View Full Version : سوال: گذاشتن عكس در فرم از مسيري دلخواه و فرستادن به data base
giture_eshg
دوشنبه 03 اسفند 1388, 15:21 عصر
با سلام خدمت دوستان
من تازه كارم دارم 1 برنامه مثل دفترچه تلفن مينويسم و ميخوام عكس افراد رو از روي هارد به فرم و به data base انتقال بدم به طوري كه بعد بتونم ازش report بگيرم مثلا اسم 1 نفرو search كنم و تو فرم عكسشو كه قبلا وارد كردم ببينم و از اطلاعات با عكس پرينت بگيرم فقط توي تعريف اين عكس موندم كه چه جوري تو فرم بزارم كه داخل data bas هم بره.
ممنون ميشم اگه كمك كنين
M.T.P
دوشنبه 03 اسفند 1388, 15:30 عصر
شما دوست عزیز نباید عکس ها تو تو دیتابیس قرار بدی چون حجم دیتابیس بالا میره و معقولانه نیست
عکس ها رو تو یه پوشه کنار دیتابیس قرار بده و اسم اونها رو بر اساس کد شناسه افراد یا شماره رکورد یا هر نوشته مرتبط نامگذلری کن و تو فرم Load کن ، واسه چاپ فرمت هم از me.print استفاده کن.
giture_eshg
دوشنبه 03 اسفند 1388, 16:09 عصر
مرسي دوست عزيز
اگه بتوني 1 كد نمونه رو برام بفرستي ممنون ميشم
آخه من مي خوام عكس ها رو با دوربين بگيرم بعد هنگام وارد كردن اطلاعات اشخاص در فرم عكس رو هم با اطلاعات فردي وارد كنم مرسي
M.T.P
دوشنبه 03 اسفند 1388, 16:51 عصر
ببین دوست عزیز شما عکسی که از مشتری میگیری یه دونه کوچولو ازش ریسایز کن بعد با تابع Loadpicture عکس رو تو کنترل Picturebox لودش کن بعد مثلا آقای x با شماره عکس 1000 رو میخوای ذخیره کنی اول مشخصاتش رو تو دیتابیست ذخیره کن بعد اسم عکس رو بزار 1000 مثل کد Save:
کد لود عکس:
Picture1.Picture = LoadPicture("c:\001.JPG")
کد ذخیره عکس:
SavePicture Picture1.Picture, "c:\1000.JPG"
شما مسیر عکس رو بده من همینجوری یه مسیر نوشتم:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.