ورود

View Full Version : پاک شدن اطلاعات بانک پارادوکس

E.rahimi
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1384, 17:56 عصر
سلام دوستان
من یه برنامه دارم که چند کاربر از آن استفاده می کنند. البته تو محیط شبکه اجرا نمیشه .
هر کاربر اطلاعات خود را وارد می نماید و کاربر بعدی با رمز خود وارد شده و اطلاعات خود را وارد نمی نماید. این برنامه حدود شش ماه داره کار می کنه . جند روز پیش کاربران اطلاعات خود را وارد می کنند ولی روز بعد می بینند که اطلاعات دیروز وجود ندارد. علت چیس؟
بانک : پارادوکس
همه جدولها قبل از وردو کاربرا قبلی بسته می شوند

سیروس مقصودی
چهارشنبه 14 اردیبهشت 1384, 18:33 عصر
با سلام

من هم با این مشکل روبرو هستم ولی تاکنون علتش را نتوانستم پیدا کنم .
گاهی اوقات هم قطعی برق میتواند علت آن باشد . فی الحال با نوشتن دستور زیر در قسمت AfterPost یک Table مشکلم تاحدودی رفع شده است . شما هم امتحان کنید شاید به دردتان بخورد .
Table1.FlushBuffers

hr110
پنج شنبه 15 اردیبهشت 1384, 06:36 صبح
تنها توصیه من کنار گذاشتن پاراداکس است. این بانک اطلاعاتی برای مواردی که شما به شکل Single و تنها برای خواندن (نه نوشتن و تغییر) میباشد، مفید بوده و در سایر استفاده ها دچار مشکل خواهد شد.
شما میتوانید از DBISAM استفاده کنید و برنامه خود را به سادگی در زمانی کمتر از یک نصف روز به این بانک اطلاعاتی مهاجرت بدهید و از عملکر آنهم مطمئن باشید.

پنج شنبه 15 اردیبهشت 1384, 09:46 صبح
بله من هم با آقای hr110 موافقم .
برای تک کاربره بهتر است از بانک easytable یا اکسس یا dbiasam(تحت شبکه هم جواب میدهد ) استفاده نمایید و برای تحت شبکه از dbisam یا sqlserver و یا mysql که من mysql رو بیشتر میپسندم .

:موفق:

jafari1
پنج شنبه 25 اسفند 1384, 22:49 عصر
برای استفاده از dbisam به چه چیز احتیاج است؟

Mahmood_M
جمعه 26 اسفند 1384, 03:16 صبح
بانک اطلاعاتی ClientDataSet هم گزینه خوبی است.
همونطور که دوستان هم گفتند، پارادکس اصلا خوب نیست ...

hamid1353
شنبه 27 اسفند 1384, 13:30 عصر
من فکر می کنم نمی شه اینقدر راحت در مورد یک محصول آن هم از شرکتی مثل بورلند صحبت کرد و گفت که مشکل داره. من هم یک زمانی مشکل شما را داشتم ولی با کمی مطالعه و جستجوی در Tips های موجود در اینترنت مشکلم را حل کردم.
الان با همین بانک پارادوکس که شما اینقدر از آن بد گفتید برنامه دبیرخانه ای نوشتم که سه سال کار می کنه و حدود 80000 رکورد هم بدون بروز هیچ مشکلی در آن ثبت شده است.

اما راه حل
1- زمانی که شما با بانک پارادوکس ازتباط برقرار می کنید بعد از درج یک رکورد جدید با استفاده از دستور post اقدام به ذخیره اطلاعات می کنید غافل از اینکه این دستور عملیات ثبت را به صورت فیزیکی انجام نمی دهد برای ثبت فیزیکی اطلاعات کافی است در رویداد AfterPost از دستور DbiSaveChanges استفاده نمایید .

jafari1
شنبه 27 اسفند 1384, 21:16 عصر
جناب آقای حمید 1353
سلام من با بانک پاراداکس خود مشکلی دارم که با اینکه فایلهای آن را exclosive را false کردم نمیشود در شبکه استفاده کرد و با باز شدن توسط یک کاربر به کس دیگری سرویس نمیدهد و بعضا هم به دو نفر اجازه میدهد مشکل چیست؟

دنیای دلفی
شنبه 27 اسفند 1384, 22:00 عصر
جناب آقای حمید 1353
اصلا Table مربوط به Prodox فرمانی DbiSaveChanges ندارد اینو از کجا آوردی

دنیای دلفی
شنبه 27 اسفند 1384, 22:02 عصر
برای استفاده از dbisam به چه چیز احتیاج است؟

به هیچ چیز این بانک به صورت درون ساز و داخل فایل Exe می رود .

