای هست که کمکم می کنه بفرمایید

ممنون

Peyman.Gh
سه شنبه 27 بهمن 1388, 21:51 عصر
مگه در محیط ویژوال استدیو میشه به فریم های SWF دسترسی داشت ؟!!

bahar_engineer
سه شنبه 27 بهمن 1388, 22:00 عصر
مگه در محیط ویژوال استدیو میشه به فریم های SWF دسترسی داشت ؟!!

به فریم ها فکر نکنم اما یه نفر برام توضیح می داد که می شه از رویداد fscommand توی دات نت استفاده کرد... من کلا تو این موارد سر در نمی آرم:اشتباه:

A.S.Roma
سه شنبه 27 بهمن 1388, 22:59 عصر
تا اونجا که من می دونم شما می تونی با fscommand یک سری مقادیر رو از Flash بفرستی روی صفحه ی html ( به شکل activeX )
یعنی باید fscommand رو داخل فلش بنویسی و این طرف با جاوا اسکریپت اونوHandle کنی .
اینجا یه مثال زده کاملا" مشخصه :
http://www.adobe.com/livedocs/flash/9.0/main/wwhelp/wwhimpl/common/html/wwhelp.htm?context=LiveDocs_Parts&file=00001177.html

ehsanes
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 09:37 صبح
سلام
در قسمت اکشن هر عکسی که می خوای به صفحه مورد نظر بره کد زیر وارد کن

on(release){
getURL("نام صفحه","_blank");
}

برای مثال می خوای به صفحه Default.aspx لینک بدی باید در قسمت نام صفحه Default.aspx بنویسی حتما باید پسوند فایل ذکر کنی وفایل در کنار فایل swf قرار بدی
اگه نتونستی بگو یه نمونه برات بزارم

bahar_engineer
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 09:52 صبح
سلام
در قسمت اکشن هر عکسی که می خوای به صفحه مورد نظر بره کد زیر وارد کن

on(release){
getURL("http://نام صفحه/","_blank");
}اگه نتونستی بگو یه نمونه برات بزارم

آخه موضوع اینجاست که نمی دونم فریم مربوط به عکس ها کدوماست... اصلا مشخص نیست .. فکر کنم یه فریم هست که با xml می آد هر بار براش تعیین می کنه کدوم عکس لود بشه ...

یه نمونه برام لطف کنید بذارید شاید بهتر بتونم فریم ها رو تشخیص بدم
ممنون

ehsanes
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 10:27 صبح
سلام
این هم یک نمونه باز هم اگه مشکلی بود بگو