ورود

View Full Version : سوال: یک مثال از ایجاد و استفاده از dll

nima898
چهارشنبه 28 بهمن 1388, 19:46 عصر
سلام دوستان
من هنوز نتونستم با dll ها کار کنم لطفا یک مثال ساده از ایجاد و استفاده dll واسم بذارید مثلا dll یک تابع که یک عدد رو بگیره و به توان 2 برسونه. نحوه ایجاد و استفاده رو میخوام بدونم
با تشکر

nima898
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 17:20 عصر
کسی نمیتونه این مثال آماده کنه؟

milad.biroonvand
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 17:31 عصر
سلام دوست عزيز

شما مي تونيد از مثال هاي همين سايت استفاده كني ، داخل پست هاي خودم هم اگر يه نگاه بندازي چند تا پست رو مي بيني بعد خودت مي توني به راحتي اينكار رو انجام بدي .

يك پرو‍ژه جديد ايجاد كن ، درون آن يك فايل كلاس ايجاد كن ، بعد دستوراتي كي مي خواي بنويسي رو در اون قرار بده ، مثلا تو الان مي خواي يك تابع بنويسي ، حالا تابع رو درون همون كلاس بنويس .
2-از منوي build گزينه rebuild رو بزن ، بعد يك فايل dll در پروژه ات در مسيرbin ساخته مي شه ، اون رو در پروژه اي كه مي خواي استفاده كني كپي كن ، بعد از منوي فكر كنم project بر روي add refrence كليك كن ، بعد dll رو انتخاب كن و به پروژه اضافه كن ، بعد
imports بعد از كلمه import اسم پروژه dll رو بنويس.

تمام .

salehbagheri
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 18:22 عصر
با اينكه موضوع تكراري هست ولي بازهم ميگم!

يك پرو‍ژه جديد ايجاد كن

پروژه جديدي كه ايجاد ميكنيد بايد از نوع Class Library باشه!

مراحل زير رو گام به گام پيگيري كنيد تا به نتيجه برسيد!

1- يك Windows Application Project ايجاد كنيد!
2- از منوي فايل گزينه Add و سپس گزينه New Project رو بزنيد!
3- يك پروژه Class Library انتخاب كنيد!
4- يك كلاس درون پروژه CLass Library يا به طور مخفف CL بسازيد و توابع مربوطه رو داخلش وارد كنيد!
5- بر روي پروژه Windows Application در قسمت Solution Explorer راست كليك كرده و گزينه Add Reference رو بزنيد!
6- در پنجره ظاهر شده گزينه Add رو زده و سپس از سربرگ Project پروژه CL رو انتخاب كنيد!
7- پروژه CL رو Build كنيد!
8- در پروژه Win App ازش استفاده كنيد در بخش Code Behind !
9 - تمام!