PDA

View Full Version : نحوه‌ ثبت‌نام و قيمت اينترنت پرسرعت مخابرات اعلام شد

majid325
یک شنبه 02 اسفند 1388, 04:54 صبح
خبر واسه يك ماه پيش هست ولي من تازه ديدم:

دوشنبه، ۵ بهمنماه ۱۳۸۸

متقاضيان دريافت ADSL - اينترنت پرسرعت - با ارائه كارت شناسايي و فيش خط تلفن مورد نظر توسط مركز مخابراتي مخابراتي مربوطه احراز هويت شده و با پر كردن يك فرم، درخواست خود را ثبت مي‌كنند.مخابراتي مربوطه احراز هويت شده و با پر كردن يك فرم، درخواست خود را ثبت مي‌كنند.

به گزارش ایسنا، قيمت اينترنت كه توسط شركت ارتباطات زيرساخت در قالب STM1 به شركت‌هاي مخابراتي استاني و شركت‌هاي داراي مجوز PAP تحويل مي‌شود، صرفا جهت استفاده براي ارائه خدمات ADSL به ميزان 20 درصد كاهش مي‌يابد. يعني قيمت فروش اينترنت با ظرفيت يك STM1 كه در حال حاضر 486 ميليون ريال است به 375 ميليون و 100 هزار ريال كاهش خواهد يافت.

بر همين اساس تعرفه واگذاري اينترنت پرسرعت با استفاده از ADSL بر اساس پهناي باند و ضريب اشتراك حداكثر 10 به صورت پهناي باند 64 كيلو بيت بر ثانيه 59200 ريال، 128 كيلو بيت بر ثانيه 99400 ريال، 256 كيلو بيت بر ثانيه 125600 ريال، 512 كيلو بيت بر ثانيه 204800 ريال، 1024 كيلو بيت بر ثانيه 38320 ريال و 2048 كيلو بيت بر ثانيه 745600 ريال تصويب شده است.

محمد خجسته‌نيا - مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات استان تهران- درباره شرايط و ضوابط تصويب شده براي اجراي نصب ADSL براي مشتركان گفت: هزينه مودم و راه‌اندازي آن به عهده مشترك خواهد بود، بابت راه‌اندازي سرويس نيز نبايد هزينه‌اي از مشتركان دريافت شود.

به گفته او همچنين شركت‌هاي ارائه دهنده خدمات موظف هستند نسبت به نصب و راه‌اندازي تجهيزات در محل مشترك اقدام و پس از تحويل پهناي باند نسبت به تنظيم صورت جلسه اقدام كنند. علاوه بر اين شركت‌هاي ارائه دهنده خدمات موظف هستند نرم‌افزار لازم براي اندازه‌گيري لحظه‌اي پهناي باند را برروي پايانه كاربر نصب و راهنمايي لازم را انجام دهند.

وي اظهار كرد: كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات توصيه كرد كه به‌منظور گسترش ارائه اين خدمات در سطح كشور شركت مخابرات ايران با مشاركت شركت‌هاي PAP رعايت منافع طرفين خدمات مذكور را ارائه كند و درصورت عدم مشاركت، شركت‌هاي PAP مي‌توانند سرويس مربوط را حداكثر تا سقف 20 درصد بالاتر از اين تعرفه‌هاي مصوب ارائه كنند. همچنين شركت‌هاي ندا بايد كليه قراردادهاي خود را حداكثر ظرف مدت يك ماه از تاريخ مصوبه براساس تعرفه‌هاي مصوب فوق اصلاح كنند.

او يادآور شد: صاحبان مشاغل خاص چون اعضاي هيات علمي،‌ دانشجويان كارشناسي ارشد به بالا،‌ خبرنگاران و ديگر فعالان كه نيازمند تحقيق هستند مي توانند از پهناي باندي بيش از 128 كه به كاربران خانگي داده مي شود استفاده كنند.

