ورود

View Full Version : شرايط اسپم نشدن ايميل

SAMARE
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 12:18 عصر
سلام دوستان

من دنبال قواعد و قوانيني ميگردم كه بايد در مورد يك ايميل رعايت بشه تا ايميل ارسالي درون inbox‌ قرار بگيره و يك spam‌ به شمار نياد!!!

ممنونم....

SAMARE
شنبه 01 اسفند 1388, 11:15 صبح
با سرچي كه تو سايت زدم به مقاله خوب (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=38122) آقاي راد برخوردم
جز موارد گفته شده كسي پيشنهاد ديگه اي نداره؟؟؟
كسي كه عملا اجرا كرده باشه و جواب گرفته باشه!!!

yekta64
سه شنبه 11 اسفند 1388, 11:53 صبح
سلام
دوستان من تو يه سايتي ديدم كه وقتي يه ايميل رو براي ارسال آماده مي شه قبل از ارسال با فشردن يه دكمه ميشد spam شدن ايميل رو چك كرد و به كاربر گزارش داد كه ايميل شما وارد spam مي شود يا inbox به نظر شما توي متن ايميل چه چيزي بايد براي چك كردن spam شده يه ايميل چك بشه؟؟؟؟؟

kiosksoft
سه شنبه 11 اسفند 1388, 21:24 عصر
دوست عزیز

من دنبال قواعد و قوانيني ميگردم كه بايد در مورد يك ايميل رعايت بشه تا ايميل ارسالي درون inbox‌ قرار بگيره و يك spam‌ به شمار نياد!!!

یکی از این قوانین این هست که از یک سرور با IP Valid استفاده کنید. اکثر سرویس های میل خودشان سرورهای با ارسال بالای نامه را شناسایی و نامه های آنها را در اسپم قرار میدهند .

نکته بعدی ارسال نامه از طریق آدرسی Valid و شناخته شده توسط سرویس های میل دیگر باید باشد.

دوستان من تو يه سايتي ديدم كه وقتي يه ايميل رو براي ارسال آماده مي شه قبل از ارسال با فشردن يه دكمه ميشد spam شدن ايميل رو چك كرد و به كاربر گزارش داد كه ايميل شما وارد spam مي شود يا inbox به نظر شما توي متن ايميل چه چيزي بايد براي چك كردن spam شده يه ايميل چك بشه؟؟؟؟؟

چک کردن اینکه آیا نامه اسپم هست یا خیر از طریق سایت مقصد تعیین میشود.

مثلا سایت یاهو حساسیت بیشتری به نسبت به جبمیل دارد.

yekta64
سه شنبه 11 اسفند 1388, 21:53 عصر
دوست عزیز

یکی از این قوانین این هست که از یک سرور با IP Valid استفاده کنید. اکثر سرویس های میل خودشان سرورهای با ارسال بالای نامه را شناسایی و نامه های آنها را در اسپم قرار میدهند .

نکته بعدی ارسال نامه از طریق آدرسی Valid و شناخته شده توسط سرویس های میل دیگر باید باشد.

چک کردن اینکه آیا نامه اسپم هست یا خیر از طریق سایت مقصد تعیین میشود.

مثلا سایت یاهو حساسیت بیشتری به نسبت به جبمیل دارد.

مرسی دوست عزیز
کسی از دوستان و یا خود شما یه نمونه ی عملی در مورد چک کردن ایمیل به لحاظ spam شده دارید ؟؟
به جز ipvalid من باید هر ایمیل رو قبل از ارسال به لحاظ spam شدن چک کنم و در صورت مثبت بود چک نباید اجازه ارسال ایمیل داده شود کد لازم برای این چک رو باید با توجه به چه قوانینی بنویسم؟؟؟
مرسی

chaalesh
سه شنبه 11 اسفند 1388, 23:33 عصر
به گیرندگان توصیه کنید تا آدرس شما را در address book ایمیلشان add کنند بی تاثیر نیست
از هاست استفاده نکنید چون IP اون معلوم نیست داره چه کارای دیگه ای هم میکنه ( از IP Valid استفاده کنید)
یه دوستی - از مدیران Ouriran - می گفت توی یاهو فرمی برای معرفی خودتان به عنوان ارسال کننده قانونی هست - من خودم ندیدم آخه نشد آدرسشو بگیرم - ولی این فرم هست - کس دیگه ای که استفاده کرده بود را دیدم - اگه پر کنید و ارسال کنید کمتر به spam می رید البته توی یاهو

yekta64
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 08:43 صبح
به گیرندگان توصیه کنید تا آدرس شما را در address book ایمیلشان add کنند بی تاثیر نیست
از هاست استفاده نکنید چون IP اون معلوم نیست داره چه کارای دیگه ای هم میکنه ( از IP Valid استفاده کنید)
یه دوستی - از مدیران Ouriran - می گفت توی یاهو فرمی برای معرفی خودتان به عنوان ارسال کننده قانونی هست - من خودم ندیدم آخه نشد آدرسشو بگیرم - ولی این فرم هست - کس دیگه ای که استفاده کرده بود را دیدم - اگه پر کنید و ارسال کنید کمتر به spam می رید البته توی یاهو

سلام مرسي دوست گرامي
در مورد پر كردن اين فرم توضيحات بيشتري مي تونيد به من بديد ؟؟؟؟
ممنون