ورود

View Full Version : crystal report & windows vista and 7

ehsan2273
سه شنبه 04 اسفند 1388, 09:49 صبح
با سلام خدمت شما دوستان عزیز
چرا کریستال ریپورت برنامه من در ویندوز ویستا و 7 اجرا نمیشه و اخطار میده؟
البته برنامه با C#‎‎ vs2005 نوشته شده ممنون میشم راهنماییم کنید

Sharif Lotfi
سه شنبه 04 اسفند 1388, 21:31 عصر
سوالتونو يه كم واضح تر بگين .
بهر حال من چيزايي رو كه تجربه كردم اينجا مي نويسم تا بقيه دوستان هم بدونن (از من تشكر كنين- امضاء: از خود راضي):
من روي ويندوز xp با VS 2005 ستاپ پروژه رو بهمراه كريستال ريپورت خود VS ساختم (موقع ساخت setup هم اون گزينه معروف دوم واسه بهمراه داشتن ماژول كريستال ريپورت رو انتخاب كردم) و روي كامپيوترهاي مقصد برنامه رو نصب كردم . متاسفانه گزارش گيري برنامه بعد از نصب روي كامپيوتر مشتري كار نكرد . مجبور شدم با ابزار Report viewer گزارش گيري كنم.
ماه پيش win7 نصب كردم و همينطور VS 2008 (چه شود). در دو حالت از يه پروژه ساده setup ساختم و در هر دو حالت موقع ساخت setup همون گزينه دومم انتخاب كرده بودم. نتيجه رو اول ميگم (مثل خارجي ها) : در هر دو حالت گزارش گيري با كريستال ريپورت روي سيستم مشتري (win xp) كار كرد.
حالا اون تا حالتي كه تست كردم :
1) روي سيستم خودم (win7+VS2008) نصب كردم و ستاپ ساختم
2) روي سيستم خودم (win7+VS2008) باضافه نسخه كامل و فول رجيستر كريستال ريپورت 11 (Crystal Reports XI Release 2) رو نصب كردم و ستاپ ساختم
نتيجه اي كه خودم گرفتم اينه كه اون مشكلي كه من گرفتارش شدم (با VS2005) ديگه توي VS 2008 حل شده.
با اين تواصيف به احتمال قوي روي سيستم مشتري (win vista-win 7) هم كار كنه ولي واقغيتش من تست نكردم.
همه موفق باشين :لبخند: