View Full Version : اکتیو اکس مجزا
amin1softco
جمعه 07 اسفند 1388, 20:38 عصر
اگه یک اکتیو اکس activeX روی ویندوز نصب باشه و یک نسخه دیگه از همون اکتیو اکس رو در پوشه خودمون داشته باشیم (فایل ocx ) چطور میشه کاری کرد که نرم افزار فقط از اون اکتیو اکس که در پوشه قرار داره استفاده کنه نه از نسخه ویندوز که ریجستر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:متف ر:
marvel
سه شنبه 11 اسفند 1388, 08:33 صبح
شما ميتواني با قرار دادن مشخصات اكتيو ايكس شامل نام و نام كلاس آن در يك فايل با پسورد manifest hdk اين كار را انجام دهيد.
نام فايل manifest بايد هم نام فايل اجرايي شما باشد . براي اجراي نرم افزار لازم است فايل اجرايي ، فايل manifest و اكتيو ايكس مورد نظر هر سه در يك folder باشند. در اين صورت نرم افزار شما با اكتيو ايكس register شده كاري ندارد و در هر بار اجرا اكتيو ايكسي كه در مسير جاري وجود دارد را load ميكند.
amin1softco
سه شنبه 11 اسفند 1388, 11:53 صبح
آقا دست درد نکنه میشه یک مثال با فلش بزنی من نسخه 7 رو پیوست کردم حالا نسخه 10 اون استفاده میشه با تشکر
و یک سوال دیگه راه دیگه ایی به غیر از تغییر manifest وجود نداره؟؟؟؟؟؟ که بتونی به کاربر اجازه انتخاب رو بدی؟؟؟
فایل پیوست (http://up.iranblog.com/37261/1267522687.zip)
marvel
سه شنبه 11 اسفند 1388, 16:08 عصر
از اونجايي كه اكتيو ايكس را خودم نوشتم اطلاعات كامل را دارم. اما در رابطه با اين اكتيو ايكس بايد با ابزاري اطلاعات مورد نياز را استخراج كرده و در فايل ضميمه قرار دهيد.
البته فكر كنم اگر اكتيو ايكس را در محيطي مثل delphi
باز كنيد بتوانيد اطلاعات مورد نياز را بدست آوريد.
من فايلي كه خودم استفاده كردم را ضميمه ميكنم.
موفق باشيد
amin1softco
سه شنبه 11 اسفند 1388, 16:26 عصر
به هر حال ممنون ...
نمیشه از رجیستری مشخصات رو استخراج کرد؟؟؟؟؟؟
marvel
چهارشنبه 12 اسفند 1388, 11:05 صبح
نمیشه از رجیستری مشخصات رو استخراج کرد؟؟؟؟؟؟
چرا اين اطلاعات در واقع همان مقاديري هستند كه وقتي activex رجيستر ميشود در رجيستري قرار ميگيرند.
تا جاي كه يادمه تو قسمتي از رجيستري يه سري كليد با عنوان class name اكتيو ايكس هاي رجيستر شده ايجاد ميشود ولي تشخيص اينكه اين classname مربوط به كدام اكتيو ايكس است كار نسبتا مشكليست.
البته من زمان زيادي براي اين موضوع نذاشتم شما بيشتر سعي كنيد اميدوارم موفق بشيد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.