تا به حال بانکی به انعطاف پذیری و امنیت و راحتی DBISAM 4.22 Build 6 ندیدم
خواستی PM بزن

Touska
شنبه 27 اسفند 1384, 22:41 عصر
جناب آقای حمید 1353
اصلا Table مربوط به Prodox فرمانی DbiSaveChanges ندارد اینو از کجا آوردی
Uses BDE,DB فراموش نشود. :لبخند:

اینم لینک با توضیحات : http://www.swissdelphicenter.ch/torry/showcode.php?id=611

Naficy
یک شنبه 28 اسفند 1384, 12:18 عصر
من فکر می کنم نمی شه اینقدر راحت در مورد یک محصول آن هم از شرکتی مثل بورلند صحبت کرد و گفت که مشکل داره. من هم یک زمانی مشکل شما را داشتم ولی با کمی مطالعه و جستجوی در Tips های موجود در اینترنت مشکلم را حل کردم.
الان با همین بانک پارادوکس که شما اینقدر از آن بد گفتید برنامه دبیرخانه ای نوشتم که سه سال کار می کنه و حدود 80000 رکورد هم بدون بروز هیچ مشکلی در آن ثبت شده است.

صحبت خوبی می کنید. ولی یکی از مسایلی که باید در نظر گرفت اینه که خود بورلند هم از سال 98 به این طرف روی BDEش کار نکرده. محیط Database Desktop سال 96 نوشته شده. برای ویندوز 95. درایور پارادوکستون هم یه همچین قدمتی داره. چه انتظاری می شه از نرم افزاری داشت که سالهاست روش کار نشده؟
اینکه می گم از سال 98 تا حالا روش کار نکرده، یعنی مثلا دلفی 6 که سال 2001 بیرون اومده همون BDE سال 98 و DD سال 96 و درایور همون سال رو داره.

ضمنا توجه داشته باشین که 80000 رکورد، تعداد بسیار اندکیه. در برنامه های تجاری روی تعداد رکورد بالای 500000 عدد (و البته بسیار بیشتر) کار می کنند. برای این تعداد رکوردهای پایین، حتی اکسس هم از پارادوکس انتخاب مناسبتریه. (حداقل تفاوتش اینه که نسخه های جدید اکسس همین الآن هم در حال تولیده!)

امکانات بانکی مثل پارادوکس هم کاملا با امکانات بانکهایی مثل SqlServer و غیره متفاوته. از مبحث ساده ایندکس سازی یا دستورات SQL کمی پیچیده گرفته تا امکانات کار روی شبکه، امنیت اطلاعات و... .

برای اینه که توصیه می شه خودتون رو محدود نکنید. یادگرفتن پارادوکس در حال حاضر اصلا به تازه کارها توصیه نمی شه. از همین حالا برین سراغ بانکهایی که بشه روشون حساب کرد. وقتتون رو تلف نکنید.

دنیای دلفی
یک شنبه 28 اسفند 1384, 13:40 عصر
مانند DBISAM که هر چند روز یک بار یک نسخه کاملتر ازش بیرون میاد

negarin5340
دوشنبه 04 آذر 1387, 08:58 صبح
سلام من یه مشکل بزرگ دارم واینه که وقتی اطلاعاتم رو ذخیره می کنم با بستن برنامه و یا خاموش کردن سیستم اطلاات از بین می رود تو رو خدا منو راهنمایی کنید ممنون
دیتابیس : پارادوکس

hedayat
سه شنبه 05 آذر 1387, 10:28 صبح
اين رو هم امتحان كن :
يراي اولين باري كه table هاتو تو محل مشتري نصب يا كپي مي كني بازشون كن (database Desktop) و در گزينه restructoure تيك آيتم Pack Table رو بزن و سپس Save رو بزن .
اين عمل باعث مي شه نمي ودونم چطوري بگم صحت اطلاعات يا ركوردهاي ذخيره شده در ايون جدول روي هارد تظمين و سلامتي ركوردها رو هم تائيد مي كنه البته اينو هم بگم گه ركوردهايي از جدول كه مشكل داشته باشه اونا رو هم پاك مي كنه ولي اگه بعد از اين عمل pack table اطلاعاتي ذخيره كردي مطمن باش كه ديگه از بين نمي ره:چشمک::چشمک::چشمک:

البته اينو هم بهت بگم كه اگه سيستم رو روي شبكه و يا با چند user داري كار مي كني بهتر windows اون كامپيوتر كه ديتابيس برنامت روي اونه حتما windowse server مانند
NT - 2000 و يا 2003 server باشه كه خيلي از مشكلاتي كه پاردادوكس با اون مواجهه مثل هم زماني post و ... كه باعث مي شه table شما مشكل دار بشه رو حل مي كنه
من سيستمهاي زيادي با پارادوكس داشتم كه به طور متوسط بين 10 تا 20 كاربر دارند و بهترين حالت پاسخ گويي جداول windows هاي سروري هستند.
اگه يه كار ديگم بكني كه ديگه خيلي خوب مي شه :
تو برنامت احتمالا آمكاني براي سازماندهي جداول داري كه مي توني همين گزينه pack table رو اون جا صدا بزني و به كاربرت بگي هر يكي دو روز يك بار اين كار رو از داخل برنامه اجرا كنه كه ديگه برات مشكلي پيش نياد .
موفق باشي :لبخندساده::لبخندساده::لبخن ساده: