ورود

View Full Version : سوال: مشاهده مدت زمان و دستورات در حال اجرا ؟

mohammadsaleh
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 07:54 صبح
با سلام خدمت دوستان

فرض بفرمائید برای اجرای یکسری دستورات در برنامه مدتی زمان صرف میشود این زمان متغییر بوده و ممکن است از یک ثانیه تا چند ثانیه که برای ما مشخص نیست صرف شود. در حالت معمول در شروع عملیات می توان ساعت شنی را فعال و در پایان آن را غیر فعال کرد. حال سئوال اینجاست :
1- چگونه می توان این مدت زمان را محاسبه کرد؟
2- اگر قصد اضافه کردن یک پروگرس بار به برنامه جهت جلوگیری از آزردگی کاربر در هنگام اجرای دستورات را داشته باشیم بهترین گزینه برای دخالت دادن پیشروی منطقی پروگرس بار چه خواهد بود.
3-حال اگر بخواهیم فانکشن های در حال اجرا همزمان با پیشرفت پروگرس بار به ترتیب در یک لیبل نمایش داده شود از چه روشی باید استفاده کنیم.

من علمنی حرفا فقد صیرنی عبدا.امام علی علیه السلام

alirezabahrami
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 09:00 صبح
با سلام خدمت دوستان

فرض بفرمائید برای اجرای یکسری دستورات در برنامه مدتی زمان صرف میشود این زمان متغییر بوده و ممکن است از یک ثانیه تا چند ثانیه که برای ما مشخص نیست صرف شود. در حالت معمول در شروع عملیات می توان ساعت شنی را فعال و در پایان آن را غیر فعال کرد. حال سئوال اینجاست :
1- چگونه می توان این مدت زمان را محاسبه کرد؟
2- اگر قصد اضافه کردن یک پروگرس بار به برنامه جهت جلوگیری از آزردگی کاربر در هنگام اجرای دستورات را داشته باشیم بهترین گزینه برای دخالت دادن پیشروی منطقی پروگرس بار چه خواهد بود.
3-حال اگر بخواهیم فانکشن های در حال اجرا همزمان با پیشرفت پروگرس بار به ترتیب در یک لیبل نمایش داده شود از چه روشی باید استفاده کنیم.

من علمنی حرفا فقد صیرنی عبدا.امام علی علیه السلام
آقاي محمد صالح سلام!
همين سؤال شما را من هم چند وقت پيش در تالار vb مطرح كرده بودم ولي متأسفانه جوابي منطقي را دريافت نكردم و مجبور شدم براي رفع اين مشكل به روشي ديگر عمل نمايم و آن هم استفاده از يك فرم با عنوان «لطفاً چند لحظه صبر كنيد ......» است . بطور مثال در تصوير ضميمه وقتي روي كليد فرم محاسبات كليك مي كنم قبل از باز شدن فرم محاسبات ، فرم فوق اجرا ميشود و به محض باز شدن فرم محاسبات ، فرم مذكور (فرم انتظار) بسته ميشود .
ضمناً ضرر نداره يه نگاهي به موارد مطرح شده در تاپيك تالار vb بيندازيد.
موفق باشيد
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=160135

mohammadsaleh
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 12:25 عصر
جناب آقای بهرامی عزیز
با سلام و تشکر از جنابعالی به خاطر توجه به موضوع مطروحه و راهنمایی اینجانب
البته نمونه ای که خدمتتان تقدیم می کنم ضمن مرور اطلاعات یک جدول و نمایش یکی از فیلدهای آن پروگرس بار را که شامل یک مستطیل و یک تصویر است را نمایش می دهد . در این مثال تعداد رکورد مشخص است و می توان برای نمونه های مشابه که عدد مشخصی داریم پایان کار را تعیین کردد و یا اگر برای اجرای پروگرس بار زمان مشخص کنیم نیز این موضوع حل شده است .
اما فرض کنید در یک عملیات واقعی مثلا بک آپ گیری از ده جدول می خواهیم هر جدول را که شامل مثلا هزاران رکورد است به درایو دیگری کپی کنیم و نمی دانیم چه مدتی این کار زمان می برد و تمایل داریم ضمن کپی هر جدول در یک برچسب عملیات کپی آن جدول نمایش و پروگرس هم به تناسب پیشروی کار( اجرای خط به خط دستورات ما ) نمایش داده شود و در پایان کار نیز پروگرس تکمیل و کار واقعا پایان یافته باشد .

این مورد در مورد اجرای بعضی کزارشات پیجیده نیز مصداق دارد . این گزارشات ممکن است برای اجرای زمانی وقت ببرند و تمایل ما اینست کا تا زمانی که گزارش عملا به نمایش در نیامده پروگرس بار در حال پیشرفت کاربر را از نظر روانی آماده باز شدن گزارش نماید.

امیدوارم با کمک دوستان عزیزی چون شما بتوانیم به نتیجه ای قابل قبول و زیبا برسیم.

من علمنی حرفا فقد صیرنی عبدا. امام علی علیه السلام