ورود

View Full Version : قرار دادن چند آیکن در یک div

gitiravan
شنبه 01 اسفند 1388, 14:25 عصر
با سلام.
من قصد دارم که تعدادی آیکن را در یک div قرار دهم بطوریکه بین آنها فاصله خالی وجود داشته باشد .اما نمی خواهم در داخل این div ،div یا table دیگری وجود داشته باشد . ضمنا من در محیط #C کدنویسی می کنم . لطفاً اگر دوستان جواب را می دانند راهنمایی کنند. ممنون

mohsen_Iran
شنبه 01 اسفند 1388, 19:17 عصر
سلام شما با سی اس اس می تونید این کارها رو انجام بدید بدون اینکه از div یا table دیگه ای استفاده کنید

xoogle.ir
شنبه 01 اسفند 1388, 19:56 عصر
از ul li استفاده کن و هر آیکون رو توی یک li بذار و با css تنظیمات فاصله و ... رو انجام بده

gitiravan
یک شنبه 02 اسفند 1388, 13:30 عصر
ممنونم دوستان عزیز

gitiravan
یک شنبه 02 اسفند 1388, 13:38 عصر
از ul li استفاده کن و هر آیکون رو توی یک li بذار و با css تنظیمات فاصله و ... رو انجام بده
خیلی ممنون. اما اگر یک کمی راجع به کد سی اس اس آن توضیح بدهی که از چه دستوراتی استفاده کنم خیلی ممنون تر می شم.

میلاد قاضی پور
یک شنبه 02 اسفند 1388, 16:51 عصر
مثال تصویری : http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=206334

xoogle.ir
دوشنبه 03 اسفند 1388, 00:05 صبح
خیلی ممنون. اما اگر یک کمی راجع به کد سی اس اس آن توضیح بدهی که از چه دستوراتی استفاده کنم خیلی ممنون تر می شم.
بستگی داره که دقیقا چه تنظیماتی بخای انجام بدی ولی برای فاصله دادن بین آیکون ها میتونی از margin: y x استفاده کنی عدد y فاصله از بالا و پایین رو مشخص میکنه و x فاصله از چپ و راست رو.

Saber Mogaddas
پنج شنبه 24 شهریور 1390, 15:49 عصر
یک div اصلی چند تا ایکون داری اونارم می ندازی تو یه div بهتره ایکون ها رو background بدی به div هات الان چند تا div داری که محتواشون ایکونهاته که همه آنهارو تو div اصلیت گذاشتی حالا به div های ایکونهات float:right بده
و یا
داخل یه div از تگ ul استفاده کنی و Display ul رو in line بده ..موفق باشی