وي با بيان اين‌كه در حال حاضر به دليل حجم كم امكانات خريداري شده، ‌محدوديت ارائه سرويس داريم، اما طبق برنامه 600 هزار پورت كه از سوي شركت مخابرات استان تهران ارائه خواهد شد، نيمه اول سال آينده و شايد تا تابستان راه‌اندازي و در اختيار كاربران قرار داده مي‌شود.

خجسته‌نيا با بيان اين‌كه ارائه سرويس در مناطقي كه برروي فيبر نوري نيست و برروي شبكه مسي قرار دارد، در اولويت است، درباره زمان تحويل ADSL به متقاضيان مناطق مختلف تهران اظهار كرد: بعد از ثبت‌نام به طور معمول بين 24 تا حداكثر 48 ساعت، ADSL درخواستي وصل خواهد شد.

وي تصريح كرد: تا پايان هفته‌ آينده 60 هزار پورت در تمام مناطق شهر تهران براي واگذاري به درخواست كنندگان آماده است، در شرايطي كه محدوديت ارائه سرويس ADSL در ابتداي كار از سوي شركت مخابرات استان تهران وجود دارد اما مطمئنيم با وجود شركت‌هاي PAP و نيز ارائه اينترنت پرسرعت بي‌سيم مي‌توان به خواست‌هاي متقاضيان پاسخ داد.

همچنين روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي اعلام كرد كليه مشتريان درصورت داشتن هرگونه شكايت در خصوص تعرفه‌هاي خارج از چارچوب مصوب و يا عدم رعايت كيفيت خدمات مراتب را به اين سازمان و مناطق هفت گانه گزارش كنند

منبع (http://www.itna.ir/archives/news/013598.php)

majid325
دوشنبه 03 اسفند 1388, 07:41 صبح
البته دیروز خودم کارم افتاد به مخابرات منطقه مون، پیگیر این مسئله شدم ولی گفتن از بعد از عید اجرایی میشه.

hawramanphoto
دوشنبه 03 اسفند 1388, 08:55 صبح
سلام
بابت خبر مرسی.
ولی مشخص نکرن که محدودیت حجمی داره یا نداره و اگه داره چه میزانی هست!

#target
دوشنبه 03 اسفند 1388, 10:10 صبح
من تو یکی از شهرهای استان گلستانم
اینجا با همون قیمت هست
مثل اینکه محدودیت حجمی نداره
یکی از دوستام 128گرفته رفتم سرعتشو تست کردم
در بهترین وضعیت دانلود تا 13 KB/s می آد

foe007
دوشنبه 03 اسفند 1388, 19:11 عصر
سلام

این خدمات چند ماهی میشه که راه افتاده و فعلا به خانواده شهدا ارائه میشه(جزئیات بیشتر رو نمی دونم)

یکی از دوستان گرفته قیمت همونه که گفتن یعنی 10 تومن

من خودم تستش کردم محدودیت حجمی نداره میشه گفت 128 اشتراکیه.

دانلود مستقیم تا 14 یا 15 میشد و تورنت هم تلورانسش خیلی بالا بود.

در کل اگه عمومی بشه به نظر من خیلی خوبه

موفق باشید

bat-man
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 23:21 عصر
:متعجب:سلام
می خواستم بدونم که adsl مخابرات برای کاربران خانگی حد اکثر تا چه سرعتی هست و سرعت 256 کیلوبایت می توانند استفاده کنند؟

مهران موسوی
پنج شنبه 20 اسفند 1388, 23:44 عصر
من تو یکی از شهرهای استان گلستانم
اینجا با همون قیمت هست
مثل اینکه محدودیت حجمی نداره
یکی از دوستام 128گرفته رفتم سرعتشو تست کردم
در بهترین وضعیت دانلود تا 13 KB/s می آد

