xvision
چهارشنبه 05 اسفند 1388, 09:50 صبح
يك مشكل عجيب براي من پيش اومده !
من تعدادي گزارش براي برنامه ام ( كه با C# هست ) ايجاد كردم كه در فرم هاي مختلف برنامه اونها رو فراخوان ميكنم
براي تنظيم گزارش هم از دستورات زير استفاده ميكنم
string db = textBox1.Text;
string server = textBox2.Text;
string id = textBox3.Text;
string pass = textBox4.Text;
cr3.DataSourceConnections[0].SetConnection(server, db, false);
cr3.DataSourceConnections[0].SetLogon(id, pass);
crystalReportViewer1.ReportSource = cr3;
البته اين نمونه كد رو براي نمونه گذاشتم كه بدونيد چطور سرور يا ديتا بيس رو بهش معرفي ميكنم
اين كد روي سيستم خودم عالي كار ميكنه حتي وقتي ويندوز مجازي هم نصب ميكنم روي اون سيستم هم كارش رو درست انجام ميده
ولي وقتي روي يك سيستم ديگه ميخوام ازش استفاده كنم ( وقتي برنامه ام رو روي يك سيستم ديگه نصب يا اجرا ميكنم ) متاسفانه پنجره اي باز ميشه كه بايد مشخصات رو دوباره وارد كرد با اين توضيح كه همه مشخصاتي رو كه بهش دادم مياره جز ديتابيس كه جاش رو خالي ميگذاره !
كسي راه حلي يا پيشنهادي كه اين گره رو باز كنه به ذهنش ميرسه
بزرگترين مشكل جانبي من اينه كه هربار كه بخوام تست كنم كه كد جديد درسته يا نه بايد برم روي يك سيستم ديگه تستش كنم چون در هر حال روي سيستم خودم درست كار ميكنه
من تعدادي گزارش براي برنامه ام ( كه با C# هست ) ايجاد كردم كه در فرم هاي مختلف برنامه اونها رو فراخوان ميكنم
براي تنظيم گزارش هم از دستورات زير استفاده ميكنم
string db = textBox1.Text;
string server = textBox2.Text;
string id = textBox3.Text;
string pass = textBox4.Text;
cr3.DataSourceConnections[0].SetConnection(server, db, false);
cr3.DataSourceConnections[0].SetLogon(id, pass);
crystalReportViewer1.ReportSource = cr3;
البته اين نمونه كد رو براي نمونه گذاشتم كه بدونيد چطور سرور يا ديتا بيس رو بهش معرفي ميكنم
اين كد روي سيستم خودم عالي كار ميكنه حتي وقتي ويندوز مجازي هم نصب ميكنم روي اون سيستم هم كارش رو درست انجام ميده
ولي وقتي روي يك سيستم ديگه ميخوام ازش استفاده كنم ( وقتي برنامه ام رو روي يك سيستم ديگه نصب يا اجرا ميكنم ) متاسفانه پنجره اي باز ميشه كه بايد مشخصات رو دوباره وارد كرد با اين توضيح كه همه مشخصاتي رو كه بهش دادم مياره جز ديتابيس كه جاش رو خالي ميگذاره !
كسي راه حلي يا پيشنهادي كه اين گره رو باز كنه به ذهنش ميرسه
بزرگترين مشكل جانبي من اينه كه هربار كه بخوام تست كنم كه كد جديد درسته يا نه بايد برم روي يك سيستم ديگه تستش كنم چون در هر حال روي سيستم خودم درست كار ميكنه