ورود

View Full Version : نرمافزار Etabs نرم افزاری برای مهندسان عمران

Reza_Zeby
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 11:47 صبح
نرم افزاری برای مهندسان عمران

نرم افزار ETABS نرم افزاری برای تحلیل و طراحی ساختمان ساخت مدل های هندسی ، ترسیم تیرها و ستون ها ، ترسیم عناصر مختلف ، اختصاص دادن مشخصات عناصر ، تحلیل مدل ترسیمی و بیشتر برای طراحی و آنالیز در ساختمان های بتنی به کار می رود . این نرم افزار حدود سی سال است که به عنوان یک نرم افزار صنعتی و به عنوان یک نرم افزار قوی برای طراحی و تحلیل در رشته های مرتبط مهندسی به کار گرفته می شود و در این مدت زمان به شکل بسیار جامعی گسترش و تکامل پیدا کرده است به گونه ای که میتوان گفت در حال حاضر برنامه ای به جامعی این برنامه در این شاخه وجود ندارد .
ETABS بر پایه یک رابط کاربردی ساخته شده است که اشیای فیزیکی بخش اصلی آن را تشکیل می دهند .
شما میتوانید با کمک این نرم افزار برای تهیه یک طرح اولیه از استانداردهای جدیدی برای بازدهی فنی استفاده کنید . به طور معمول کاربران از این نرم افزار برای زیاد بودن امکانات آن استفاده می کنند . از جمله این امکانات میتوان به آسان بودن مدل سازی توسط این نرم افزار اشاره کرد .
شما با استفاده از این نرم افزار به تمام آیین نامه های معتبر در زمینه طراحی و تحلیل ساختمانی دسترسی خواهید داشت و علاوه بر این موارد ، نکته ای که بسیار اهمیت دارد این است که این امکان در اختیار کاربر عادی قرار داده نشده است که خودش بتواند آیین نامه ای را از منبعی غیر معتبر به آیین نامه های نرم افزار اضافه کند .
طبق آماری که ارائه شده است در حال حاضر بیشتراز نود درصد محاسباتی که مربوط به طراحی و ساخت ساختمان ها می باشد از طریق این نرم افزار قدرتمند در سراسر جهان انجام می گیرد . شما با کمک این نرم افزار جامع میتوانید اسکلت فولادی و بتنی طرح ساختمان مورد نظر خود را تعیین و طراحی کنید .
این نرم افزار امکانات بسیار دیگری از جمله امکان تحلیل و طراحی سقف های مرکب و محاسبه مراکز سختی و جرم ساختمان ، تحلیل و طراحی دال های بتنی و باد و زلزله به صورت خودکار برای محاسبه میزان سختی ساختمان را در اختیار شما قرار می دهد .
نسخه آخر این نرم افزار با تمام نسخه های مختلف ویندوز از جمله ایکس پی ، ویستا و هفت سازگاری دارد .

منبع : گلسا ماهیان - بایت

http://www.caepldhaka.com/ETABS%20V9/banner_etabs9.jpg

http://www.coa.gatech.edu/~aisc/testmodel/105/30008/Sample2_AnalysisModelETABS.jpg

http://i.d.com.com/i/dl/media/dlimage/18/24/16/182416_large.jpeg[/CENTER]

#target
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 18:11 عصر
Crack of Etabs version 9.2.0

فعالیت Warez ممنوع است
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=134113

Reza_Zeby
شنبه 08 اسفند 1388, 09:49 صبح
فعالیت Warez ممنوع است
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=134113

سلام

عزيز من اينجا رو خوندم تشکر هم کردم ، ولي يک سوالي براي من پيش اوده ؟؟؟ اين تصويرو نگاه کنيد :

http://up.iranblog.com/37261/1267305299.png

روش نصب کرک برای رفع مشکل لایسنس در فایل ضمیمه توضیح داده شده است

اگر
فعالیت Warez ممنوع است چرا در فروشگاه برنامه نويس نرم افزارهاي کرک شده عرضه مي شود ؟

چرا در روزنامه ها و مجلات الکترونيک که در بين تمام مردم پخش ميشه ، لينک نرم افزار همراه با لينک کرک گذاشته ميشه ؟

چرا در بازار دي وي دي هاي شرکتي با آرم هاي مختلف که مجموعا چندين گيگابايت نرم افزار رو شامل ميشه ، همراه با کرک هستند و با قيمتهاي بسيار پايين عرضه ميشه .... و .....

البته فقط اون مورد اول مربوط به سايت برنامه نويس بود !

چند نفر از دوستانيکه اين تاپيک رو ميبينند تا به حال از نرم افزارهاي کرک شده استفاده نکردند يا در حال حاضر روي سيستمشون نصب ندارند ؟

البته من کاملا با کرک و نرم افزارهاي کرک شده مخالفم ، ولي قبول کنيد در جامعه ما امکان استفاده نکردن از نرم افزارهاي کرک شده نيست ! خودم چند روز پيش يک سي دي مربوط به نسخه کامل Adobe Reader خريدم که قيمت نرم افزار اصلي حدود 600 دلار امريکا هست ، ولي بنده نرم افزارو به همراه کرک به قيمت 500 تومان خريداري کردم ، تازه همراه با کلي نرم افزار ديگه

حتي ويندوز Seven که در فروشگاه برنامه نويس به مبلغ ده هزار تومان به فروش ميرسه ، آيا اين قيمت واقعي اين ويندوز هست ؟؟ نه !

من نميدونم سياست اين سايت چيه و چطوريه ، اگر کرک بده خودتون براي چي نرم افزار کرک شده ميفروشيد و ........

.................. با تشکر

Behrouz_Rad
شنبه 08 اسفند 1388, 11:29 صبح
@Reza_Zeby
تازه وارد هستی حق داری وگرنه شونصد میلیون بار به این سوال پاسخ داده شده.
شما می تونی این محصول رو آگهی بدی و بفروشی اما نباید لینک مستقیم برای دانلود کرکش قرار بدی. شما جایی دیدی که لینک مستقیم برای دانلود RAD Studio در این سایت باشه؟
دلیلش اینه که از سایت شکایت میشه و کرکره ی سایت رو میکشن پایین.

موفق باشی.

Reza_Zeby
شنبه 08 اسفند 1388, 15:23 عصر
سلام

دوست عزيز اين همه سايت هستش که نرم افزارهاي کرک شده داخلش هست ( البته منظورم سايت فارسي زبان هستش ) ، من از شکايت از اين سايتها اطلاعي ندارم ، ولي همينقدر ميدونم که اگر مشکلي باشه اولين کاري که انجام ميدن فــــــــــــــيلتر کردن اين سايتهاست ، ولي تا حالا کاري صورت نگرفته ! حداقل من سايتهايي رو ميشناسم که چندين ساله در اين زمينه فعاليت ميکنند و آدرسشون هم ثابت هست ؟

ببخشيد مثل اين ميمونه که شما بگيد :

سر به کلاه اشکال داره ، ولي کلاه به سر اشکال نداره !

يعني فروش نرم افزار کرک شده اشکال نداره ولي گذاشتن لينک دانلود اشکال داره !

اينجوريشو نديده بوديم ؟! :اشتباه:

اگر اشکال داره پس لطف کنيد اين نرم افزارو هم حذف کنيد ، چون کرک شده هست ؟

تبديل فايل MSI به ExE بوسيله نرم افزار MSI to EXE Creator v4.0 (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=207136)

براي خريدش بايد 26 دلار پول پرداخت کرد .

با تشکر

Felony
شنبه 08 اسفند 1388, 15:43 عصر
دوست عزيز اين همه سايت هستش که نرم افزارهاي کرک شده داخلش هست ( البته منظورم سايت فارسي زبان هستش ) ، من از شکايت از اين سايتها اطلاعي ندارم ، ولي همينقدر ميدونم که اگر مشکلي باشه اولين کاري که انجام ميدن فــــــــــــــيلتر کردن اين سايتهاست
سایت با انجمن فرق داره ، بهتره بدونی انجمن های اینترنتی معمولا با vBulletin کار میکنن که نه ایرانی هست و نه رایگان ، برنامه نویس بر پایه همهین vBulletin و نسخه اصلی و خریداری شده بنا شده و اگر کسی ازش به دلیل وجود نرم افزار ها قفل شکسته شکایت کنه شرکت vBulletin خدمات دهی به این سایت رو قطع میکنه و انجمن ها تعطیل میشه ...

