View Full Version : تنظیم ارتفاع گزارش به صورت دلخواه در crystal report
hamid_khakzad
جمعه 30 بهمن 1388, 17:00 عصر
با عرض سلام خدمت اساتید
من یه مشکلی داشتم در کریستال ریپورت
می خواستم ببینم به چه نحوی در کریستال ریپورت می تونم سایز گزارش را به دلخواه تغییر بدهم مثلا 10 * 10
؟؟
bad_boy_2007
جمعه 30 بهمن 1388, 23:06 عصر
من تقريبا 2 هفته اي هست كه نيازي مشابه نياز شما را دارم . بصورت كلي ، ميخواهم گزارشم توسط كاربر نهايي طراحي شود .
پس از كلي جستجو چند ابزار طراحي RunTime براي گزارشات را بررسي كردم از جمله StimulReport - FastReport , ...
بعد از اينكه قابليتهاي StimulReport را ديدم تصميم گرفتم تمام گزارشات سيستم را به اين شيوه طراحي كنم (حدود 70 تا گزارش كريستال كه بايد مجدد طراحي شود)
هرچه از مزاياي اين ابزار بگويم كم گفتم مختصر و مفيد :
1- امكان طراحي گزارش توسط EndUser ، نكته جالب اينجاست كه چون اين ابزار MultiLingual هست و از زبان فارسي هم پشتيباني ميكند ، كاربري كه انگليسي ياد ندارد هم ميتواند با اين ابزار كار كند . (اين جوابگوي سوال شماست)
2- امكان لود كردن تصوير بصورت Runtime با آدرس فايل (كريستال فاقد اين ويژگي است) نكته جالب تر اين است كه تصاوير ميتوانند نواحي Transparent داشته باشند يعني مثلا 2 تا عكس Gif با نواحي شفاف رو بندازي رو هم (كه كريستال در اين مورد هم ضعف دارد و نواحي را سفيد ميكند) و جالب تر از همه پشتيباني از تصاوي Gif و PNG (كريستال فقط JPG و فكر كنم BMP را پشتيباني ميكند) .
3- حجم بسيار ناچيز اين ابزار (فقط 5 مگابايت) و عدم نياز به نصب (فقط 4 تا DLL را كپي كنيد كنار EXE) ، دليل اين امر هم اينست كه اين ابزار فقط يك Interface براي پروژه هاي WPF .net است .
4- Export هاي بسيار زياد و متنوع از جمله به JPG (كريستال فاقد اين ويژگي است) Tiff ، Gif ،Excel ، Doc ،PDF و ... ، مثلا PDF هاي كريستال با نسخه اصلي گزارش متفاوت است كه اين ابزار فاقد اين عيب است .
و بسياري نكات ديگر كه وقت گفتن ندارم ...
نمونه اي از محيط كار و گزارشات اين ابزار را ضميمه كردم
ehsan_gol65
یک شنبه 16 اسفند 1388, 17:42 عصر
مشه آموزش stimul رو بذاری با یک مثال
f_g1348
سه شنبه 25 اسفند 1388, 11:18 صبح
سلام
این ابزار را از کجا میشه پیدا کرد؟
با تشکر
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.