ورود

View Full Version : پیغام خطا در هنگام تولید Report

kasmaii61
دوشنبه 03 اسفند 1388, 09:22 صبح
سلام خدمت دوستان عزیز
من یه Report با خود Data Report وی بی ساختم که تا زمانی که از نرم افزار Set up نساختم هیچ مشکلی نداره
ولی بعد از ساخت Setup و نصب برنامه روی سیستمی که روش VB نصب نیست در هنگام Generate کردن Report این Error رو میده :

Run Time Error 713
Application-defined error
Object-defined Error

و Report رو باز نمی کنه و از برنامه خارج میشه
این پیغام احتمال قوی به خاطر اینه که موقع ساختن Setup یه فایلی رو که مربوط به همین Report هست رو Add نمی کنم
شما می دونید این فایل چیه و یا به طور کلی چه جوری مشکلم رو حل کنم؟
من Setup رو با خود Package & ... وی بی درست می کنم
پیشاپیش از کمکتون ممنون

jafari5259
دوشنبه 03 اسفند 1388, 09:50 صبح
اول اینکه conection string رو چطوری براش تعریف کردی؟ از طریق کد یا پروپرتی؟
دوم اینکه با Installshield هم کار کن شاید درست شد!! چون پکیج خود وی بی درست کار نمی کنه!!

kasmaii61
دوشنبه 03 اسفند 1388, 10:02 صبح
اول اینکه conection string رو چطوری براش تعریف کردی؟ از طریق کد یا پروپرتی؟
دوم اینکه با Installshield هم کار کن شاید درست شد!! چون پکیج خود وی بی درست کار نمی کنه!!

دوست عزیز Connection String مشکلی نداره تا چند وقت پیش برنامه داشت درست کار می کرد. منتها بعد از مدتها رفتم سراغ VB6 برای یک تغییر در برنامه که هیچ ربطی به ریپورت نداره تو Set up جدیدی که ساختم این مشکل به وجود اومده. یادم رفته چه فایلی مرتبط با ریپورت هست که باید Add کنم تو Setup
با اطمینان میگم که نه کد هیچ مشکلی داره و نه Report هایی که ساختم و مشکل از همون فایلیه که من نمی دونم الان چیه و باید Add کنم تو Setup
فعلا Install Shield در اختیار ندارم و مجبورم از پکیج خود VB استفاده کنم ضمن اینکه میگم قبلا پکیج هایی که می ساختم مشکلی نداشت

jafari5259
دوشنبه 03 اسفند 1388, 10:23 صبح
اول اینکه عذر می خوام
دوم اینکه برای منم این مشکل بود و گزارشم مثل شما ارور می گرفت که بعد متوجه شدم مشکل از کانکشن استرینگه که از طریق پروپرتی وارد کردم. اومدم به صورت کد تعریفش کردم و DE رو هم حذف کردم و فقط با DR کار کردم جواب داد.

kasmaii61
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 08:40 صبح
اول اینکه عذر می خوام
دوم اینکه برای منم این مشکل بود و گزارشم مثل شما ارور می گرفت که بعد متوجه شدم مشکل از کانکشن استرینگه که از طریق پروپرتی وارد کردم. اومدم به صورت کد تعریفش کردم و DE رو هم حذف کردم و فقط با DR کار کردم جواب داد.

دوست عزیز عذر خواهی برای چی می کنید؟ لطف کردید وقت گذاشتید و جواب دادید و من خیلی ازتون ممنونم

دوستان مشکل من هنوز پابرجاست کسی ایده ای نداره؟

jafari5259
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 09:12 صبح
دوست عزیز به احتمال زیاد فایل Msdbrptr.dll در پکیج ستاپتون وجود نداره که وقتی Microsoft Data Report Designer v6.0 از طریق References به برنامتون اضافه می کنی دو فایل Msdbrpt.dll و MSdbrptr.dll اضافه میشه، فایل Msdbrpt.dll طراح data report هستش و Msdbrptr.dll طراح data report در زمان اجرا هست اما ظاهرا شما فایل Msdbrptr.dll رو در پکیج setup ازش استفاده نمی کنی.
این فایل باید در پوشه های زیر قرار بگیره:

windows system32>\Msdbrptr.dll
program files>\Common Files\Designers\Msderun.dll
windows system>\Msstdfmt.dll

اگه بازم مشکلتون حل نشد این فایلهای زیر هم بررسی کن و به پکیجت اضافه کن:
Msdatrep.ocx
Msbind.dll

kasmaii61
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 10:41 صبح
دوست عزیز به احتمال زیاد فایل Msdbrptr.dll در پکیج ستاپتون وجود نداره که وقتی Microsoft Data Report Designer v6.0 از طریق References به برنامتون اضافه می کنی دو فایل Msdbrpt.dll و MSdbrptr.dll اضافه میشه، فایل Msdbrpt.dll طراح data report هستش و Msdbrptr.dll طراح data report در زمان اجرا هست اما ظاهرا شما فایل Msdbrptr.dll رو در پکیج setup ازش استفاده نمی کنی.
این فایل باید در پوشه های زیر قرار بگیره:

windows system32>\Msdbrptr.dll
program files>\Common Files\Designers\Msderun.dll
windows system>\Msstdfmt.dll

دوست عزیز یه دنیا ممنون مشکل حل شد. با کپی کردن فایل Msdbrptr.dll تو System32 مشکل حل شد
لطف کردی واقعا