PDA

View Full Version : خبر: پیامی با عنوان آبونمان شرکت مخابرات

nabeel
جمعه 07 اسفند 1388, 12:21 عصر
سلام

امروز در حین لاگین به بخش کاربری اکانت ADSL خودم , پیغامی با این مضمون رو مشاهده کردم :

مشترک گرامی
پيرو پيگيري‌هاي به عمل آمده، شرکت مخابرات موافقت نموده که وجوه مابه ‌التفاوت هزينه آبونمان اشتراک ADSL که قبلاً معادل 30000 ريال بوده و به 10000 ريال تقليل يافته را مسترد نمايد (تا تاریخ 4/6/1386). لذا معادل مبلغ بستانکاري شما در قالب حجم ترافيک اضافي به اشتراک شما اضافه گرديده و شما مي‌توانيد در طول مدت اشتراک خوداز‌آن ‌استفاده نمائيد.
مقدار ترافیک اضافی در قسمت گزارش مالی قابل مشاهده می باشد.

این اطلاع رسانی رو کردم که , شما هم مطلع باشید تا اگر احیاناً ISP های دیگه طفره رفتن , بدونید که پای خود ISP میلنگه و به دنبال احقاق حقتون باشید

به هر حال یک مو از خرس هم غنیمته , حق بنده رو بعد بیش از یکسال دادن , امیدوارم که حقوق شما هم واریز شده باشه

توضیح اینکه بنده از Parsonline استفاده میکنم

xxxxx_xxxxx
جمعه 07 اسفند 1388, 12:53 عصر
بي در پيكر تر از صبانت وجود نداره كه بخواد به كاربراش اطلاع بده! :قهقهه:
فکر کنم اولین ISP ای که برای احقاق حقوق کاربران پای مخابرات رو به دادگاه کشوند صبانت بود.

جهت اطلاع: من از صبانت استفاده می کنم و آخرین قبض تلفن، فاقد حتی یک ریال آبونمان ADSL بود! احتمالاً یه جور دیگه داره تسویه میشه.
یعنی بالاخره مخابرات بعد از دو سال از خر شیطون پایین امد؟!

vcldeveloper
جمعه 07 اسفند 1388, 13:06 عصر
خبر کاهش 3000 به 1000 تومان که قدیمی هست؛ ولی چیزی که عجیب هست اینه که چرا پارس آنلاین داره به شما خسارت پرداخت میکنه؟!
این آبونمان توسط شرکت مخابرات به خاطر استفاده از خطوط این شرکت از مشترکین دریافت میشه، و روی قبض تلفن مشترکین میاد، و ربطی به شرکت های ارائه کننده اینترنت نداره. برطیق حکم دادگاه، مخابرات باید هزینه اضافی دریافت شده از مشترکین را مسترد کند. پس قاعده اش این هست که روی قبض تلفن شما مبلغی به عنوان بستانکار درج بشه، نه اینکه ISPها خسارت را به صورت حجم اضافی ارائه کنند.

غیر از اینکه ISP شما به طور خاص با مخابرات توافقی را امضاء کرده باشه که در این صورت، نمیشه این مسئله را به همه ISPها تعمیم داد.

nabeel
جمعه 07 اسفند 1388, 13:24 عصر
سلام , آقای کشاورز

من نمیدونم منظور شما دقیقاً چیه ولی در هنگام شارژ اکانت این مبلغ از سوی ISP دریافت میشد و به نوعی با توجه به موردی که شما هم عنوان فرمودید( مبنی بر قدیمی بودن این خبر ) ,اونها اعلام میکردن که دستور العمل اجرایی ابلاغ نشده ( از زمان خبر تا اجرا زمان زیادی طی میشه ) ( بنده اولین بار این خبر رو توی دنیای اقتصاد خونده بودم )

ضمن اینکه در خصوص نحوه تعامل ISP , بنده نظری نمیدم , فقط مطلب رو درج کردم که به هر حال یا باید 12500 تومن به من میدادن ( حال از طریق مخابرات یا ISP ) و یا ما به ازای اون سرویس , که پارس آنلاین راه دوم رو انتخاب کرده و بنده هم از این کار ناراضی نیستم , چونکه کار بنده رو راحت تر کرده , البته خوب با این کارش جلوی حق انتخاب کاربری که مایل به شارژ نبوده رو هم گرفته

یه چیزی که توی همون پست اولم هم دوستان میتونن ببینن و بنده توی یکی از پستهای قبلی خودم هم گفته بودم ( و خیلیها باور نکردن ) , قمیت هر گیگ ترافیک هستش که در داخل فاکتور هم ملاحظه میکنید 5000 تومنه

پس قاعده اش این هست که روی قبض تلفن شما مبلغی به عنوان بستانکار درج بشه، نه اینکه ISPها خسارت را به صورت حجم اضافی ارائه کنند.
من از این جمله برداشت شفافی نتونستم داشته باشم , شما منظورتون اینه که یک روال صحیح این بوده یا اینکه منظورتون اینه که فرضاً ISP طرف قرار داد شما این کار رو کرده