13 kb/s همش !!! خيلي كمه كه همون dialup استفاده كنه سنگينتره !!! :قهقهه: مال من در بدترين حالت ممكن سرعت دانلودم 30 هستش با ADSL 128

vcldeveloper
جمعه 21 اسفند 1388, 00:45 صبح
13 kb/s همش !!! خيلي كمه كه همون dialup استفاده كنه سنگينتره !!! :قهقهه: مال من در بدترين حالت ممكن سرعت دانلودم 30 هستش با ADSL 128
اون خدمت اضافی هست که ISP شما به شما ارائه میکنه. یک خط با محدودیت 128 کیلوبیت در ایده آل ترین حالت میتونه سرعتی برابر با 16 کیلوبایت بر ثانیه داشته باشه. در عمل این صورت چیزی در حدود 14 - 15 کیلوبایت در ثانیه هست. ولی بعضی از ISPها به مشترکانشان سرعت بالاتر از آن چیزی که تعهد دارند ارائه می کنند، مثلا من هم قراردادم 128 کیلوبیت هست، و پول 128 کیلوبیت را میدم، ولی سرعت متوسط دانلود من چیزی بین 50 تا 60 کیلوبایت در ثانیه هست.

با Dial-up شما در تئوری حداکثر می تونید 7 کیلوبایت در ثانیه دانلود داشته باشید، ولی در عمل این سرعت چیزی در حدود 4 یا 5 کیلوبایت در ثانیه هست.

dousti_design
جمعه 21 اسفند 1388, 11:02 صبح
اگه 256 نامحدود رو بدن 12$ خیلی خوبه.
من حتما میرم میخرم. مال من الان 512 2گیگ هست. تا میخوام سرمو بچرخونم تموم میشه.
برای خرید باید مستقیما از مخابرات بگیریم؟ یا مخابرات میده به یه سری شرکتهای خصوصی باید از اونا بگیریم؟
تا کی اجرایی میشه؟ من کی میتونم اینترنتم رو نامحدود:کف: کنم؟
خدا رو شکر مثل اینکه این مسئولین ما دارن میفهمن که سرعت باید باشه(128 کافی نیست)

SAASTN
جمعه 21 اسفند 1388, 12:38 عصر
یکی از دوستای من گرفته (حوالی پاسداران) کاربر خونگی حداکثر 128 (این دیگه خود مخابراته و گویا دیگه راه دررو هم نداره) حداکثرم 12KB دانلود میده. ولی خوب نامحدود.

اگه 256 نامحدود رو بدن 12$ خیلی خوبه.
خدا رو شکر مثل اینکه این مسئولین ما دارن میفهمن که سرعت باید باشه(128 کافی نیست)
خیلی امید وار نباش دوست من. یکی از همکارای سابق من توی تنظیم مقررات رادیوییه، صحبت از لغو مجوز تمام ISP هاست!! گویا شرکت توسعه زیرساخت قصد داره این عرصه رو هم برای خودش انحصاری کنه. اونوقتم دیگه سرعت و ترافیک و قطع و وصلش کلا دست خودشونه!! احتمالا الانم فقط دارن مشتری جمع می کنن! :شیطان: ولی خوب فعلا که سرویس خوبیه و اگه تو مرکز مخابراتی ما هم ارائه بشه سریع می رم و میگیرم! ما که سالهاست داریم تو کف یه سرویس DSL داریم می سوزیم.

Nima_NF
جمعه 21 اسفند 1388, 13:23 عصر
ولی بعضی از ISPها به مشترکانشان سرعت بالاتر از آن چیزی که تعهد دارند ارائه می کنند، مثلا من هم قراردادم 128 کیلوبیت هست، و پول 128 کیلوبیت را میدم، ولی سرعت متوسط دانلود من چیزی بین 50 تا 60 کیلوبایت در ثانیه هست.

