View Full Version : ارتباط ACCESS با ساير نرم افزارها
ryonis
یک شنبه 02 اسفند 1388, 10:47 صبح
دوستان عزيز، مجدداً سوالم رو تكرار مي كنم. در تاپيك قبلي كه هيچ كس جوابي به من نداد. لطفا....
سوال : آيا راهي در اكسس (VBA) داريم كه بتونيم با ساير نرم افزارهاي نصب شده در سيستم ارتباط برقرار كرد؟ مثلاً اون ها رو RUN كرد يا بست؟خودم حدس مي زنم كه احتمالا به يك DLL يا OCX نياز داريم. مديران عزيز يه نظر لطفي به بنده بندازن ...
:عصبانی++::عصبانی++::گریه:
wolfstander
یک شنبه 02 اسفند 1388, 11:14 صبح
سلام
دوست عزیز ، سوالی که شما در تاپیک قبلی مطرح کردید ، مسلما ً با سوالی که اینجا مطرح شده کمی متفاوته
شما میخواستید که از طریق اکسس ، یک برنامه دیگه رو ببندید
این مساله اصولا ً نمیتونه وجود داشته باشه
چون فقط ویروسها ، آنتی ویروسها و خود سیستم عامل هستند که میتونند این توانایی رو داشته باشند که برنامه ای دیگر رو تحت کنترل بگیرند
(جواب من در حد اکسس و ویژوال بیسک هست)
برای همین بوده که جوابی نگرفتید
اما از طرف دیگه ، اجرای یک برنامه دیگه از محیط اکسس وجود داره
شما به راحتی میتونید یک کامندباتن رو روی فرمتون بندازید و با استفاده از ویزارد موجود ؛ به راحتی برنامه اتون رو انتخاب کنید تا اجرا بشه
مشکل خاصی نداره
حتی میتونید بگید که خروجی گزارش ، فرم یا جدولتون رو به صورت اکسل یا اکسس براتون فورا ً و با زدن دکمه تهیه کنه
اینها همه اش به صورت مادرزادی در سیستم وجود داره
امیدوارم که این جواب به دردتون بخوره
بیشتر از این من اطلاعاتی ندارم
alirezabahrami
یک شنبه 02 اسفند 1388, 14:44 عصر
دوستان عزيز، مجدداً سوالم رو تكرار مي كنم. در تاپيك قبلي كه هيچ كس جوابي به من نداد. لطفا....
سوال : آيا راهي در اكسس (VBA) داريم كه بتونيم با ساير نرم افزارهاي نصب شده در سيستم ارتباط برقرار كرد؟ مثلاً اون ها رو RUN كرد يا بست؟خودم حدس مي زنم كه احتمالا به يك DLL يا OCX نياز داريم. مديران عزيز يه نظر لطفي به بنده بندازن ...
:عصبانی++::عصبانی++::گریه:
سلام
معمولاً براي فراخواني برنامه هاي ديگر كه خارج از محيط اكسس است از دستور shell استفاده ميشود و براي بستن آنهم نياز به چند خط كد مي باشد .
نمونه زير را كه مربوط به فراخواني و بستن ماشين حساب ويندوز است ببين! موفق باشيد
wolfstander
یک شنبه 02 اسفند 1388, 15:31 عصر
سلام
در مورد جواب دوستمون که فرمودند ظاهرا ً به صورت مادرزادی وجود نداره توی اکسس :خجالت:، به ترتیب عکسها رو مشاهده بفرمائید تا ببینید که خود اکسس خیلی راحت این اجازه رو به شما میده.
به محض اینکه شما کامندباتن رو روی فرمتون بندازید ، ویزاردش شما رو راهنمایی میکنه
به ترتیب عکسها جلو برید ، هر برنامه ای رو میتونید به این طریق اجرا کنید
:لبخند:
ولی در مورد اینکه ایشون فرمودند با دستور Shell انجام میشه ، صد درصد صحیحه :لبخند:
همانطور که راههای رسیدن به خدا به تعداد آدمهای روی زمینه ، اجرای برنامه اکسس هم احتمالا ً همینطور باشه
برای من کاربر مبتدی و این دوستمون که مثل خودمه که این سوال براش پیش اومده ؛ بهترین راه اینه که اگه با ویزارد ها مشکلش حل شد، که چه بهتر وگرنه بره سراغ کد نویسی
:چشمک:
حالا باز هم اگه موردی بود ، و کسی راه حل بهتری داشت ، بگه که ما هم یاد بگیریم
alirezabahrami
یک شنبه 02 اسفند 1388, 16:19 عصر
سلام
در مورد جواب دوستمون که فرمودند ظاهرا ً به صورت مادرزادی وجود نداره توی اکسس :خجالت:، به ترتیب عکسها رو مشاهده بفرمائید تا ببینید که خود اکسس خیلی راحت این اجازه رو به شما میده.
