View Full Version : نوشته روی logo on
amin1softco
شنبه 01 اسفند 1388, 23:43 عصر
آیا میشه ما برنامه خودمون رو به نحوی اجرا کنیم که قبل از برنامه های دیگر در استارت آپ اجرا بشه یعنی با logon خود ویندوز و اینکه چطوری میشه مثل کاسپر اسکای یک نوشته در گوشه logoon گذاشت؟؟؟؟
آیا امکانش هست در اون موقع از api های ویندوز استفاده کنیم؟؟؟؟؟؟:متفکر:
A_Salimi
یک شنبه 02 اسفند 1388, 14:49 عصر
کافیه تو استارت آپ ویندوز بگذاریدش
برای این کار هم یک کلید از نوع string در رجیستری ویندوز که آدرس فایل اجرایی رو داره و در آدرس زیر بگذارید
HKY_CURRENT_USER/Software/microsoft/windows/current version/Run
این آدرس فقط در ذهنم بود شما می تونید با سرچ در اینترنت دوباه چک کنیدش ولی فکر کنم درست باشه.
amin1softco
یک شنبه 02 اسفند 1388, 16:02 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز ولی من می خوام بدونم چکار کنیم که با logoon ویندوز xp برنامه اجرا بشه با (ولکام اسکریین) نه در استارت آپ یعنی یک مرحله قبل از ورود کاربر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:متفکر:
و می خوام بدونم آیا اونجا میشه از api های ویندوز استفاده کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟
simul8or
دوشنبه 03 اسفند 1388, 14:08 عصر
با تشکر از شما دوست عزیز ولی من می خوام بدونم چکار کنیم که با logoon ویندوز xp برنامه اجرا بشه با (ولکام اسکریین) نه در استارت آپ یعنی یک مرحله قبل از ورود کاربر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:متفکر:
و می خوام بدونم آیا اونجا میشه از api های ویندوز استفاده کرد یا نه؟؟؟؟؟؟؟
باید سرویس بسازید. در startup process اول kernel لود می شود بعد Session Manager و بعد Winlogon
Winlogon وظیفه اجرای LSASS و SCM را داره که یا اجرای SCM تمام سرویس هایی که در وضیعت auto start هستند ، شروع می شوند.
بعد از logon موفقیت آمیز کاربر برنامه هایی که در مسیرهای زیر قرار دارند اجرا می شوند:
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Once
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\pol icies\Explorer\Run
HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKCU\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Windows\Run
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run Once
start menu run folder
بنا براین با ساخت سرویس و قرار دادن آن در وضعیت auto start میتوانید این کار انجام دهید.
amin1softco
دوشنبه 03 اسفند 1388, 15:56 عصر
میشه یک مثال با c++ بزنید البته با سی شارپ یک مثال پیدا کردم اما با سی پلاس پلاس نه
http://www.codeproject.com/KB/dotnet/simplewindowsservice.aspx
یک نکته دیگه پس اگر اول کرنل لود میشه آیا می تونم با بدست آوردن هندل پنجره logo on و با استفاده ازtextout یک نوشته روی ولکام اسکرین بزارم آیا این این امکان پذیره با استفاده از سرویس سازی؟؟؟؟؟//:متفکر:
simul8or
دوشنبه 03 اسفند 1388, 16:31 عصر
میشه یک مثال با C++ بزنید البته با سی شارپ یک مثال پیدا کردم اما با سی پلاس پلاس نه
http://www.codeproject.com/KB/dotnet/simplewindowsservice.aspx
یک نکته دیگه پس اگر اول کرنل لود میشه آیا می تونم با بدست آوردن هندل پنجره logo on و با استفاده ازtextout یک نوشته روی ولکام اسکرین بزارم آیا این این امکان پذیره با استفاده از سرویس سازی؟؟؟؟؟//:متفکر:
به آدرس زیر مراجعه کنید:
http://www.commsoft.com/services.html
در مورد نمایش text با قطعیت نمی توانم نظر بدهم ولی نمایش dialog box در logon امکان پذیر است.
