View Full Version : لطفا به اعتراض بنده رسیدگی کنید
hamidhws
دوشنبه 03 اسفند 1388, 20:42 عصر
سلام
مدیر محترم بخش که پست بنده رو با عنوان سوال در مورد جرایم اینترنتی در بخش امنیت در نرم افزارهای برنامه نویسی حذف کرده اید
بنده در همان پست عرض کردم جای بهتری را پیدا نکردم اگه شما جای بهتری را سراغ داشتید به جای حذف کردن پست بنده اونو انتقال میداید تا اینطوری بنده مجبور نباشم دوباره اون پست رو جای دیگه بزنم و منتظر جواب باشم
شاید وقت برای شما کم ارزش باشه اما برای من پک ثانیه هم یک ثانیس
خواهشا رسیدگی کنید
HamedNet_ir
دوشنبه 03 اسفند 1388, 21:45 عصر
شاید وقت برای شما کم ارزش باشه اما برای من پک ثانیه هم یک ثانیس
وقت مديران هم مانند وقت شما با ارزش است ، چطور آنها وقت دارند پست شما را منتقل كنند ولي شما وقت نداريد مكان ارسال پست خود را پيدا كنيد؟
شما بهتر است ابتدا قوانين رو مطالعه كنيد .
موفق باشيد!
hamidhws
دوشنبه 03 اسفند 1388, 21:58 عصر
وقت مديران هم مانند وقت شما با ارزش است ، چطور آنها وقت دارند پست شما را منتقل كنند ولي شما وقت نداريد مكان ارسال پست خود را پيدا كنيد؟
شما بهتر است ابتدا قوانين رو مطالعه كنيد .
موفق باشيد!
بنده عرض کردم بهترین جای که پیدا کردم همون جا بود حالا اگه شما جای بهتری سراغ دارید بیزحمت به جای شعار دادن بفرمایید کجا؟
vcldeveloper
سه شنبه 04 اسفند 1388, 00:24 صبح
دوست عزیز،
در این سایت هر تالار به موضوع خاصی می پردازه، و بحث خارج از چارچوب های آن تالار خلاف قوانین سایت محسوب میشه، و مدیران موظف به برخورد با اینگونه بحث ها هستند.
موضوع مورد نظر شما شاید به توسعه نرم افزار مرتبط باشه، ولی برای آن تالاری در سایت در نظر گرفته نشده، پس شما آن را در هر تالاری مطرح کنید، بی ارتباط با موضوع آن تالار خواهد بود.
در اینگونه موارد، کاربران در تالار گفتگو با مسئولان سایت پیشنهاد راه اندازی تالاری برای آن موضوع را مطرح می کنند، و اگر تقاضا به اندازه کافی بود، و نظر مدیریت سایت هم درباره ایجاد آن تالار مثبت بود، برای آن موضوع خاص یک تالار جداگانه احداث می شود.
پس اگر برای موضوعی هیچ تالاری در سایت وجود نداشت، یعنی در حاضر امکان مطرح کردن آن موضوع در سایت وجود ندارد.
موفق باشید
hamidhws
سه شنبه 04 اسفند 1388, 01:22 صبح
با سلام خدمت شما اقای کشاورز
میشه حد اقل لطف کنید اجازه بدید من سوالمو مطرح کنم بعدش که جوابمو گرفتم پست رو پاک کنید؟
vcldeveloper
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 13:13 عصر
میشه حد اقل لطف کنید اجازه بدید من سوالمو مطرح کنم بعدش که جوابمو گرفتم پست رو پاک کنید؟
آخه دوست عزیز، اینکه خودش خلاف قوانین سایت هست. شما با مدیر تالار مربوطه به صورت خصوصی ارتباط برقرار کنید، و ببینید آیا ایشون می تونند در اون تالار یا یکی از تالارهای زیرمجموعه آن پست شما را برای مدت محدودی قرار بدند یا خیر.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.