ممنون

lordarma
جمعه 07 اسفند 1388, 13:24 عصر
خبر کاهش 3000 به 1000 تومان که قدیمی هست؛ ولی چیزی که عجیب هست اینه که چرا پارس آنلاین داره به شما خسارت پرداخت میکنه؟!
این آبونمان توسط شرکت مخابرات به خاطر استفاده از خطوط این شرکت از مشترکین دریافت میشه، و روی قبض تلفن مشترکین میاد، و ربطی به شرکت های ارائه کننده اینترنت نداره. برطیق حکم دادگاه، مخابرات باید هزینه اضافی دریافت شده از مشترکین را مسترد کند. پس قاعده اش این هست که روی قبض تلفن شما مبلغی به عنوان بستانکار درج بشه، نه اینکه ISPها خسارت را به صورت حجم اضافی ارائه کنند.

غیر از اینکه ISP شما به طور خاص با مخابرات توافقی را امضاء کرده باشه که در این صورت، نمیشه این مسئله را به همه ISPها تعمیم داد.

برخی از ISP ها (مثل شاتل در رشت) خودشان مبلغ آبونمان را از کاربر می گیرند و در قبض تلفن پولی نمی آید،
احتمالا ISP این دوستمان هم به همین گونه است،
به عنوان مثال مخابرات یک خسارتی را به ISP داده است یا اینکه به یه صورتی قصد جبران دارد،
ISP هم مستقیما به کاربران این خسارت را می دهد...

HamedNet_ir
جمعه 07 اسفند 1388, 15:55 عصر
فکر کنم اولین ISP ای که برای احقاق حقوق کاربران پای مخابرات رو به دادگاه کشوند صبانت بود.

جهت اطلاع: من از صبانت استفاده می کنم و آخرین قبض تلفن، فاقد حتی یک ریال آبونمان ADSL بود! احتمالاً یه جور دیگه داره تسویه میشه.
یعنی بالاخره مخابرات بعد از دو سال از خر شیطون پایین امد؟!

من تا حالا ( از سه سال پيش يا شايد هم بيشتر ) هيچوقت برام پول آبونمان نيومده!
همش شركتا با پول شارژ ازم گرفتن ( حتي تو قرار داد نوشته شده! ) ( هم هميارنت و هم صبانت )

حالا اين صبانت كه به قول شما پيشتاز در امر حقوق من و شماست چه جوري ميخواد پول من و شما رو كه همراه شارژ از مون گرفته پس بده ؟! الله اعلم!
صبانت حتي يه وبسايت درست و درمون نداره!
پرتال خبريش = زرشك!
حال شما پارس آنلاين ببين ، حتي اومده كامل توضيح داده كه ما اينجوري پول زيادتر گرفتيم حالا داريم پس ميديم.

lordarma
جمعه 07 اسفند 1388, 16:08 عصر
من تا حالا ( از سه سال پيش يا شايد هم بيشتر ) هيچوقت برام پول آبونمان نيومده!
همش شركتا با پول شارژ ازم گرفتن ( حتي تو قرار داد نوشته شده! ) ( هم هميارنت و هم صبانت )

حالا اين صبانت كه به قول شما پيشتاز در امر حقوق من و شماست چه جوري ميخواد پول من و شما رو كه همراه شارژ از مون گرفته پس بده ؟! الله اعلم!
صبانت حتي يه وبسايت درست و درمون نداره!
پرتال خبريش = زرشك!
حال شما پارس آنلاين ببين ، حتي اومده كامل توضيح داده كه ما اينجوري پول زيادتر گرفتيم حالا داريم پس ميديم.

پارس آنلاین هم مشکلات خودش را دارد،
از جمله اینکه اطلاعاتتون خیلی راحتتر از جاهای دیگر شنود می شود،
اگر خواستید به صورت خصوصی بهتان توضیح می دهم...
خودم به خاطر همین مسائل پارس آنلاین رو انداختم دور و از اندیشه استفاده می کنم.

bache_net
جمعه 07 اسفند 1388, 20:49 عصر
اگر پارس آنلاین و شاتل و صبانت و ... برای حقوق مصرف کننده احترامی قائل بودند، وقتی آبونمان از 3000 تومان به 1000 تومان کاهش یافت، قیمت تمام سرویس هایشان را 2000 تومان کاهش می دادند، اما این اتفاق نیافتاد.

vcldeveloper
شنبه 08 اسفند 1388, 00:43 صبح
برخی از ISP ها (مثل شاتل در رشت) خودشان مبلغ آبونمان را از کاربر می گیرند و در قبض تلفن پولی نمی آید،
احتمالا ISP این دوستمان هم به همین گونه است
احتمالا همین موضوع هست؛ چون برای من این مبلغ روی قبض تلفن درج میشد، و مخابرات مستقیما آن را دریافت می کرد، و ربطی به ISP مربوطه نداشت.