ورود

View Full Version : استراتژی های بر خورد با کارفرما

tarfand
سه شنبه 04 اسفند 1388, 12:45 عصر
مشکلی که همه تازه کارا بهش بر خورد می کنند آلت دست کار فرما شدن هستش که کارفرما با سیاست های خودش شرایط رو به نفع خودش پیش می بره و خلاص شدن از این جور شرایط برای تازه کار چون مجبورند(بخاطر بی پولی و بی تجربگی و بی......) سخته
در نهایت موجب شکست و از دست رفتن انگیزه برای تازه کار خواهد شد
از شما دوستان عزیز درخواست می کنم که هرچی تجربیات در مورد
سیاست های بر خورد با کارفرما
سیاست های قیمت گذاری
پیش بینی مشکلات با کارفرما
و................
لطف کنید در اختیار تازه کارها بگذارید.

Asad.Safari
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 11:13 صبح
سیاست های بر خورد با کارفرما
سیاست های قیمت گذاری
پیش بینی مشکلات با کارفرما
و................
لطف کنید در اختیار تازه کارها بگذارید.

در Agile ما واژه ای به نام کارفرما نداریم , و نماینده کارفرما را به عنوان Product Owner می شناسیم . ما این PO را به عنوان یکی از اعضای تیم توسعه قبول داریم و او حق دارد هر چه بخواهد در نرم افزار باشد سفارش دهد . منتهی باید این سفارشات کنترل شود و این کنترل توسط تیم توسعه انجام خواهد شد .

در ایران بیشتر مشکلات در این بخش به وجود می آید که کارفرما در خواست ایجاد یک بخش جدید و یا تصحیح یک ویژگی و یا درخواست جدیدی دارد و توسعه گرها اذعان می کنند که در قرار داد نداریم . اگر تیم توسعه پیاده سازی بکند حل است و اگر نکند Fail است .

این مشکل رو به نظر من باید زمانی که قرار داد نوشته می شود پیش بینی کرد . بدین صورت که اگر شما برای Sub-System A یک میلیون برای پیاده سازی وِیژگی های a-b-c-d می گیرید . باید پیش بینی کنید که ممکن است در ویژگی a,b تغییرات 50% در طول پیاده سازی انجام شود بنابراین در قیمت و زمان ارائه شده باید این مشکل لحاظ شود . همان مشکل قرار دادهای Fix Price است .

درست است که در بعضی از موارد کارفرما اذیت میکند ولی او محق است که در نرم افزارش هر ویژگی که دوست داشته باشد و یا نیاز دارد داشته باشد . (فقط در سوپر مارکت نمی زنند که حق با مشتری است ) .

این مشتری است که قرار است با نرم افزار کار نماید نه شما . پس در خواست بهترین حق وی می باشد . به قول معروف جنگ اول کنید تا از صلح آخر بپرهیزید .

موفق باشید

ghahreman.abbas@yahoo.co
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 18:55 عصر
سلام
ببخشید من هم تازه کارم و هم تازه ثبت نام کردم
از دوست تحلیل گر در رابطه قرارداد و استراتژی های بعد از قرارداد ممنون استفاده بردیم.
ولی من می خوام بدونم این استراتژی برخورد ، قبل از بستن قراراداد چه جوریه چه جوری باید با کارفرما برخورد کرد
تا هم کارفرما از ما راضی باشه و هم ما از پول کارفرما؟

Asad.Safari
شنبه 08 اسفند 1388, 20:03 عصر
ولی من می خوام بدونم این استراتژی برخورد ، قبل از بستن قراراداد چه جوریه چه جوری باید با کارفرما برخورد کرد
تا هم کارفرما از ما راضی باشه و هم ما از پول کارفرما؟

این سوال با سوال قبلی بسیار فرق دارد :

پیشنهاد می شود در کلاس های بازاریابی شرکت نمایید . کار فرما بیشتر به سوابق کاری کار دارد . بیشترین سوال هم در مورد اینکه قبلا چه پروژه هایی رو برای چه ارگانهایی کار کرده اید پرسش می شود. هر چه قدر ارگان بزرگتر , گرفتن پروژه راحتر .

اگر قبلا هیچ کاری انجام نداده اید به فکر پروژه های بزرگ نباشید . از پروژه های کوچک شروع نمایید . سعی کنید اعتماد کارفرما را نسبت به خود جلب نمایید . بد قولی نکنید . سعی کنید به حرفی که می زنید عمل کنید . به فکر تیغ زدن مشتری نباشید. شاید در این پروژه ها پولی به آن صورت برای شما نباشد اما شما دو مورد مهم بدست میارید : 1- تجربه 2- ورود و شناخته شدن در بازار

موفق باشید

ghahreman.abbas@yahoo.co
یک شنبه 09 اسفند 1388, 13:07 عصر
کار فرما بیشتر به سوابق کاری کار دارد .
بیشترین سوال هم در مورد اینکه قبلا چه پروژه هایی رو برای چه ارگانهایی کار کرده اید پرسش می شود.
سعی کنید اعتماد کارفرما را نسبت به خود جلب نمایید .
بد قولی نکنید .
سعی کنید به حرفی که می زنید عمل کنید .
به فکر تیغ زدن مشتری نباشید.
شاید در این پروژه ها پولی به آن صورت برای شما نباشد اما شما دو مورد مهم بدست میارید : 1- تجربه 2- ورود و شناخته شدن در بازار

به چندتا نکته خیلی مهم اشاره کردین.ممنون ولی:
تا حلا تو هیچ کدوم از پروژهام بد قولی و بی احترامی نکردم.
کار فرمام هیچ اطلاعی از نحوه پروژه های نرم افزاری نداره.
قیمت نرم افزار هم چند جا سئوال کردم و کارفرما هم قیمت تقریبی شو می دونه.
کار فرما میدونه من تا حالا چند تا پروژه انجام دادم
کارفرمای پروژه قبلیم بعد از این که حدودا 40 در صد پروژه اش اماده شد باتوجه به این که قراردادی در کار نبود گذاشت رفت و به تلفنم هم جواب نمی ده
کارفرمای کنونیم با کارفرما قبلیم رابطه داره قراداد رو هم نشونش دادم میگه من نمی خواستم این قدر خرج کنم و حتی ممکنه که بهونه های دیگه هم بیاره امروز قراره باهم درمورد قراداد صحبت کنیم
کمکم کنید که بتونم با کارفرمام با سیاست نرم افزاری بر خوردم کنم.
تجربه هم از قضاوت نادرست میاد و هم با کمک دیگران .

Asad.Safari
یک شنبه 09 اسفند 1388, 15:35 عصر
به چندتا نکته خیلی مهم اشاره کردین.ممنون ولی:
تا حلا تو هیچ کدوم از پروژهام بد قولی و بی احترامی نکردم.
کار فرمام هیچ اطلاعی از نحوه پروژه های نرم افزاری نداره.
قیمت نرم افزار هم چند جا سئوال کردم و کارفرما هم قیمت تقریبی شو می دونه.
کار فرما میدونه من تا حالا چند تا پروژه انجام دادم
کارفرمای پروژه قبلیم بعد از این که حدودا 40 در صد پروژه اش اماده شد باتوجه به این که قراردادی در کار نبود گذاشت رفت و به تلفنم هم جواب نمی ده
کارفرمای کنونیم با کارفرما قبلیم رابطه داره قراداد رو هم نشونش دادم میگه من نمی خواستم این قدر خرج کنم و حتی ممکنه که بهونه های دیگه هم بیاره امروز قراره باهم درمورد قراداد صحبت کنیم
کمکم کنید که بتونم با کارفرمام با سیاست نرم افزاری بر خوردم کنم.
تجربه هم از قضاوت نادرست میاد و هم با کمک دیگران .

اینهایی که شما بهش اشاره دارین , اصلا ربطی به توسعه نرم افزار ندارد , مشکل شما بیشتر یک مشکل قضایی می باشد . پرسش شما در مورد تصاحب پروژه بود , شما پروژه رو گرفتید و در بستن قرار داد مشکل دارید . در این مورد بهترین کمک حال شما می تواند یک مشاور حقوقی باشد .

اگر در نوع قرار داد مشکل دارید , نمونه قرار داد هایی در اینترنت موجود می باشد که می توانید الگو برداری کنید. و ... .