سال ها بود که اینترنت بنده با سرویس 128 کیلو بیت، دارای نهایت سرعت 30 کیلو بایت در ثانیه بود.
اما بعد از شکایتی که به خاطر خدمات بسیار بد (قطعی ها و ...) در طی چند ماه از یک ISP خصوصی کردم، بعد از دو روز از مدیریت مرکز با من تماس گرفتند و شروع کردند به عذرخواهی کردن، سپس گفتند متاسفانه در استان ها دست هایی هست که اجازه نمی دهد به همه پهنای باند داده شود و آن ها را برای افرادی خاص ذخیره می کنند!
لذا امکان share پهنای باند در شهر شما فعلا وجود ندارد.

2 روز بعد همه چی درست شد و مجددا تماس گرفتند تا کیفیت را بررسی کنند. معلوم شد که به گفته خودشان ضرر را قبول کردند و از مخابرات پهنای باند اضافی برای رضایت مشتریان تهیه کردند.
الآن اینترنت کل منطقه از قابلیت share پهنای باند استفاده می کند، یعنی اگر سایر کاربران share شده از اینترنت استفاده نکنند، پهنای باند آن ها قابل استفاده برای شما می شود.

به همین خاطر سرعت اینترنت بنده و همین طور همه کاربران در ISP های مختلف در شهر برای سرویس 128 کیلو بیت 5 برابر افزایش سرعت یافته است. الآن نهایت 135 کیلو بیت یعنی برابر با یک سرویس 1 مگابیت در اکثر ساعت ها سرعت دارد ! و این چیزی قانونی هست.

این طور که معلوم هست اگر مخابرات پهنای باند را در همه شهرها اضافه کند، این امکان برای همه شهر ها فراهم می شود. یعنی شما سرعت بالا share شده دارید ولی در عوض شما همان محدودیت چند گیگابایت دانلود را در ماه دارید.

HamedNet_ir
جمعه 21 اسفند 1388, 13:27 عصر
من چند روز پیش رفتم و پرسیدم , طرف داشت شاخش در می اومد! میگفت ما و ADSl ! عزیز من داری خواب میبینی! تا حالا هیچ مرکز مخابراتی نداده که ما دومیش باشیم! بهر حال کلی از ما خندید!

Naruto
جمعه 21 اسفند 1388, 20:39 عصر
الآن اینترنت کل منطقه از قابلیت share پهنای باند استفاده می کند، یعنی اگر سایر کاربران share شده از اینترنت استفاده نکنند، پهنای باند آن ها قابل استفاده برای شما می شود.
همین بلا رو شاتل ملعون سر ما اورد.
الان پرتهای منطقه مخابراتی ما پر شده و اینا هم تا تونستن مشتری جذب کردن.
درنهایت سرعت دانلود شده در حد Dial-Up .
اگه همون سرعت واقعی سرویس رو به صورت Dedicated بدن خیلی بهتره.
512 بستن تا زود تموم بشه و بریم تمدید کنیم.شبها هم سرعت فاجعه ست.روزها هم جیره بندی.
حالا ما میگیم همون 128 خودمون رو بدید.میگن نه شما باید از خداتون باشه که بهتون 512 دادیم.
===================

سال ها بود که اینترنت بنده با سرویس 128 کیلو بیت، دارای نهایت سرعت 30 کیلو بایت در ثانیه بود.
اما بعد از شکایتی که به خاطر خدمات بسیار بد (قطعی ها و ...) در طی چند ماه از یک ISP خصوصی کردم، بعد از دو روز از مدیریت مرکز با من تماس گرفتند و شروع کردند به عذرخواهی کردن، سپس گفتند متاسفانه در استان ها دست هایی هست که اجازه نمی دهد به همه پهنای باند داده شود و آن ها را برای افرادی خاص ذخیره می کنند!
لذا امکان share پهنای باند در شهر شما فعلا وجود ندارد.
به نظر من شما سرویس مناسبی داشتید.اتفاقا وقتی تماس گرفتید تازه فهمیدن که شما رو از قلم انداختن!
مشکلات وقتی نمایان میشن که کاربران بیشتری به خط مشترک وصل بشن.

