ورود

View Full Version : سوال: آدرس دهي مسير پايگاه؟

dragon_895
دوشنبه 03 اسفند 1388, 11:47 صبح
با سلام

من روي يك پروژه با موضوع جهانگردي كار مي كنم، اين سايت يك پايگاه داره كه اطلاعات كشورها در اون هست. مشكلي كه دارم اين هست كه وقتي روي يك سيستم گريد ويو هارو به پايگاه وصل ميكنم مجبورم روي سيستم ديگه دوباره همه رو آدرس دهي كنم چون مسيرها فرق ميكنه . لطفا راهنماييم كنيد.

mehdi.mousavi
دوشنبه 03 اسفند 1388, 12:59 عصر
با سلام

من روي يك پروژه با موضوع جهانگردي كار مي كنم، اين سايت يك پايگاه داره كه اطلاعات كشورها در اون هست. مشكلي كه دارم اين هست كه وقتي روي يك سيستم گريد ويو هارو به پايگاه وصل ميكنم مجبورم روي سيستم ديگه دوباره همه رو آدرس دهي كنم چون مسيرها فرق ميكنه . لطفا راهنماييم كنيد.

سلام.
شما یکبار در فایل .config میتونید Connection String خودتون رو نگهدارید و در طول برنامه هر موقع به اون نیاز داشتید، از ConfigurationManager یا دیگر امکانات .NET Framework استفاده کنید و به ConnectionString مورد نظر برسید.

وقتی برنامه Deploy شد، طبیعتا باید یکبار توی فایل config تغییرات Connection String رو اعمال کنید و خوب، دیگه نیازی به تغییر در کد نخواهد بود.

اگر سوالتون رو درست متوجه نشدم، بیشتر توضیح بدید تا بهتون پاسخ بدم.
موفق باشید.

amin_iman82
دوشنبه 03 اسفند 1388, 13:30 عصر
دوست عزیز.
وقتی میخوای برای سایت بانک درست کنی ، روی پوشه App_Data کلیک راست کن و Add new Item رو بزن. اینجا SQL Server Database رو انتخاب کن.
برای اضافه کردن جدول ها روی فایل بانک (Database1.mdf) دابل کلیک کن و... .

* اگه قبلا بانک ساختی هردو فایل mdf و log رو به این پوشه انتقال بده.

بگفته دوست عزیز که زحمت پست قبلی رو کشیدن:

ConnectionString رو داخل Web.Config ایجاد کن و متن ConnectionStringرو به این صورت بنویس:

Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DATABASE NAME.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True

به جای DATABASE NAME نام بانکت رو بنویس. اینطوری سایت رو هرجا ببری بانک رو از مسیر جاری و پوشه App_Data میخونه پس دیگه مشکلی برای پیدا کردن بانک پیش نمیاد.

* DataDirectory بهم متصل نوشته میشه ها ، نمیدونم چرا اینجا هر کاری میکنم به این صورت دیده میشه DataDirector y

موفق باشید