اگر مشکل اتون فراتر از این می باشد به صورت موردی بیان کنید شاید کاری از دستمون بربیاید .

موفق باشید

ghahreman.abbas@yahoo.co
دوشنبه 10 اسفند 1388, 11:31 صبح
شما پروژه رو گرفتید و در بستن قرار داد مشکل دارید .

اگر در نوع قرار داد مشکل دارید , نمونه قرار داد هایی در اینترنت موجود می باشد که می توانید الگو برداری کنید. و ... .

من طبق گفته شما از چند نمونه قرارداد تو اینترنت یه قرارداد تنظیم کردم
و هفته پیش نمونش رو به کارفرما دادم.
از هیچ کسی نتونستم کمک بگیرم .
شاید بهتر باشه که قرارداد رو تغییر بدم چون کارفرمام از اون آدم بپیچوناست.
نمونش رو شما هم ببینید.

Asad.Safari
دوشنبه 10 اسفند 1388, 13:23 عصر
* موضوع قرارداد عبارتست از تهيه، نصب، راه اندازي و آموزش نرم‌افزار جهت مکانیزه کردن سیستم حسابرسی

. تولید بهتر است از تهیه .
. پشتیبانی ذکر نشده است . البته به نفع شماست .

* " قابل ذکر است مبلغ کل قرارداد دارای 20% Tolerance می باشد "

نامناسب می باشد , بهتر است یه چیزی مثل این می نوشتید : " بدلیل عدم شناسایی صدرصد نیازمندی های سیستم و در راستای توسعه سیستم سودمند برای کارفرما , قیمت کل پروژه تا سقف 20 درصد قابل افزایش می باشد "

* فاز اول و دوم شرح داده نشده است . چه کارهایی اگر انجام شود فاز 1 تمام می شود و همانطور فاز 2 .

* پيمانكار متعهد است ویژيگی ها و تواناییهای نرم افزار را تا حد امکان مطابق خواسته کارفرما تنظیم کند.

دردسر است و این یعنی پروژه تمام نمی شود . این حد امکان باید مشخص شود .

* • کارفرما متعهد است هزینه های هر مرحله از پروژه را به موقع پرداخت کند.

اگر نکند ؟ باید موارد برعکس هم قید شود . مثلا در صورت عدم التزام کارفرما بند فلان قابل اجرا توسط مجری می باشد .

* كارفرما متعهد مي شود شخص يا اشخاص داراي صلاحيت فني را كه به تایید كارفرما رسيده باشند به عنوان نماینده به پيمانكار معرفي نمايد.

اشخاص نه فقط شخص - در ضمن اسم اون فرد بهتر است در قرار داد ذکر شود که بعدا دبه نشود .

* • اگر پيمانكار نتواند انجام تعهدات موضوع پيمان را مطابق با برنامه زماني مشخص شده تكميل نمايد، کارفرما مي تواند مبلغ معادل یک درصد‌ (1%) از هرینه آن مرحله در قرارداد را به ازاي هر هفته تأخير محاسبه نمايد.

خوبه , ما واسه هر روزش 100 هزار تومان قید می کنیم . البته کی داده و کی گرفته ؟

نواقصات :

* مستند سازی و مالکیت سورس و نرم افزار مشخص نشده است .
* مدت قرار داد معلوم نیست . شروع معلوم نیست .
* موارد پشتیبانی مشخص نشده است . شروع و پایان معلوم نیست . 36 ماه از زمان پیاده سازی ؟ نوع پشتیبانی و رسانه پشتیبانی و محل پشتیبانی مشخص نشده است .
* در بند فسخ قرار داد ننوشته است که در صورت فسخ قرار داد به چه میزان هزینه باید طرفین متحمل بشوند . این ماده خیلی مهم است.
* لیست نیازمندی ها باید پیوست این قرار داد باشد که نیست .

من اینها به ذهنم اومد .

موفق باشید

ghahreman.abbas@yahoo.co
سه شنبه 11 اسفند 1388, 13:26 عصر
سلام. خسته نباشید.
نمی دونم چه طوری از شما بابت این که برای کمک به من وقت میگذارید تشکر کنم.
خیلی به نکات حساسی اشاره کردین ولی چند تا سئوال در مورد جوابتون داشتم.

