View Full Version : مقاله: رکود فروم
earse+erse
جمعه 07 اسفند 1388, 18:24 عصر
به نظر من چند وقتییه سایت برنامه نویس رچار رکود شده؛ این باعث شده که به کار های بعضی از بخش ها رسیده نشه(هلپ سنتر،اوپن سورس و ...) نظر شما چیه؟
Behrouz_Rad
جمعه 07 اسفند 1388, 20:09 عصر
تعداد کاربران و حجم پست ها زیاد هست. کنترل فروم، مقداری دست مدیران هست و بیشتر اون به دست کاربران سایت. اول باید خود افراد بخوان که برای ارتقای سطح محیطشون تلاش کنن.
مدیران تا اونجا که بتونن و وقتشون اجازه بده همکاری می کنن.
موفق باشید.
cybercoder
یک شنبه 09 اسفند 1388, 10:41 صبح
به نظر من چند وقتییه سایت برنامه نویس رچار رکود شده؛
.
تعداد کاربران و حجم پست ها زیاد هست....
.................
earse+erse
دوشنبه 10 اسفند 1388, 18:08 عصر
تعداد کاربران و حجم پست ها زیاد هست. کنترل فروم، مقداری دست مدیران هست و بیشتر اون به دست کاربران سایت. اول باید خود افراد بخوان که برای ارتقای سطح محیطشون تلاش کنن.
مدیران تا اونجا که بتونن و وقتشون اجازه بده همکاری می کنن.
موفق باشید.
رکود یعنی راکد شدن آقای مدیر عزیز این چیزی که شما جواب دادین جواب بهم ریختگی فرومه
Behrouz_Rad
دوشنبه 10 اسفند 1388, 19:19 عصر
رکود یعنی راکد شدن آقای مدیر عزیز این چیزی که شما جواب دادین جواب بهم ریختگی فرومه
البته این تعبیر شما از عرض بنده است اما به هر حال وقتی محیط هم به هم ریخته باشه، افراد حس و حال کمتری برای مشارکت در گفتگوها پیدا می کنند.
خوشحال میشیم که راه حل شما رو در این زمینه بدونیم :)
Felony
دوشنبه 10 اسفند 1388, 19:37 عصر
خوشحال میشیم که راه حل شما رو در این زمینه بدونیم :)
یه مدت قرار بود یکسری ناظم برای کمک در نظم انجمن ها برای هر انجمن انتخاب بشن ، چی شد ؟
vcldeveloper
دوشنبه 10 اسفند 1388, 21:08 عصر
یه مدت قرار بود یکسری ناظم برای کمک در نظم انجمن ها برای هر انجمن انتخاب بشن ، چی شد ؟
اون طرح لغو شد، و به جای آن مدیران جدیدی از بین افراد داوطلب ناظم شدن به سایت اضافه شدند.
Peyman.Gh
دوشنبه 10 اسفند 1388, 23:49 عصر
به نظرم مدیرهایی انتخاب شوند برای کنترل نظم انجمن ها ، میتونه مفید باشه.
به طور مثال انجمن تازه های دنیا ی کامپوتر واقعاً این چند وقت بی نظم بود و بنظرم علتش رسیدگی کم مدیران بود
Felony
سه شنبه 11 اسفند 1388, 06:20 صبح
به طور مثال انجمن تازه های دنیا ی کامپوتر واقعاً این چند وقت بی نظم بود و بنظرم علتش رسیدگی کم مدیران بود
اتفاقا این بخش یکی از بخش ها سایت هست که بیشتر از همه بهش رسیدگی میشه ولی وضعیتش همیشه همینه ، فکر کنم بهتر باشه این بخش به تازه ها دنیای برنامه نویسی یا همچین چیزی تغییر نام پیدا کنه تا ماهیت بخش عوض بشه و مدیران بتونن بهتر بخش رو کنترل کنن .
Peyman.Gh
سه شنبه 11 اسفند 1388, 11:51 صبح
فقط آقای کشاورز بیشتر رسیدگی میکردند به هر حال ایشون هم گرفتاری دارند .
earse+erse
سه شنبه 11 اسفند 1388, 13:56 عصر
هم آقای کشاورز و هم تمام مدیران فروم در بست در اختیار ما نیستند که هر وقت دلمون خواست سوالمون رو هم جواب بدن
یکی از دلایلش می تونه نزدیکی به عید باشه
خوشحال میشیم که راه حل شما رو در این زمینه بدونیم
البته من کسی نیستم که راح حل بدم ولی به نظر من یه تغییر می تونه حس و حال سایت رو عوض کنه
vcldeveloper
سه شنبه 11 اسفند 1388, 18:06 عصر
فقط آقای کشاورز بیشتر رسیدگی میکردند به هر حال ایشون هم گرفتاری دارند .
اون تالار مدیر اختصاصی نداره، به همین دلیل هم مسئولیت کنترلش با مدیران ارشد یا کل هست. صحبت هایی داشتیم که براش یک مدیر اختصاصی هم داشته باشیم، تا در صورتی که یکی از مدیران ارشد یا کل در سایت حاضر نبود، نظم آن تالار به هم نریزه.
Peyman.Gh
سه شنبه 11 اسفند 1388, 18:46 عصر
یک نظری داشتم اون هم اینه یک ارتقا کاربری داشته باشید
قبل از مرحله مدیریت به نظرم همون VIP میتونست خوب باشه ولی ظاهراً VIP از مدیرهای بخشها بالاتره برای نظارت بر نظم
vcldeveloper
سه شنبه 11 اسفند 1388, 23:19 عصر
ولی ظاهراً VIP از مدیرهای بخشها بالاتره برای نظارت بر نظم
اینطور نیست؛ کاربران VIP دسترسی مدیریتی ندارند، و از این نظر وظیفه مدیریتی ندارند. این گروه از کاربران فقط به تالار گفتگوی مدیران دسترسی دارند، نه حذف/ویرایش پست های سایر کاربران.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.