ورود

View Full Version : سوال: محدوديت زماني در ويرايش ركوردها

taha86
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 14:05 عصر
با سلام
من ديتا بيسي دارم كه ميخوام هر كاربري كه خواست ركوردهاي قبلي را ويرايش كند اگر از زمان اولين ثبت آن ركورد بيش از 12 ساعت گذشته باشد ديگه نتونه اونو ويرايش كنه و اگر كمتر از 12 ساعت باشه امكان ويرايش را داشته باشد .(چكاركنم؟)

amirzazadeh
شنبه 08 اسفند 1388, 07:45 صبح
با سلام
من ديتا بيسي دارم كه ميخوام هر كاربري كه خواست ركوردهاي قبلي را ويرايش كند اگر از زمان اولين ثبت آن ركورد بيش از 12 ساعت گذشته باشد ديگه نتونه اونو ويرايش كنه و اگر كمتر از 12 ساعت باشه امكان ويرايش را داشته باشد .(چكاركنم؟)
سلام
براي اين كار شما بايد زمان ثبت ركورد رو در جدولتون ذخيره كنيد ودر موقع ويرايش اگر اختلاف زمان حاضر با زمان ثبت شده كمتر از 12 ساعت بود اجازه ويرايش رو به اون بديد.
.........................
موفق باشيد

hasanr
یک شنبه 09 اسفند 1388, 15:23 عصر
لطفا بیشر توضیح بدید
ممنون

taha86
یک شنبه 09 اسفند 1388, 16:44 عصر
سلام
براي اين كار شما بايد زمان ثبت ركورد رو در جدولتون ذخيره كنيد ودر موقع ويرايش اگر اختلاف زمان حاضر با زمان ثبت شده كمتر از 12 ساعت بود اجازه ويرايش رو به اون بديد.
.........................
موفق باشيد

ممنون از راهنماييتون ولي ميشه بيشتر توضيح بدين چون من مبتدي ام و نميدونم چطوري زمان ثبت رو به صورت اتوماتيك ذخيره كنم .آيا بايد يه فيلد در جدولم تعريف كنم ؟

nabeel
یک شنبه 09 اسفند 1388, 19:13 عصر
سلام

اصول کلی در داخل این فایل وجود داره , میتونید از اون الگو بگیرید
اگه احیاناً در اون خطایی وجود داشت اعلام بفرمایید , به طور کامل تستش نکردم
در این مثال یک کنترل در صورت ملغی شدن شرط , از حالت فعال خارج میشه و ....

qhoqnose
دوشنبه 10 اسفند 1388, 07:07 صبح
Nabeel عزیز
دیتا بیسی که گذاشتید واقعا همون چیزیه که دوستمون میخواست ولی من هرچی جستجو کردم نفهمیدم که چطور اینطوری درست شده . منظورم اینه که نه ماژول بود و نه در قسمت پروپرتی چیزی بود
اگه یه کم در مورد کار اینهم توضیح بدید ممنون میشم

amirzazadeh
دوشنبه 10 اسفند 1388, 13:01 عصر
Nabeel عزیز
دیتا بیسی که گذاشتید واقعا همون چیزیه که دوستمون میخواست ولی من هرچی جستجو کردم نفهمیدم که چطور اینطوری درست شده . منظورم اینه که نه ماژول بود و نه در قسمت پروپرتی چیزی بود
اگه یه کم در مورد کار اینهم توضیح بدید ممنون میشم
كدها گويا هستند:
در زمان ثبت ركورد جديد زمان جاري توسط اين كد در جدول ذخيره ميشه.

txtRecordTime = Now
كدهاي مربوط به غيرفعال كردن فيلد هم بر اساس تابع DateDiff براساس اختلاف ساعت محاسبه ميشه كه در صورت بزرگتر بودن از عدد 12 فيلد غير فعال ميشه.

If Abs(DateDiff("h", Me.txtRecordTime, Now)) > 12 Then
Me.SampleField.Enabled = False
Else
Me.SampleField.Enabled = True
End If

............................
موفق باشيد

hasanr
دوشنبه 10 اسفند 1388, 21:45 عصر
سلام و ممنون بابت توضیحات تکمیلی
اما یک سوال : آیا می توانیم کاری کنیم که بعد از گذشت مثلا همون 12 ساعت کاربران عادی حق ویرایش رکوردها را نداشته باشند ولی کاربر ویژه (مدیر) بتواند رکوردها را ویرایش کند ؟
ممنون

dadsara
سه شنبه 11 اسفند 1388, 07:46 صبح
سلام
برای این کار باید ابتدا در فرم لاگین برنامه کد مدیر را در محلی ذخیره کنید که نرم افزار بداند آیا شما مدیر هستید یا خیر سپس کافی است قبل از کنترل گذشت 12 ساعت ابتدا کد مدیر را چک کنید اگر کاربر مدیر بود که به سراغ کنترل 12 ساعت نمی رود در غیر اینصورت خط بعدی که همان کنترل گذشت 12 ساعت است کنترل می شود و . . .

mazoolagh
سه شنبه 11 اسفند 1388, 12:39 عصر
البته اگر کاربر ساعت سيستمش رو تغيير بده امکان ويرايش رو بدست مياره ...