* پيمانكار متعهد است ویژيگی ها و تواناییهای نرم افزار را تا حد امکان مطابق خواسته کارفرما تنظیم کند.

میشه یه مثال بزنید تا حدو حدود را بتونیم ذکر کنیم؟

*کارفرما متعهد است هزینه های هر مرحله از پروژه را به موقع پرداخت کند.
اگر نکند ؟ باید موارد برعکس هم قید شود . مثلا در صورت عدم التزام کارفرما بند فلان قابل اجرا توسط مجری می باشد .

من فکر میکنم که گرفتن چک برای مبلغ فازهای اول و دوم هنگام بستن قرارداد لازم باشه.
آیا می تونم چک بگیرم؟

* كارفرما متعهد مي شود شخص يا اشخاص داراي صلاحيت فني را كه به تایید كارفرما رسيده باشند به عنوان نماینده به پيمانكار معرفي نمايد.
اشخاص نه فقط شخص - در ضمن اسم اون فرد بهتر است در قرار داد ذکر شود که بعدا دبه نشود .
من فکر میکنم که مشخصات نماینده قرارداد و امضاش در انتهای قرارداد بیارم. آیا وضایف و مسئولیت های نماینده باید مشخص شود؟

نواقصات :

آیا مستندسازی رو باید به کارفرما نشون بدیم؟
من فکر میکنم مالکیت نرم افزار و سورس و مستند سازی تو قرارداد نیاد بهتره.
سورس که دست ماست و کارفرما هم اگه نرم افزار رو به کسی بفروشه مطمئنا نرم افزار نمی تونه تمام نیاز مشتریه کارفرما رو فراهم کنه و بعد مجبور میشه که از ما کمک بخواد. این بهتر نیست که پروژه ما در گردش باشه؟

شروع رسمی قرارداد رو ذکر کردم که بعد از امضا شروع خواهد شد.
منظورتون از مدت قرارداد چیه؟

* موارد پشتیبانی مشخص نشده است . شروع و پایان معلوم نیست . 36 ماه از زمان پیاده سازی ؟ نوع پشتیبانی و رسانه پشتیبانی و محل پشتیبانی مشخص نشده است .

شروع پشتیبانی رو در قرارداد"پس از تحویل نهایی پروژه به کارفرما" ذکر کردم.
میشه درمورد پشتیبانی کمکم کنید منظورتون از موارد،نوع،رسانه و محل پشتیبانی چیه میشه کمکم کنید؟

* در بند فسخ قرار داد ننوشته است که در صورت فسخ قرار داد به چه میزان هزینه باید طرفین متحمل بشوند . این ماده خیلی مهم است.

مثال میزنید؟

نیازمندیها به صورت توضیح فرم ها و فیلد های نرم افزار باشه؟
یا تصویری از فرم های نرم افزار که طبق نیاز کارفرماست رو پیوست قرارداد بگذارم؟

من نمی دونم چی کار کنم ، دارم قاطی میکنم.

Asad.Safari
سه شنبه 11 اسفند 1388, 14:56 عصر
[COLOR=blue]* پيمانكار متعهد است ویژيگی ها و تواناییهای نرم افزار را تا حد امکان مطابق خواسته کارفرما تنظیم کند.

میشه یه مثال بزنید تا حدو حدود را بتونیم ذکر کنیم؟

ایشان هر تغییری خواست می تونه دستور بده تا شما اعمال کنید . این رو این جوری بکن , اون رو اینطوری بکن , وقتی اومدیم تو برنامه به ما صبح بخیر بگه , بره واسه ما نون بخره و .... . برنامه رو نمی تونید ببندید . بستن برنامه بسیار مشکل می باشد .

*کارفرما متعهد است هزینه های هر مرحله از پروژه را به موقع پرداخت کند.

من فکر میکنم که گرفتن چک برای مبلغ فازهای اول و دوم هنگام بستن قرارداد لازم باشه.
آیا می تونم چک بگیرم؟

نه لازم نیست , این باعث میشه اون اعتماده از بین برود .
فقط شما معلوم کنید که در صورت عدم پرداخت فلان بند مثلا قابل اجرا است و اون بند فسخ قرارداد یا تعلیق و یا یه همچین چیزی .

