ورود

View Full Version : سوال: خواندن از فایل بدون پرسیدن از کاربر

codelover
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 12:58 عصر
سلام دوستان

یه برنامه ای نهج البلاغه هست به اسم nahj_hamrah یا نهج البلاغه همراه که با جاوا نوشته شده حالا من میدونم که کل متن و احادیث وتفاسیر توی فایل های .god به حالت text نوشته شده
می خواستم بدونم این آقای برنامه نویس چه جوری از فایل میخونه که از کاربر هیچ سوالی نمیشه ؟
این به این دلیله اینکه فقط از فایل میخونه یا به خاطر اینکه فایلا توی خود فایل jar هست؟

ممنون میشم اگه جواب بدین

ermia2008
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 18:57 عصر
سلام دوستان

یه برنامه ای نهج البلاغه هست به اسم nahj_hamrah یا نهج البلاغه همراه که با جاوا نوشته شده حالا من میدونم که کل متن و احادیث وتفاسیر توی فایل های .god به حالت text نوشته شده
می خواستم بدونم این آقای برنامه نویس چه جوری از فایل میخونه که از کاربر هیچ سوالی نمیشه ؟
این به این دلیله اینکه فقط از فایل میخونه یا به خاطر اینکه فایلا توی خود فایل jar هست؟

ممنون میشم اگه جواب بدین

سلام دوست عزیز
بله این دقیقا به همین خاطره که فایل مورد نظر در داخل پوشه خود برنامه قرار داره. ولی هر گونه دسترسی به محتویات فایل های داخل گوشی و عملیاتی که احتیاج به I/O با خارج فایل های خودی داشته باشه باید از کاربر اجازه گرفته بشه!
موفق باشید

mohsen12345
دوشنبه 25 مرداد 1389, 18:25 عصر
سلام دوستان

ممنون میشم اگه جواب بدین

سلام دوست عزیز
اگه می خواهید از فایل درون خود برنامه بخوانید باید از کد زیر استفاده کنید

String ss;
ss=getclass.getresourceAsStream("File Address")

ولی اگه بخوای از بیرون برنامه یا به اصطلاح از گوشی بخونی باید برنامت رو ثبت یا رجیستر کنی