من چند روز پیش رفتم و پرسیدم , طرف داشت شاخش در می اومد! میگفت ما و ADSl ! عزیز من داری خواب میبینی! تا حالا هیچ مرکز مخابراتی نداده که ما دومیش باشیم! بهر حال کلی از ما خندید!
فعلا تو مناطق 2 و 8 مخابرات ADSL ارائه میشه.
فقط هم 128 میدن. سرویسهای 256 و 512 رو به هیئت علمی ها، نوابغ و پروفسور ها میدن.
ضریب شیرینگ مخابرات فکر کنم 1 به 10 باشه.
پینگش هم از قرار معلوم افتضاحه.(برای بازیهای آنلاین)

dousti_design
شنبه 22 اسفند 1388, 18:00 عصر
بر همين اساس تعرفه واگذاري اينترنت پرسرعت با استفاده از ADSL بر اساس پهناي باند و ضريب اشتراك حداكثر 10 به صورت پهناي باند 64 كيلو بيت بر ثانيه 59200 ريال، 128 كيلو بيت بر ثانيه 99400 ريال، 256 كيلو بيت بر ثانيه 125600 ريال، 512 كيلو بيت بر ثانيه 204800 ريال، 1024 كيلو بيت بر ثانيه 38320 ريال و 2048 كيلو بيت بر ثانيه 745600 ريال تصويب شده است.
این ضریب اشتراک یعنی چی؟
من اگه سرعت 256 رو بگیرم سرعت 32 دانلود رو به من میده؟
خواهشا کمک کنید. میخوام اینترنتم رو عوض کنم نامحدود بگیرم. اگه این خوب باشه منتظر میمونم این بیاد
ممنون

Naruto
شنبه 22 اسفند 1388, 21:12 عصر
مدیرعامل مخابرات استان تهران گفت: در حال حاضر برای واگذاری اینترنت 128 کیلوبیت به مردم سخت‌گیری نمی‌شود و به همه درخواست‌ها پاسخ داده می‌شود.

روح‌اللهی که در یک جلسه مطبوعاتی سخن می‌گفت، خاطرنشان کرد که هم‌اکنون اینترنت بالای 128 کیلوبیت به مشاغل خاص همچون هیات علمی دانشگاه‌ها و نیز خبرنگاران واگذار می‌شود.
روح‌اللهی افزود: فعلا اینترنت مخابرات فقط در دو مرکز مخابراتی ارائه می‌شود.

منبع (http://itiran.com/?type=news&id=11670)

#target
دوشنبه 24 اسفند 1388, 11:41 صبح
سلام من اشتراک گرفتم
در config مودم نوشته که سرعت دانلود 160 کیلوبیت و آپلود 156 کیلوبیت .
سرعت دانلود معمولا 16.8 کیلوبایت بر ثانیه هست
راستی قرار دادش هم سه ماهه هست باید سه ماه سه ماه پول بدی
برای سه ماهش هم حدود 30 هزار تومان گرفتن !

dousti_design
دوشنبه 24 اسفند 1388, 12:05 عصر
سلام من اشتراک گرفتم
در config مودم نوشته که سرعت دانلود 160 کیلوبیت و آپلود 156 کیلوبیت .
سرعت دانلود معمولا 16.8 کیلوبایت بر ثانیه هست
راستی قرار دادش هم سه ماهه هست باید سه ماه سه ماه پول بدی
برای سه ماهش هم حدود 30 هزار تومان گرفتن !
سرعتتون 128 ؟
شهر ما زنجان هست. فکر کنم اونجا دادن اینجا هم بدن بزودی(باید برم از مخابرات بپرسم)
راستی برای اینکه بالاتر از 128 بگیریم چیکار میشه کرد؟ از دانشگاه نامه بگیریم میدن؟

mary3541
دوشنبه 02 فروردین 1389, 11:22 صبح
سلام
اگه ADSL با سرعت 512 بخوام بگیرم به نظر شما خوبه ؟ از شرکت شاتل

