ورود

View Full Version : راهنمایی انتخاب اولیه

apadana34
یک شنبه 02 اسفند 1388, 19:21 عصر
--------------------------------------------------------------------------------
سه گروه برای خودم انتخاب کردم که برای انتخاب دارم
1- نرم افزارهایی مثل مایکروسافت اکسپرشن و فرونت پیج
2- سیستم مدیریت محتوی مثل جومولا
3- اساسی به طور برنامه نویسی استفاده از ای اس پی دات نت و جاوااسکریپت و....
من می خوام یک سایت تجارت الکترونیک یک بانک ایجاد کنم که البته مطالبش بیشتر اموزشی و پشتیانی است
ولی احتمال دارد در ان پرداخت اینترنتی هم بگذارم همچنین می خوام از مشتریان که طرف حساب ما هستند
اطلاعات مثل ادرس محل کارو شماره پایانه کارتخوان و انچه به ما مربوط می شه را بگیرم همچنین سایتم می خوام بنا به مناسبتها واکنش نشان بده تا اینجا کارمهم امنیت است که کدام یک از این سه گزینه را انتخاب کنم البته سعی می کنم طوری سیستم اطلاعاتی ام را بگذارم که فقط برای خودم مفید باشه . بدرد کسی نخوره
وگرنه هر سه گروه می تونند اطلاعات وعکسهایی که می خوام در سایت بگذارم را برای من ایجاد کنند
روی این حساب از نرم افزارهای گروه اول مثل مایکروسافت اکسپرشن نمی خوام استفاد کنم چون قابلیت ان را
برای کارم نمی دانم می ماند گروه دوم و سوم که ماندم چه کار کنم .من درصورتی سراغ گروه
سوم می رم که دو گروه اول جواب نیازم را نده

hawramanphoto
یک شنبه 02 اسفند 1388, 22:16 عصر
--------------------------------------------------------------------------------
سه گروه برای خودم انتخاب کردم که برای انتخاب دارم
1- نرم افزارهایی مثل مایکروسافت اکسپرشن و فرونت پیج
2- سیستم مدیریت محتوی مثل جومولا
3- اساسی به طور برنامه نویسی استفاده از ای اس پی دات نت و جاوااسکریپت و....
من می خوام یک سایت تجارت الکترونیک یک بانک ایجاد کنم که البته مطالبش بیشتر اموزشی و پشتیانی است
ولی احتمال دارد در ان پرداخت اینترنتی هم بگذارم همچنین می خوام از مشتریان که طرف حساب ما هستند
اطلاعات مثل ادرس محل کارو شماره پایانه کارتخوان و انچه به ما مربوط می شه را بگیرم همچنین سایتم می خوام بنا به مناسبتها واکنش نشان بده تا اینجا کارمهم امنیت است که کدام یک از این سه گزینه را انتخاب کنم البته سعی می کنم طوری سیستم اطلاعاتی ام را بگذارم که فقط برای خودم مفید باشه . بدرد کسی نخوره
وگرنه هر سه گروه می تونند اطلاعات وعکسهایی که می خوام در سایت بگذارم را برای من ایجاد کنند
روی این حساب از نرم افزارهای گروه اول مثل مایکروسافت اکسپرشن نمی خوام استفاد کنم چون قابلیت ان را
برای کارم نمی دانم می ماند گروه دوم و سوم که ماندم چه کار کنم .من درصورتی سراغ گروه
سوم می رم که دو گروه اول جواب نیازم را نده
سلام
دوست عزیز،به نظر من گروه دوم همه نیاز هایی که شما می خواین(اونایی که در بالا ذکر کردین)رو می تونه به بهترین نحو برآورده کنه و از نظر امنیت هم نسبتا قوی هست.
و اما اگه می خواین از این به بعد هر سایتی رو طراحی کنین و هر نوع سفارشی رو قبول کنین و به طرف cms ها نرین،گروه سومی که گفتین رو می تونید با رفتن به کلاس ها و گذراندن دوره های مخصوص و همچنین انجام تمرین یاد بگیرین و یه برنامه نویس خوبی بشین.
و اما نرم افزار های ماکروسافت که گفتین،به نظر من در هر زمانی قابل استفاده هستن به عنوان یه ابزار کمکی!

در هر صورت موفق باشید.

apadana34
دوشنبه 03 اسفند 1388, 08:14 صبح
فکر می کنم بهترین گزینه ترکیب استفاده از سیستم مدیریت محتوی و استفاده از برنامه نیسی است اینطور که ابتدا از سیستم مدیریت محتوی
استفاده کنم همراه ان برنامه نویسی کار کنم هر چی که لازم باشد
فقط نکته اینجاست که اگه به حدی رسیدم که بتونم خودم از برنامه نویسی استفاده کنم ان موقع لازم نباشد که سایت را از اول طراحی کنم
می شه در ان سیستم مدیریت محتوی برنامه نویسی کرد
با این حرفها می ریم سراغ انتخاب سیستم مدیریت محتوی
فقط یه سوال دیگه هست و ان این که لازم است من برم سراغ برنامه نویسی این ترکیب که گفتم خیلی خوب است اما نمی دانم چرا وسواس دارم و نمی خوام اگه لازم نیست سراغ ان برم مثل ای اس پی و جاوااسکریپت و...

hawramanphoto
دوشنبه 03 اسفند 1388, 09:00 صبح
به نظر من اگه وقت دارین حتما سراغ برنامه نویسی هم برین چون تا کد نویسی بلبد نباشین نمی تونین (و یا به سختی ) سفارش یه مشتری رو انجام بدین.
اگه می خواین سیستم مدیریت محتوی هم کار کنید باز به نظر من php رو یاد بگیرین بهتره(ولی asp جالبتره!).

apadana34
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 19:07 عصر
خوب اگه بخوام از برنامه نویسی با ای اس پی دات نت در طی راه و در ابتدا از یک سیستم
مدیریت محتوی که هم با ای اس پی دات نت سازگار باشه و بشه بوسیله ان کدنویسی
کرد در برنامه مدیریت محتوی وهم از نظر کارایی به درد یک سایت تجارت الکترونیک درحد
سایت یک بانک باشه از کدام برنامه مدیریت محتوی باید استفاده کنم