View Full Version : سوال: فایل های همراه پروژه !!!!!!
hoseein_lover
شنبه 01 اسفند 1388, 19:23 عصر
اول از مدیریت تالار خواهش میکنم که اگه تکراری بود پاک نکنید من تازه وارد هستم و نمیتونم بین 600 صفحه یه مطلب رو پیدا کنم.:ناراحت:
خوب سوالم اینه که چطور به فایل های که همراه پروژه مثل( فایل های فلش یا بانک های Data Base و ... ) چطور آدرس بدیم که اگه برنامه رو تو یه کامپیوتر دیگه اجرا کردیم ارور نده؟؟
یعنی فایل تو برنامه حتما فقط تو یه آدرس نباشه.
ممنون:چشمک:
lordarma
شنبه 01 اسفند 1388, 19:42 عصر
اول از مدیریت تالار خواهش میکنم که اگه تکراری بود پاک نکنید من تازه وارد هستم و نمیتونم بین 600 صفحه یه مطلب رو پیدا کنم.:ناراحت:
خوب سوالم اینه که چطور به فایل های که همراه پروژه مثل( فایل های فلش یا بانک های Data Base و ... ) چطور آدرس بدیم که اگه برنامه رو تو یه کامپیوتر دیگه اجرا کردیم ارور نده؟؟
یعنی فایل تو برنامه حتما فقط تو یه آدرس نباشه.
ممنون:چشمک:
برای پیدا کردن صفحات از سرچ استفاده کنید،
اما در مورد سوالتان...
شما باید به این شکل عمل کنید:
App.Path + "/Aks.jpg"Aks.jpg نام فایل شماست که در کنار برنامه قرار دارد،
همچنین می توانید فایل را در یک پوشه در کنار برنامه قرار دهید و آدرس آن را در رشته بعد از App.Path بدهید...
hoseein_lover
شنبه 01 اسفند 1388, 20:28 عصر
میبینید تو رو خدا هیچی بلد نیستم:لبخند::لبخند:
میشه یکی قشنگ این تابع رو توضیح بده:خجالت::لبخند:
lordarma
شنبه 01 اسفند 1388, 21:11 عصر
میبینید تو رو خدا هیچی بلد نیستم:لبخند::لبخند:
میشه یکی قشنگ این تابع رو توضیح بده:خجالت::لبخند:
یک مثال ساده و واضح:چشمک:
Snoopboy
یک شنبه 02 اسفند 1388, 13:26 عصر
فکر میکنم منظور دوستمون این بود که اگر مثلا فایل data bae یک برنامه که نوشتیم کنار برنامه نبود . ارور نده و برنامه قطع نشه . اگه ممکنه یک راهی بگید که بتونیم فایلهای اضافی کنار برنامه رو تو خود برنامه جا سازی کنیم که دیگه دیگه ارور ندن هنگام اجرا تو یک کامپیوتر دیگه.
kooroush
یک شنبه 02 اسفند 1388, 14:47 عصر
ُلام . من خودم یک چیی مشابه این داشتم باید فایلها رو میزاشتم تا برنامم جواب می داد .
از ress استفاده کردم. کل فایلهارو که مربوط به برنامه است میزاری توش و تو لود فورم دستور می دی که وقتی برنامه اجرا شد اونا رو کپی کن به محل مورد نظری که می خوای باشه .
اینجوری دیگه لازمم نیست فایلها رو همراه برنامه داشته باشی . تو خود برنامه می زاریشون .
یک سرچ بزنی می فهمی منظورمو .:تشویق:
hoseein_lover
یک شنبه 02 اسفند 1388, 21:53 عصر
من از تابع App.Path استفاده کردم جواب داد:چشمک:
به نظرم یه راه ساده و خوبی هستش
Snoopboy
یک شنبه 02 اسفند 1388, 22:20 عصر
این تابع برای اینه که فایل کنار برنامه باشه :لبخند: . من میخوام که فایل کنار برنامه نباشه . ولی برنامه بازهم کار کنه
hoseein_lover
یک شنبه 02 اسفند 1388, 22:29 عصر
فکر نکنم همیچین چیزی بشه:متفکر:
نمیشه که یه فایل موزیک یا مثلا فلش رو تماما به صورت کد در برنامت بزاری:متفکر:
بالاخره باید این فایل ها در کنار برنامت باشه به نظرم:چشمک:
lordarma
یک شنبه 02 اسفند 1388, 23:13 عصر
بله همچین کاری با استفاده از ress امکانپذیر است،
اما اگر می خواهید کسی به فایل هایتان دسترسی نداشته باشد راه دیگری (مبتدیانه) نیز وجود دارد،
به عنوان مثال شما عکسی با پسوند JPG دارید و می خواهید کسی این عکس را در محل نصب برنامه نبیند،
برای این کار به صورت دستی فرمت عکس را به نام دلخواه خود (مانند MDX , ZHT و...) تغییر دهید و با این کار کاربر به سادگی نمی تواند فایل را باز کند (تازه اگر بتواند تشخیص دهد که چه فایلی هست)،
فقط توجه کنید که به برنامه هم نام تغییر یافته شده را بدهید (به عنوان مثال Image1.ZHT)
همچنین می توانید برای تغییر نام از فرمت های رایج استفاده کنید (مانند Zip , Rar , Dat , MP3 و...) تا در هنگام باز شدن فایل توسط کاربر با برنامه پیشفرض با اخطار مواجه شوید!!!
نمی دانم متوجه منظورم شدید یا نه،
اگر لازم دانستید مثالی قرار می دهم...
lordarma
یک شنبه 02 اسفند 1388, 23:23 عصر
این هم یک مثال در مورد پست قبلی ام،
در این مثال ما یک فایل MP3 را مشاهده می کنیم در صورتی که در اصل این یک فایل JPG هست...
سورس را دانلود کنید، خودتان متوجه می شوید.
Snoopboy
دوشنبه 03 اسفند 1388, 00:28 صبح
ممنون جناب لرد . من فایل Sclabel رو به ریسورس فرا خوندم از دستوراتی که تو صفحات قبلی بود . ولی دادم دوستم تست کرد باز اررور میداد و می بایست درکنار برنامه باشه . مشکل از چیه؟
lordarma
دوشنبه 03 اسفند 1388, 02:38 صبح
ممنون جناب لرد . من فایل Sclabel رو به ریسورس فرا خوندم از دستوراتی که تو صفحات قبلی بود . ولی دادم دوستم تست کرد باز اررور میداد و می بایست درکنار برنامه باشه . مشکل از چیه؟
جواب تا حدودی در یاهو مسنجر داده شد،
دوستان دیگر اگر باز هم جوابی مد نظرشان است بیان کنند...
Snoopboy
دوشنبه 03 اسفند 1388, 07:47 صبح
بله . من راهنمایی های لازم رو از لرد در مسنجر گرفتم . و برای مثال از فایل اسکین استفاده کردم . با تغییر فرمت کارم راه افتاد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.