HjSoft
دوشنبه 02 فروردین 1389, 11:49 صبح
سلام
اگه ADSL با سرعت 512 بخوام بگیرم به نظر شما خوبه ؟ از شرکت شاتل مگه میتونید 512 بگیرید ؟؟؟ ، به نظر من صبانت با اینکه یکم گرون تره ، اما ارزشش رو داشته باشه . من خودم تا حالا از شاتل استفاده نکردم ، اما دوستام که استفاده کردن ، میگن قطعی بیشتری نسبت به صبانت داره ، و یکم سرعتش پایین تره . البته شرکت خوبیه اما به نظر من بنا به گفته سایت SpeedTest ، صبانت سرعت بیشتری داره و تنها بدی صبانت اینه که شبانه اش که رایگانه با یک یوزر و پس دیگه است و از ساعت 3 تا 7 صبح است . اما بعضی موقع ها از 7 رد میشه و سرعتش عجیب قریب بالا میره تا 200 هم میرسه البته با دانلود منیجر ... در حالت عادی صبح ها 15 و 16 و برای 128 در روزانه 50 و 60 است . البته تمام این ها مربوط به مشهد بود /

موفق باشید

mary3541
دوشنبه 02 فروردین 1389, 19:13 عصر
دوست برادرم خیلی راحت 512 گرفته
یه نامه از یه شرکت برده که که برای اون شرکت میخواد به ما هم گفته اگه میخوایم بگه تا بهمون نامه بده
البته جزئیاتشو به درستی نمیدونم

HjSoft
دوشنبه 02 فروردین 1389, 21:02 عصر
خوش به حالتون ، البته تو مشهد میگن ، کارت دانشجویی هم کفایت میکنه . در هر صورت ... موفق باشید .

sahele_sheni
سه شنبه 03 فروردین 1389, 13:24 عصر
من الان 2 ساله دارم از 128 استفاده میکنم . وقتی درخواست 256 دادم راحت واسم وصل کردن . حتی 512 هم که خواستم گفتن مشکلی نیست . البته وقتی 256 گرفتم زیاد تغییری حس نکردم . چون به خط تلفن شما هم بستگی داره . ولی امروز که داشتم دانلود میکردم سرعت به 113 هم رسید .....(128 دارم الان)!!!که شامل حرف آقای کشاورز میشه !
در کل بهتره صبر کرد بقیه بگیرن استفاده کنن .....اگه نتیچه داد تونوقت .... !
موفق باشید .

#target
سه شنبه 03 فروردین 1389, 14:14 عصر
یک سوال
ADSL مخابرات . محدودیت دانلود داره ؟؟؟

imanasgharpour
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 02:23 صبح
میگن نداره هنوز معلوم نیست

Naruto
چهارشنبه 04 فروردین 1389, 10:57 صبح
سلام
اگه ADSL با سرعت 512 بخوام بگیرم به نظر شما خوبه ؟ از شرکت شاتل

فقط همینقدر بگم که اگه تهران هستید شاتل نگیرید.چون افتضاح شده.شهرهای دیگه وضعیتشون خوبه.

یک سوال
ADSL مخابرات . محدودیت دانلود داره ؟؟؟

چند نفری که گرفتن صحبت از محدودیت نکردن.

mary3541
سه شنبه 10 فروردین 1389, 09:54 صبح
امروز رفتم مخابرات برای خدمات adsl و مشترک شدن.
بهم گفتند تا 18 اسفند وقت ثبت نامش بودش و حالا حالا هم دیگه ثبت نام نداره
خیلی جالبه.
تا حالا کجا رو شنیدید که واسه مشترک شدن وقت بدند؟