حداقل من سايتهايي رو ميشناسم که چندين ساله در اين زمينه فعاليت ميکنند و آدرسشون هم ثابت هست ؟
اون ها سایت هستن و نه انجمن ، سیستم مدیریت محتوا سایت رو میدن یکی مینویسه و هرکاری دلشون بخواد توش میکنن ، ولی انجمن خیر اینگونه نیست .

يعني فروش نرم افزار کرک شده اشکال نداره ولي گذاشتن لينک دانلود اشکال داره !
بهتره یه بار دیگه بری تو بخش فروش و آدرسش رو بخونی ، بخش فروش برنامه نویس یه قسمت جدا از انجمن ها اون هست و یک سایت حساب میشه ( پس یکی سیستم مدیریت محتوا اون رو نوشته ) و هر کاری بخواهد توش میتونه انجام بده چون به شرکتی مثل vBulletin وابسته نیست .

اگر اشکال داره پس لطف کنيد اين نرم افزارو هم حذف کنيد ، چون کرک شده هست ؟
مطمئن باشید اگر پولی باشه به زودی پاک خواهد شد ، چون مدیر ارشد و دیگر مدیران وقت پرسه زدن در همه پست ها و تاپیک ها رو ندارن تا اون ها رو از فیلتر ها قوانین سایت عبور بدن ، با همین معرفی های پست ها نادرست کاربران هست که سایت پابرجاست .

موفق باشید .

Reza_Zeby
شنبه 08 اسفند 1388, 16:23 عصر
سلام

من لينک ها رو حذف کردم ، ولي چندين انجمن vBulletin چه به زبان فارسي ، چه زبان هاي عربي و ... ميشناسم که چندين سال هست داخلشون عضوم ، داخل اين انجمنها نرم افزارهاي کرک شده هست ، ولي تا حالا هيچ مشکلي براشون پيش نيومده :متفکر:

لابد من از اين چيزا خبر ندارم ؟

vcldeveloper
یک شنبه 09 اسفند 1388, 01:30 صبح
سلام،

بحث ممنوعیت Warez Activity در این سایت ربطی به انجمن بودن یا سایت بودن نداره. فعالیت وارز در این سایت ممنوع هست، چون سرور سایت در یک کشور خارجی که قوانین کپی رایت را رعایت میکنه، قرار داره. سرور خیلی از سایت های دیگه هم در همچین کشورهایی قرار دارند. ممکن هست به این سایت ها گیر داده بشه، یا نشه. این بستگی به شکایت هایی داره که از اون سایت ها میشه.
اگر شرکتی از سایت برنامه نویس به خاطر وجود لینک های Warez شکایت کنه، شرکت سرویس دهنده میتونه سایت را تعطیل کنه. برای اون سایت هایی که سرورشان در کشورهایی مثل کانادا یا آمریکا هست، هم همین شرایط صادق هست. بعضی ها این ریسک را قبول می کنند. سایت برنامه نویس این ریسک را قبول نمیکنه، چون اولا همچین گزارش هایی سابق بر این بر علیه سایت مطرح شدند، و سایت در سال های گذشته از این بابت تحت فشار قرار گرفته؛ و ثانیا، هدف اصلی سایت برنامه نویس فراهم کردن بستری برای بحث ها و گفتگوهای فنی هست. فعالیت Warez اگر چه برای کاربران سایت ممکن هست مفید باشه، ولی جزو فعالیت های فنی و علمی در سایت محسوب نمیشه. پس برای سایت توجیه چندانی نداره که برای یک فعالیت حاشیه ایی خودش را درگیر برخی مشکلات حقوقی و قانونی احتمالی کنه. سایت ترجیح میده که به همان فعالیت اصلی خودش بپردازه. برای فعالیت های Warez به اندازه کافی سایت های ایرانی و غیر ایرانی وجود دارند.

در هر حال، این جزو قوانین این سایت هست، و کاربران باید به آن مقید باشند.

موفق باشید