View Full Version : سوال: چرا صفحه از مقدار نرمال عریضتر میشه؟
mahdi87_gh
جمعه 30 بهمن 1388, 16:02 عصر
سلام
من برای طراحی صفحه از table استفاده کرده ام و برای تعیین کردن عرض ستونها از % استفاده کردم. اما نمیدونم چرا توی بعضی جاها عرض صفحه بهم میخوره و طراحی صفحه رو بهم میزنه.همیشه اینطوری نمیشه اما یبار که یه سری اطلاعات رو از excel کپی کردم و در متن خبر پیست کردم با این مشکل مواجه شدم.در ضمن فیلد متن خبر از نوع ntext هستش
پیشنهاد شما چیه؟
mohsen507
جمعه 30 بهمن 1388, 18:03 عصر
استفاده از % اشتباه است
دوستان هم تو تاپيك هاي مختلف گفتن از table و مقدارش هم % باشه
بهتراست از div استفاده بشه و مقدار width هم ثابت باشه يا اگر از جدول استفاده ميشه عرضش ثابت بشه
در غير اين صورت جدول با توجه به محتواش عريض تر ميشه كه جالب نيست
يه جايي در مورد طراحي نماي اصلي سوال شده بود كه در رزوليشن ها يا مانيتور هاي مختلف به هم مي خوره كه اونم
راهش يك div با عرض ثابت با margin از دو طرف auto هست كه روش استاندارد هست
imanasp
جمعه 30 بهمن 1388, 18:17 عصر
استفاده از table علی رغم این که load صفحه رو پایین میاره انعطاف پذیری خیلی کمی هم در در مقابل div داره
mahdi87_gh
جمعه 30 بهمن 1388, 22:18 عصر
من عرض table و همچنین td رو مقدار ثابت قراردادم ولی مشکل حل نشد
من در masterpage یه جدول گذاشتم و سایت رو به سه ستون تقسیم بندی کردم.آیا روش بهتری بجز جدول برای اینکار وجود داره که این مشکلات رو نداشته باشه؟
mohsen507
شنبه 01 اسفند 1388, 11:24 صبح
همیشه اینطوری نمیشه اما یبار که یه سری اطلاعات رو از excel کپی کردم
كپي كردن مستقيم از excel يا word اين مشكلات داره بهتره شما در صفحه مديريت نوشته هات از اديتور استفاده كني و اونجا تغيير بديش
چون اين مورد هم جدول و هم لايه به هم مي ريزه
من در masterpage یه جدول گذاشتم و سایت رو به سه ستون تقسیم بندی کردم.آیا روش بهتری بجز جدول برای اینکار وجود داره که این مشکلات رو نداشته باشه؟
اين روش هم خوب هست ولي فكر كنم به جز اون مشكل خاصي كه بالا گفتي مشكل ديگه اي نداشته باشه
درسته؟
mahdi87_gh
شنبه 01 اسفند 1388, 13:45 عصر
مرسی
اين روش هم خوب هست ولي فكر كنم به جز اون مشكل خاصي كه بالا گفتي مشكل ديگه اي نداشته باشه
درسته؟
بله همینطوره
دختر باران
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 11:21 صبح
استفاده از % اشتباه است
دوستان هم تو تاپيك هاي مختلف گفتن از table و مقدارش هم % باشه
بهتراست از div استفاده بشه و مقدار width هم ثابت باشه يا اگر از جدول استفاده ميشه عرضش ثابت بشه
در غير اين صورت جدول با توجه به محتواش عريض تر ميشه كه جالب نيست
يه جايي در مورد طراحي نماي اصلي سوال شده بود كه در رزوليشن ها يا مانيتور هاي مختلف به هم مي خوره كه اونم
راهش يك div با عرض ثابت با margin از دو طرف auto هست كه روش استاندارد هست
با سلام
دوست عزیز من تمام کنترلهای سایتم رو در یک div قرار دادم ولی در قسمتproperties خاصیت margin ندیدم...
چطوری این خاصیت رو از دو طرف auto قرار بدم؟
کدهام رو به زبان سی شارپ می نویسم
ممنون می شم اگه مشکل من رو حل کنی
shahkaar
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 19:52 عصر
div هیچ مشخصه ای به نام margin نداره.
اون رو باید در استایلش مشخص کنید.
<div style="margin:2px 2px">
</div>
که یکیشون margin چپ و راسته و یکیشون margin بالا و پایین
این هم به صورت auto
<div style="margin:auto">
</div>
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.