r00tkit
سه شنبه 04 اسفند 1388, 23:42 عصر
چکار کنیم که با logoon ویندوز xp برنامه اجرا بشه
Winlogon وظیفه اجرای LSASS و SCM را داره که با اجرای SCM تمام سرویس هایی که در وضیعت auto start هستند
اگه service بنویسه بعد از Winlogon اجرا میشه یعنی همون موقع ی startup چون باتوجه به جمله ی خودتون winlogon وظیفه ی اجرای scm روداره و scm وظیفه ی start سرویس ها
و kaspersky هم یه درایور نوشته برای این کار
چون برای تغییر screen باید قبل winlogon اجرا شه
مراحل کامل boot شدن componet های ویندوز که باهاش به همه ی جواب ها می رسی
منبع:Microsoft® Windows® Internals, Fourth Edition: Microsoft Windows Server
یکی از همون کتاب ها که گفته بودم
amin1softco
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 06:49 صبح
حالا شما که حرفه ایی هستید می شه این برنامه کوچولو رو بنویسید آخه من هرچی تلاش می کنم به جایی نمی رسم :تشویق:
simul8or
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 11:35 صبح
اگه service بنویسه بعد از Winlogon اجرا میشه یعنی همون موقع ی startup چون باتوجه به جمله ی خودتون winlogon وظیفه ی اجرای scm روداره و scm وظیفه ی start سرویس هادوست عزیز لطفا با اطلاعات کافی و درست به مسائل و تاپیکها پاسخ دهید
یکی از ویژه گی های اصلی سرویس ها قابلیت اجرای آنها قبل از login است.مطمئنا برای اجرای برنامه قبل از login نیاز به نوشتم برنامه در سطح kernel نیست.
البته driver services نیز شبیه سرویس ها هستند ولی برای مقاصد دیگر بکار می روند.
قبل از logon :
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunServicesOnce
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunServices
بعد از logon:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunOnce\Setup
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunOnce
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\RunOnceEx
WIN.INI [Windows] Load
WIN.INI [Windows] Run
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Run
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\RunOnce
run fonlder in start menu
MSDN:" Services can execute even when no user is logged on to the system."
مثال و توضیح بیشتر در MSDN:
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms685141(VS.85).aspx (http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ms685141%28VS.85%29.aspx)
r00tkit
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 12:34 عصر
عزیز جان کی گفته برنامه ی کوچولو( می خوای یه driver بنویسی)
2) من خودم تازه win32 رو شروع کردم و تا حالا c# کار می کردم باید یه چند ماه صبر کنی چون driver نویسی همین جوری نیست.نیاز به تخصص از windows internal داره و سخت افزار و....
اگه می خوای شروع کنی:
کتاب های پیش نیاز
Programming the Microsoft Windows Driver Model.
windows internal
windows via c/c++
شاید assembly
...
amin1softco
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 13:01 عصر
من راستش کتاب همه جوره دارم این ترمم اساسی واحد گرفتم کلا یکم سرم شلوغه اما اگه هر وقت بتونی این کار رو بکنی ممنونت می شم.....:قلب:
r00tkit
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 13:50 عصر
در جواب اقای simul8or (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=54911)
اقا قبل از logon شدن user و قبل از اجرا شدن process winlogon فرق داره
وقتی شما در حال تایپ password خودتون هستید userشما logon نشده ولی process winlogonاجرا شده
به دلیل اجرا بودن winlogon process(و اجرا شده SCM با winlogon ) شما می تونید یه service رو اجرا کنید
Services can execute even when no user is logged on to the system
یعنی winlogon اجرا شده ولی یوزرlogonنشده:
و در اخر شما به هیچ وجه نمی تونید یه service رو قبل از اجرا شدن پروسسwinlogon اجرا کنید
simul8or
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 16:29 عصر
اقا قبل از logon شدن user و قبل از اجرا شدن process winlogon فرق دارهمسلما این دو با هم فرق دارند. منم در در جملاتم گفتم logon نه winlogon process همون طور که قبلا گفتم یکی از کارهای winlogon process اجرای SCM هست که باعث اجرای service ها می شود.
قبل از اجرای برخی سرویس ها کاربر login نخواهد شد حتی اگر پسورد هم نیاز نباشد.بنابر این تا بارگذاری کامل، weclome screen به کاربر نمایش داده می شود.
به هرحال تحلیل و نحوه ی عملکرد درونی ویندوز بسیار پیچیده و نیاز مند مطاله گسترده ای است.
شاید این کار را بتوان از راه های مختلف انجام داد مانند driver ، ساخت سرویس، GINA customization و...
ادامه این بحث ضرورتی ندارد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.