View Full Version : مبتدی: اجرا نشده فایل jar بر روی نوکیا n70
milad.biroonvand
دوشنبه 03 اسفند 1388, 08:03 صبح
سلام دوستان
من یه برنامه با netbean نوشتم ، رو امولوشن wirless tollkit اجرا می شه ، ولی وقتی فایل اجراییش که تو پوشه dist است رو رو گوشیم ، می ریزیم و شروع به نصب می کنه ، با پیغام unable to install رو می ده ، آیا باید کار دیگه ای هم انجام بدم ؟
mic_r_c
دوشنبه 03 اسفند 1388, 11:55 صبح
سلام،
فايل jad رو ميريزي تو گوشي يا فايل Jar رو؟ حتما ميدوني كه بايد فايل jar رو بريزي!
و اما، گوشي شما از midp2.0 و cldc1.1 حمايت ميكنه.
تنظيمات برنامه رو نگاه كن، بايد برنامت روي midp2.0 و cldc1.0 تنظيم بشه. احتمالان برنامت رو رويه cldc1.1 و midp2.1 تنظيم كردي.
از cldc1.1 زماني استفاده كن كه برنامت به هر علتي ميخواد از اعداد اعشاريه float ويا double استفاده كنه!
موفق باشي
milad.biroonvand
دوشنبه 03 اسفند 1388, 12:23 عصر
سلام،
فايل jad رو ميريزي تو گوشي يا فايل Jar رو؟ حتما ميدوني كه بايد فايل jar رو بريزي!
تنظيمات برنامه رو نگاه كن، بايد برنامت روي midp2.0 و cldc1.0 تنظيم بشه. احتمالان برنامت رو رويه cldc1.1 و midp2.1 تنظيم كردي.
از cldc1.1 زماني استفاده كن كه برنامت به هر علتي ميخواد از اعداد اعشاريه float ويا double استفاده كنه!
موفق باشي
سلام دوست عزیز ، با تشکر از پاسختون
فایل jar رو می ریزم ، ولی در مورد تنظیماتش نمی دونم ، من تنظیمات پیش فرض رو می زارم . من در نت بین تنظیمات پیش فرض رو می زارم . برنامه ام یه برنامه سادست ، زیاد پیچیده نیست .
تنظیماتم هم به صورت midp2.0 و cldc1.0 هستن .
REZAsys
دوشنبه 03 اسفند 1388, 13:57 عصر
دوست من آیا شما برنامه ی دیگری هم نوشتی و توی گوشیت اجرا نشه؟
ضمنا بعضی از برنامه های جاوا در گوشی هایی مثل گوشی شما این پیغام دیده می شه من هم توn81 بعضی از برنامه ها رو نصب نمی کنه و همین ارور رو می ده.یه برنامه ی دیگه بنویس.
milad.biroonvand
دوشنبه 03 اسفند 1388, 15:22 عصر
سلام،
موفق باشي
من CLDC1.1 و MIDP 2.0 رو انتخاب می کنم ، یعنی چیزی که شما گفتین رو دقیقا زدم . ولی باز هم این ERROR رو می گیره .
milad.biroonvand
دوشنبه 03 اسفند 1388, 15:25 عصر
دوست من آیا شما برنامه ی دیگری هم نوشتی و توی گوشیت اجرا نشه؟
ضمنا بعضی از برنامه های جاوا در گوشی هایی مثل گوشی شما این پیغام دیده می شه من هم توn81 بعضی از برنامه ها رو نصب نمی کنه و همین ارور رو می ده.یه برنامه ی دیگه بنویس.
آره دو بار امتحان کردم ، همین پیغام رو می داد ، اگه می شه یه برنامه ساده بزارید ، اینجا تا من امتحانش کنم ، ببینم چطوره .
mic_r_c
دوشنبه 03 اسفند 1388, 18:06 عصر
سلام،
حجم برنامت بيش تر از 800 كيلو نبايد باشه!
بعضي از گوشي ها حجم ها بيشتر از 800 كيلو رو جواب نميدن.
براي اون midp و cldc هم كه گفتم، بايد روي نام پرو»ه كليك راست كني و بعد properties رو بزني. شما هم همين طوري رفتي؟
milad.biroonvand
سه شنبه 04 اسفند 1388, 08:14 صبح
سلام،
حجم برنامت بيش تر از 800 كيلو نبايد باشه!
بعضي از گوشي ها حجم ها بيشتر از 800 كيلو رو جواب نميدن.
براي اون midp و cldc هم كه گفتم، بايد روي نام پرو»ه كليك راست كني و بعد properties رو بزني. شما هم همين طوري رفتي؟
سلام دوست عزیز شما درست می گید ، مشکل از گوشیم بود ، رم رو که در میارم نصب می شه ولی موقعی که رم رو گوشیم باشه نصب نمی شه . فکر کنم رمم خراب شده .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.