View Full Version : سوال: در مورد برنامه نویسی وب سایت در VB.net
sajjad_india
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 15:55 عصر
سلام
از همه دوستان خواهش میکنم به دو سوال جواب بدید مرسی از همه شما دوستان عزیزم :قلب::لبخندساده:
1 -من اگر بخوام در مورد برنامه نویسی وب سایت شروع کنم تو محیط فقط VB.NET از کجا و چگونه شروع کنم ؟
2- وقتی دات نت 2008 رو باز میکتن قسمت وی بی در قسمت وبش که میشرم و یه پروژه با ASP.NET APPLICATION باز میکنم و وقتی که Button میزارم اون تو نمیتونم که هرجا بخوام بزارم !!! فقط خط به خط پایین میاد یا اینکه کاراکتر به کاراکتر راست و چپ میره ....
حالا من اگر بخوام هرجا دلم خواست بزارم چی باید کنم ؟؟؟؟
مرسی از پاسخ همه شما دوستان عزیز و گرامی
Open-Source
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 16:21 عصر
دوست عزیز ، فکر میکنم که شما آشنایی چندانی به وب نداری.
پس بهتره بری ابتدا html - css - java script یه خورده کار کنی تا بتونی از asp استفاده کنی.
در مورد سوال دومت باید بگم که نمیشه مثل اپلیکیشن های ویندوز کنترلت رو هر کجا که دوست داشتی بزاری .
اگه به html آشنا بشی میتونی یه صفحه دلخواه درت کنی.
Alghoochi
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 16:23 عصر
درباره سوال اولت اینکه تا دلت بخواد کتاب هست و کلاس های آموزشی
اما سوال دومت سایت به زبان Html و باید به html تسلط داشته باشی
arshia_
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 16:28 عصر
برای اینکه بتونی شی رو هر جا خواستی بذاری باید تنظیمات صفحه رو absolute کنی....اگه کمی با خصوصیات صفحه تمرین کنی هر طوری که بخوای می تونی صفحه رو فرم بدی
مخصوصا با کمک جدولهای فرمت اچ تی ام ال
sajjad_india
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 16:41 عصر
برای اینکه بتونی شی رو هر جا خواستی بذاری باید تنظیمات صفحه رو absolute کنی....اگه کمی با خصوصیات صفحه تمرین کنی هر طوری که بخوای می تونی صفحه رو فرم بدی
مخصوصا با کمک جدولهای فرمت اچ تی ام ال
کجاست تو وی بی دات نت من نتونستم پیدا کنم
میشه بگید به من مثلا من چطور میتونم یه textbox یا button رو هرجا خواستم بزارم ؟؟؟ :لبخندساده::قلب:
karim orooji
پنج شنبه 06 اسفند 1388, 16:53 عصر
میشه بگید به من مثلا من چطور میتونم یه textbox یا button رو هرجا خواستم بزارم ؟؟؟ :لبخندساده::قلب:
با سلام به دوست گرامی
محیط asp ب ّا محیط vb کاملا تفاوت داره
برای شم بتونید دکمه رو در هرجایی که خواسید بزاید
میتونید از لایه ها و یا جدول ها استفاده کنید
برای شروع کردن طبق گفته دوستمون شما باید کمی درباره html ,java ,css .... رو اول فرا بگیرد
موفق باشی
roomezonline
جمعه 25 تیر 1389, 19:29 عصر
در VB.Net برای اینکه بتونی هر ابجکت رو به هر جای فرم یا صفحه ببری فقط کافی هست مراحل زیر رو انجام بدید:
مثلا برای Textbox
1. روی ابجکت مورد نظر راست کلیک کرده و. . Style رو انتخاب کنید
2. در سمت چپ position رو انتخاب کنبد و در سمت راست منوی Position Mod را روی گزینه Absolutely Position قرار دهید و از کار کردن لذت ببرید.
با تشکر مصطفی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.