به محض اینکه شما کامندباتن رو روی فرمتون بندازید ، ویزاردش شما رو راهنمایی میکنه
به ترتیب عکسها جلو برید ، هر برنامه ای رو میتونید به این طریق اجرا کنید
:لبخند:
ولی در مورد اینکه ایشون فرمودند با دستور Shell انجام میشه ، صد درصد صحیحه :لبخند:
همانطور که راههای رسیدن به خدا به تعداد آدمهای روی زمینه ، اجرای برنامه اکسس هم احتمالا ً همینطور باشه
برای من کاربر مبتدی و این دوستمون که مثل خودمه که این سوال براش پیش اومده ؛ بهترین راه اینه که اگه با ویزارد ها مشکلش حل شد، که چه بهتر وگرنه بره سراغ کد نویسی
:چشمک:
حالا باز هم اگه موردی بود ، و کسی راه حل بهتری داشت ، بگه که ما هم یاد بگیریم
سلام wolfstander عزيز !
من از شما پوزش مي طلبم ;
راستش من درست نوشته پست قبلي شما را نخواندم و در واقع برداشت غلطي از راهكار شما به ذهنم خطور كرد ; و بايد عرض كنم نظر شما كاملاً صحيح است و بنده از اين بابت بخاطر قضاوت عجولانه ام مجدداً از شما عذر خواهي مي كنم.
موفق باشيد
ryonis
پنج شنبه 19 فروردین 1389, 15:07 عصر
سلام wolfstander عزيز !
من از شما پوزش مي طلبم ;
راستش من درست نوشته پست قبلي شما را نخواندم و در واقع برداشت غلطي از راهكار شما به ذهنم خطور كرد ; و بايد عرض كنم نظر شما كاملاً صحيح است و بنده از اين بابت بخاطر قضاوت عجولانه ام مجدداً از شما عذر خواهي مي كنم.
موفق باشيد
خب بالاخره جواب ما چی شده پس؟ یه دفعه بحث عوض شد و تمام؟؟
تو رو خدا کمک کنید ...:گریه::گریه::عصبانی++::عصبان ی++::عصبانی++:
ryonis
جمعه 03 اردیبهشت 1389, 23:37 عصر
سلام
دوست عزیز ، سوالی که شما در تاپیک قبلی مطرح کردید ، مسلما ً با سوالی که اینجا مطرح شده کمی متفاوته
شما میخواستید که از طریق اکسس ، یک برنامه دیگه رو ببندید
این مساله اصولا ً نمیتونه وجود داشته باشه
چون فقط ویروسها ، آنتی ویروسها و خود سیستم عامل هستند که میتونند این توانایی رو داشته باشند که برنامه ای دیگر رو تحت کنترل بگیرند
(جواب من در حد اکسس و ویژوال بیسک هست)
برای همین بوده که جوابی نگرفتید
اما از طرف دیگه ، اجرای یک برنامه دیگه از محیط اکسس وجود داره
شما به راحتی میتونید یک کامندباتن رو روی فرمتون بندازید و با استفاده از ویزارد موجود ؛ به راحتی برنامه اتون رو انتخاب کنید تا اجرا بشه
مشکل خاصی نداره
حتی میتونید بگید که خروجی گزارش ، فرم یا جدولتون رو به صورت اکسل یا اکسس براتون فورا ً و با زدن دکمه تهیه کنه
اینها همه اش به صورت مادرزادی در سیستم وجود داره
امیدوارم که این جواب به دردتون بخوره
بیشتر از این من اطلاعاتی ندارم
دوست عزیز ـ سلام...
مدتیه جواب سوالم رو بیدا کردم. اما محض اطلاع شما(اگر جسارت نباشد) خواستم بدونید که بله اکثرر برنامه ها رو نمیشه بست . اما ارتباط با اکسل و بستن اون کاملا امکان ذیره.
اگه مایلید یه سر به لینک زیر بزنید که باسخ رو اونجا نوشتم. مرسی
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=205785
:تشویق::تشویق::تشویق: :بوس::بوس:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.