ورود

View Full Version : سوال: چگونه می توان تعداد رکوردهای ثبت شده در javadb را به دست آورد؟

mostafarastin239
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 13:09 عصر
سلام
من یک پایگاه داده دارم که می خواهم تعداد رکوردهای ثبت شده در آن را توسط تابع count به دست بیاورم و به مقدار حاصل یک واحد اضافه کنم و به عنوان شماره id بعدی به طور اتوماتیک اضافه کنم. در sqlsertver 2005 این امکان وجود دارد ولی در پایگاه داده ای که همراه خود netbeans نصب می شود اگر هم وجود دارد من از آن اطلاع ندارم. لطفا مرا راهنمایی کنید.
با تشکر

kobari
یک شنبه 08 فروردین 1389, 14:57 عصر
CREATE TABLE tabname(

id INT NOT NULL GENERATED ALWAYS AS IDENTITY (START WITH 1, INCREMENT BY 1),

soheril.server
یک شنبه 08 فروردین 1389, 15:38 عصر
سلام
من یک پایگاه داده دارم که می خواهم تعداد رکوردهای ثبت شده در آن را توسط تابع count به دست بیاورم و به مقدار حاصل یک واحد اضافه کنم و به عنوان شماره id بعدی به طور اتوماتیک اضافه کنم. در sqlsertver 2005 این امکان وجود دارد ولی در پایگاه داده ای که همراه خود netbeans نصب می شود اگر هم وجود دارد من از آن اطلاع ندارم. لطفا مرا راهنمایی کنید.
با تشکر

با سلام،
دوست عزیز منظورتون از "پایگاه داده ای که همراه خود Netbeans نصب میشود" رو متوجه نشدم...اگه بیشتر توضیح بدید شاید بتونم راهنماییتون بکنم...ولی اگه در سایر پایگاه داده ها بخواین مثل MYSql یا MSAccess.... میتونم راهنماییتون کنم. بقیه ی پایگاه داده ها به دردتون میخوره؟

mostafarastin239
شنبه 14 فروردین 1389, 09:04 صبح
سلام
سال نو بر شما مبارک باد. اگر به قسمت Service در netbeans 6.5 سری بزنید متوجه منظور من خواهید شد.