من فکر میکنم که مشخصات نماینده قرارداد و امضاش در انتهای قرارداد بیارم. آیا وضایف و مسئولیت های نماینده باید مشخص شود؟

فقط قید کنید که تایید این نماینده , تایید کارفرما می باشد , کافی است .

نواقصات :

آیا مستندسازی رو باید به کارفرما نشون بدیم؟
من فکر میکنم مالکیت نرم افزار و سورس و مستند سازی تو قرارداد نیاد بهتره.
سورس که دست ماست و کارفرما هم اگه نرم افزار رو به کسی بفروشه مطمئنا نرم افزار نمی تونه تمام نیاز مشتریه کارفرما رو فراهم کنه و بعد مجبور میشه که از ما کمک بخواد. این بهتر نیست که پروژه ما در گردش باشه؟

این به نفع شماست . ولی احتمال دارد که در آخر سر مشکل براتون پیش بیاید . مثلا اون خواستار سورس بشه و شما نخواهید بدید و یا مشکلات دیگر .

مشتری ها با هم فرق دارند , تصمیم گیری هم در موردشون مسلما فرق داره . تصمیم گیری هم با خودتون است .

شروع رسمی قرارداد رو ذکر کردم که بعد از امضا شروع خواهد شد.
منظورتون از مدت قرارداد چیه؟

نشد دیگه , یه تاریخی باید قید بشود , نمیشه اینطوری , شما جای تاریخ رو خالی بگذارید و هر وقت قرار شد پول بگیرید تاریخ رو بزنید و امضا کنید .

یک نکته بسیار مهم , تا پول نگرفتید پروژه رو شروع نکنید . دقت کنید تا به مشکل برنخورید .

شروع پشتیبانی رو در قرارداد"پس از تحویل نهایی پروژه به کارفرما" ذکر کردم.
میشه درمورد پشتیبانی کمکم کنید منظورتون از موارد،نوع،رسانه و محل پشتیبانی چیه میشه کمکم کنید؟

اولا 36 ماه بسیار زیاده و امکان نداره . بکنیدش یک سال .

موارد پشتیبانی : مثلا قید کنید درخواست های جدید و نیازمندی های جدید مستلزم هزینه بعدی خواهد شد .
محل و رسانه پشتیبانی : آیا موقع بروز مشکل شما باید پاشید برید اونجا ؟ معمولا مشکلات رو باید به صورت کتبی به اطلاع شما برسونند .

بعضا در این بند از کارفما درخواست می شود که باید یک خط اینترنت و یک IP Static داشته باشد که در صورت بروز مشکل شما وصل بشید و باگ ها را به صورت Remote حل کنید .

ببینید که چی به صلاح شماست .

مثال میزنید؟

مثلا :
در صورت فسخ قرار داد از سوی کارفرما , متناسب با میزان پیش رفت کار به تشخیص مرجع ذی صلاح درصدی از مبلغ قرار داد به مجری پرداخت خواهد شد .

نیازمندیها به صورت توضیح فرم ها و فیلد های نرم افزار باشه؟
یا تصویری از فرم های نرم افزار که طبق نیاز کارفرماست رو پیوست قرارداد بگذارم؟

فرق ندارد , به هر صورتی که امکان دارد و می تونید . طوری باشد که فردا روز بشه گفت که آقا شما اینا رو از ما خواستید و این موردی که می خواهید در اینها وجود ندارد . یه لیست درخوات ها تقریبا که واضح باشد .

البته باز میگم انها تجربه بنده است و مشتری ها و پروژه ها با هم فرق دارند , باید نسبت به مشتری و پروژه عمل کنید .

موفق باشید

ghahreman.abbas@yahoo.co
سه شنبه 11 اسفند 1388, 19:55 عصر
سلام خسته نباشید.
من مواردی که گفتین لحاظ کردم
نمونش رو نگاه کنید.

Asad.Safari
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 17:29 عصر
این قصه سر دراز دارد ...

* ای کاش خود پشتیبانی را یک ماده می کردید .

