PDA

View Full Version : سوال: درخواست راهنمایی درباره نمایش درست صفحات در همه مرورگرها

hamide_kh
پنج شنبه 29 بهمن 1388, 22:39 عصر
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یک سایت را قبلا با asp.net طراحی کردم و برای قرار دادن کنترلها در وسط صفحه از تگ center استفاده کردم،با این روش صفحات در IE درست نمایش داده می شد اما در موزیلا و اپرا صفحات بهم می ریختند و در سمت راست نمایش داده می شدند

جدیدا نیز می خوام یک سایت طراحی کنم اما می خوام دیگه اون مشکل را نداشته باشه،شما چه راه حلی را بهم پیشنهاد می کنید و راه درست و استاندارد اون چیه؟

mohsen_Iran
جمعه 30 بهمن 1388, 13:36 عصر
سلام
راه درست و اصولی استفاده از کدهای استانداردی می باشد که همه مرورگرها پشتیبانی میکنند البته بازم حتما مشکل خواهید داشت ولی کمتر و قابل کنترل میشه شما به جای تگ center که تگ منسوخ شده ای است می تونید از دستور margin استفاده کنید!

hamide_kh
جمعه 30 بهمن 1388, 13:50 عصر
سلام و ممنون از پاسختون
به عنوان مثال برای قرار دادن یک table در وسط صفحه باید خاصیت margin اونا center کنم

hamide_kh
جمعه 14 اسفند 1388, 22:22 عصر
با سلامی دوباره خدمت دوستان
من در پروژه ام یک عکس دارم که width اون 980 پیکسل هست و می خوام عرض اونا 100 در صد ندم
اما سوال من اینه که چطور می تونم بدون استفاده از تگ center اون را وسط چین کنم(یعنی می خوام اگه یک مانیتور عرضش مثلا 1200 پیکسل بود این عکس من وسط اون صفحه قرار بگیره)
در پستهای قبلی یکی از دوستان گفته بود با margin
اما من تست کردم margin گزینه center را نداشت

Peyman.Gh
جمعه 14 اسفند 1388, 23:40 عصر
عکس رو درون Table قرار بدهید.