* نوشته بودید : "• پيمانكار متعهد است پشتیبانی به مدت یکسال از تاریخ .......به صورت رایگان بایستی انجام بگیرد.. پشتيبانی شامل اضافه شدن موارد متعدد به امکانات نرم افزار و همچنين تغييرات ساختاری نمی گردد
قابل توجه درخواست جدید مستلزم هزینه بعدی خواهد شد."

بهتر بود می نوشتید : "• پيمانكار متعهد می گردد پشتیبانی از نرم افزار -------- ---- را به مدت یکسال بر عهده بگیرد ..
• پشتيبانی شامل صرفا و فقط جهت رفع مشکلات احتمالی در بخش و قسمت های مختلف نرم افزار می باشد و درخواست ها و نیاز های جدید مستلزم هزینه بعدی خواهد بود.
• تاریخ شروع پشتیبانی بعد از اتمام پیاده سازی و تحویل نرم افزار به کارفرما می باشد ."

* بهتر بود به جای متعهد است می نوشتید : متعهد میگردد . مثلا پیمانکار متعهد می گردد فلان کار را بکند .

* از این آن بپرهیزید : "• پيمانكار متعهد است عملیات این قرارداد را با بکار بردن بهترین روش ها و اصول علمی و تخصصی و مشاوره ای تا حد امکان مطابق شئونات و انتظارات کارفرما به انجام رساند."

به جای این قرار دا اسم پروژه و یا عنوان پروژه را نام ببرید و یا بگویید : "• پيمانكار متعهد می گردد در عملیات اجرایی و پیاده سازی با بکار بردن روش ها , اصول علمی , تخصصی و مشاوره ای تا حد امکان مطابق انتظارات کارفرما عمل نماید."

* • • پیمانکار متعهد می گردد اطلاعات مورد نياز كارفرما را در اختيارش قرارداده به نحوي كه كارفرما در كمال آگاهي بتواند تصميم بگيرد، در اين زمينه كارفرما نيز ملزم به همكاري است.

جمله عامیانه است . و از نظر انشایی درست نمی باشد : • پیمانکار متعهد می گردد اطلاعات مورد نياز كارفرما جهت آگاهی کارفرما از نحوه پیاده سازی نرم افزار در اختيار کارفرما و یا نماینده کارفرما قرار دهد.

* کارفرما متعهد است كه در صورت ورود اطلاعات اشتباه تمام عواقب را بر عهده بگیرد.

است ها بکنید می گردد .

بهتر بود اینگونه بود : در صورت ورود داده های اشتباه و نادرست و یا استفاده نادرست از سیستم به طوری که در جلسات آموزشی نحوه استفاده صحیح از سیستم آموزش داده می شود , تمام عواقب بر عهده کارفرما خواهد بود .

* • كارفرما متعهد مي گردد كه از داده‌هاي خود كپي پشتيبان تهيه نمايد، در صورت عدم تهيه نسخه پشتيبان توسط كارفرما و بروز نقص به هر دلیلی (از بين رفتن بانك اطلاعاتي) پيمانكار تعهدي ندارد اما براي بازيابي اطلاعات همكاري مي‌نمايد.

كارفرما متعهد مي گردد از داده‌ها و اطلاعات ورودی کپي پشتيبان تهيه نمايد، در صورت عدم تهيه نسخه پشتيبان توسط كارفرما و بروز نقص به هر دلیلی (از بين رفتن بانك اطلاعاتي) پيمانكار تعهدي در این زمینه ندارد.

* کارفرما متعهد است هزینه های هر مرحله از پروژه را به موقع پرداخت کند. در صورت عدم پرداخت ماده 7 قرارداد قابل اجرا توسط پیمانکار می باشد .

در صورت عدم پرداخت به موقع , ماده 7 قرارداد توسط پیمانکار قابل اجرا می باشد .

* كارفرما متعهد مي شود شخص يا اشخاص داراي صلاحيت فني را كه به تایید كارفرما رسيده باشند به عنوان نماینده به پيمانكار معرفي نمايد،تایید این نماینده , تایید کارفرما می باشد.

جهت حسن انجام تعهدات پیمانکار , آقای / خانم __________ به عنوان نماینده و ناظر , از طرف کارفرما مسولیت بررسی و تایید وصول گزارشهای پیمانکار را بر عهده دارد .

* • کارفرما متعهد ممی شود مشکلات ساختاری نرم افزار را باید به صورت کتبی به اطلاع پیمانکار برساند.

این مورد باید در ماده پشتیبانی قید شود و بهتر است بدین صورت باشد . پیمانکار متعهد می گردد طی دوره یک ساله پشتیبانی نرم افزار , بعد از دریافت درخواست مکتوب کارفرما اگر آنها را در چهار چوب نیازمندی های موقع تولید دید (رفع ایراد و جبران نقاوص برنامه) حداکثر به مدت 48 ساعت نظر مکتوب خود را به کارفرما اعلام و زمانبدی معقولی را برای اجرای درخواست کارفرما مشخص نماید .

* تبصره2:در صورت فسخ قرار داد از سوی کارفرما , متناسب با میزان پیش رفت کار به تشخیص مرجع ذی صلاح درصدی از مبلغ قرار داد به مجری پرداخت خواهد شد .

این رو فقط برای کارفرما نوشتید , عین این رو برای پیمانکار می نوشتید . در صورت فسخ قرار داد از سوی پیمانکار , کلیه هزینه های تحمیل شده به کارفرما به تشخیص مرجع ذی صلاح کارفرما از پیمکانکار مطالبه خواهد کرد .

واو .

موفق باشید

paladin
شنبه 15 اسفند 1388, 18:37 عصر
اقا حتما حتما حتما مالکیت و سورس رو تکلیفشو روشن کن . من یه برنامه نوشتم و مالکیت رو ننوشتم . کل برنامه رو ازم گرفتن. اولش برنامه مهم نبود و فقط به درد خودشون می خورد . اما تا مهم شد دیگه بهم ندادن . البته کارشون بهم لنگه بابت سورس اما چه فایده....

ghahreman.abbas@yahoo.co
شنبه 15 اسفند 1388, 19:34 عصر
اقا حتما حتما حتما مالکیت و سورس رو تکلیفشو روشن کن . من یه برنامه نوشتم و مالکیت رو ننوشتم . کل برنامه رو ازم گرفتن. اولش برنامه مهم نبود و فقط به درد خودشون می خورد . اما تا مهم شد دیگه بهم ندادن . البته کارشون بهم لنگه بابت سورس اما چه فایده....
سلام
اینم قرارداد با مالکیت سورس اگه بازهم مشکلی داشت مارو در جریان بگذارید.لطفا

ghahreman.abbas@yahoo.co
شنبه 15 اسفند 1388, 19:41 عصر
این قصه سر دراز دارد ...

.
.
.
.
.

واو .

موفق باشید

سلام واقعا خسته نباشید
ممنون از این که واسه حل مشکلات من وقت گذاشتین
به نکات خیلی مهمی اشاره داشتین من هنوز خیلی راه مونده تا به مرحله سروکله زدن با کارفرما برسم خیلی خیلی ممنون
من الان ترجیح می دم کد نویس بشم
هنوز کم تجربه ام.
کارفرمام جواب نمیده من هم بی خیالش شدم.
ممنون.

Asad.Safari
دوشنبه 17 اسفند 1388, 11:57 صبح
من الان ترجیح می دم کد نویس بشم

خوب کاری کردین . اگر شما بتونید در یک شرکت خوب و یا متوسط یه کار گیر بیارید که ماهانه یک پولی بدست بیاوردی بسیار عالی تر از این پروژه برای شما می شد .

چونکه :
- اول : در بازار ایران گرگ زیاد است و بین این همه گرگ گرفتن پروژه مشکل .
- دوم : مجبوری به خاطر این همه گرگ قیمت پایین بگی و این هم یعنی سود کم.
- سوم : سود کم هم نمی صرفه .
- چهارم : از سروکله زدن با کارفرما ها راحت می شید .
- پنجم : از سروکله زدن با نیروی کار زبان نفهم راحت می شید . ( این یکی واقعا آدم رو پیر میکنه )
- ششم : تجربه کسب می کنید .
- هفتم : جای رشد پیدا می کنید .
- هشتم : با فراغ بال می تونید مطالعه نمایید و سطح علمی خودتان را ببرید بالا .
و کلی مورد های دیگه .

موفق باشید